Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agacioЯ 89

(wydawało mi się, ze taki atek już był, ale za cholerę nie moge go znaleźć- zatem, chyba tylko mi się wydawało, a jak nie to prosze o skasowanie).

Jak w temacie- pytanie chyba raczej do damskiej cześci grona- gdzie w Warszawie do fryzjera? Jakich salonów unikać, gdzie niedrogo, oryginalnie albo dokładnie "tak jak lubisz"?
    Opisujcie swoje wrażenia i wspomnienia :)
  • Kings

dla mnie najfajniejszy fryzjer to MK de Varsiovie (czy jakos tam :P) na żelaznej. obcięce kosztuje 40 zł ale naprawde warto. tak jak sobie zażyczysz taka będizesz miala fryzure. najlepiej obcina p. Agata
  • aggapa

a ja polecam galerię fryzur
    ostatnio przenieśli się na róg Emilii Plater i Wilczej

fryzury nowoczesne -> p. Piotr
    fryzury bardziej tradycyjne -> p. Jola
    (tak z mojej obserwacji się wyspecjalizowali)

kameralna sympatyczna atmosfera; )
  • Malwa

no nie tak bardzo róg mej Wilczej, E.Plater 9/11/ nie korzystałam ale prostuję info/ pzdr*
  • aggapa

>* Malwa * napisała:
    >no nie tak bardzo róg mej Wilczej, E.Plater 9/11/ nie
    >korzystałam ale prostuję info/ pzdr*

to było tak orientacyjnie, ale dzięki zaraz zapiszę; )
  • jaworak

A ja polecam Jean Luis David - CH Wileńska P. Mariusz - na prawdę godny polecenia gościu:-)

Dla studentów -20%
    We wtorki i w środy ( o ile dobrze pamiętam ) dla wszystkich -20%

Profesjonalna obsługa - dla mnie same superlatywy, a jeżeli chodzi o cenę to... hhhmmm mogła by być niższa jak dla biednego studenta ale na prawdę warto się wykosztować:-)
    pozdrawiam
  • Ewa

piotr domosławski, na szpitalnej :)
  • agacioЯ 89

Poklikałam tu i ówdzie (bo fryzjer pilnie potrzebny) i znalazłam wypowiedzi z innych gron, jakby ktoś takze był zainteresowany:

"polecam atelier fryzur Pre Dore ul.mickiewicza 9 telefon: 869 07 83 warszawa oczywiscie. dzwonic trzeba do drzwi tam. mile wnetrze suuuuper mile fryzjerki wszystko odbywa sie na spokojnie i bez pospiechu a na dodatek strzyga tak ja sie chce i swietnie to robia:)"

"ja polecam na nowowiejskiej 7...:) tam kiedys był Jean Louis David a teraz to się nazywa HAIR-CUT:)
    pani Justynka mnie obcinała.. i stworzyła mi na główce dokłądnie to co chciałam - więc myślę że godna jest rekomendacji
    (jak ma się kalendarz politechniki to zniżka 50% jest i się płaci 30zGroszami... a normalnie 50czy60złociszy)"

"ja byłam jakiś czas temu u franka provosta na nowym świecie i wyszłam zachwycona, może dlatego że wcześniej chodziłam tylko do osiedlowej fryzjerki... a u franka zrobili mi masaż głowy przy myciu i używają świetnych kosmetyków, nigdy nie miałam jeszcze tak gładkich włosów jak wtedy... no i fryzjerka doradziła mi świetnie z fryzurą (100)"
  • !!!...venusl...!!!

a ja polecam salonik na al.Krakowskiej tuż obok hotelu Lord. ceny sa bardzo konkurencyjne, gdyż wszystko robią 'praktykantki' i płaci się wyłącznie za zuzyte materiały!! np: farba-20zł :) POLECAM!!!
  • agacioЯ 89

>!!!...venusl ...!!! napisała:
    > ceny sa bardzo konkurencyjne, gdyż wszystko
    >robią 'praktykantki' i płaci się
    >wyłącznie za zuzyte materiały!!

A jak z jakością?; P Ja mam złe wspomnienia z praktykantkami, tzn. panicznie się bała ze coś mi schrzani i w końcu... Nic mi nie zrobiła z włosami :/
  • thorsten

a ja polecam udac sie do Marty Wiśniewskiej (nie, nie tej od zielonowlosego; o>). o.
    kolo metra sluzew takie tymczasowe blaszakopodobne cos naprzeciwko Landu mniej wiecej. no, troszke w strone pulawskiej.
  • mαгτα.

Montownia Fryzur ul. Żelazna
    więcej info na http://www.montowniafryzur.pl; )
    Szczegolnie polecam P. Marzenkę :)
  • Perilla

salon KIRKE, na kruczej miedzy wilcza a piekna i pani Agnieszka:)
    fryzura zawsze wyglada jak po wyjsciu od fryzjera i nie trzeba sie bawic w mozolne ukladanie :) cenowo tez jest dobrze:)
  • agacioЯ 89

>*** viva la canela *** napisała:
    nie ważne co napisała ważne że: po pierwsze- chyba cannella, jeśli o tą "cannellę" chodziło, a po drugie fajna ksywka i tak, zgadzam się, anche sono innamorata della cannella :}}}}}}}
  • !!!...venusl...!!!

z jakościa jest oki. moze inaczej...nie tylko ja wyszłam zadowolona :)
  • Anonim

jakis czas temu byl tu watek podobny i tze go nei moge znalezc. wtedy bardzo polecany byl salon welli na ul leszno 34. tylko nei pamietam kto najlepszy byl... bylabym wdzieczna o przypomnienie imienia bo wybieram sie tam i nei wiem do kogo powiennam sie zapisac.
  • Anonim

To byla pani Agata.
  • Anonim

wielkie dzieki :) pozdrawiam;)
  • agacioЯ 89

No własnie czyli był taki wątek? I co się z nim stało?
  • panna saja

nie wiem czy był^^ A od siebie polecam Corte del Sole ul Przy Bażantarni. włosy krótkie - pani Monika, włosy długie - pani Dorota xD osobiście polecam p. Monike^^
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)