Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Generał Ferreira

tylko że tam nie ma informacji kto jest zarządcą budynku.
  • (L) Schwefel (L)

Jak chcesz to zrobić legalnie to nie pomogę ale jak nie to mogę powiedzieć jak się łatwo dostać na teren skoczni.
  • Anonim

Chciałbym, aby była skocznia w Warszawie. Miogłaby być właśnie ta. człowiek chciałby sobie poskakać czasem:)
  • Ruda

http://grono.net/pub/u/1390038/gall...
    Dziś robione :) Więcej w mojej galerii.
    Pozdrawiam.
  • tó.

>MAĆKO napisał
    >może i nie ma ochrony ale ostatnio kręci się
    >tam sporo policji sądze że by reagowali i
    >mogła by być mała ryfa; ]
    >

ta policja która się tam kręci jest tam od zawsze,chronią ambasadora ameryki ktory ma dom niedaleko. oni mało reagują,haha,bo ich zadaniem jest czuwanie nad bezpieczeństwem. ochrona kiedyś była,dzisiaj już nie ma. zresztą jutro spojrzę,bo mieszkam obok tej pięknej skoczni. :)
  • kezz

Wiecie, gdzie można znaleźć zdjęcia skoczni z czasów świetności? Lub chociaż z czasów, kiedy jeszcze była cała?
  • Anonim

a ja zawsze myślałem, że policja tam ochrania dom Jaruzelskiego...
  • Anonim

pomyłka choćby ze względu na niczym niepowstrzymywane wiatry z 4 (8) stron świata...
  • !!!MaRcInEk!!!

przed chwila co wrocilem ze skoczni..wsumie nic ciekawego myslałem ze lepiej tam bedzie...ze skoczni to zostal tylko kawałek ze sprochnialymi deskami a na ta wierze nie ma jak wbic..;/ drzwi zamkniete a wdrapac jest sie cięzko..;/ogolnie lipa juz lepsza 100 razy jest roza luksemburg (Tylko niewiem czy jeszcze cos z niej zostalo; /
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)