Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

glob
  • michał nowicki

Polecam wam ATU TAXI jeżdzą po 1,20zł. np kurs centrum wawa -kabaty 32 zł. W NOCY !!!! REWELACJA. NR TEL 22 744 44 44 Narazie jezdzą tylko od 18:00 do 6:00 ale niedługo w dzien. Polecam.
  • Anonim

>"Sy(L)vio" napisał
    >JA NATOMIAST POLECAM TAXI NIGHT DRIVER SA REWELKA !!!

Podpisuję się.
  • bestiola

dzisiejszej nocy spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka ze strony teletaxi. Pan kierowca nie dość, że wyraźnie nie wiedział dokąd jedziemy i błądził po pradze (ul. inżynierska) na koniec za kurs który wyniósł łącznie 24PLN po zainkasowaniu 20PLN ode mnie wziął bez mrugnięcia okiem jeszcze 24 PLN od kolegi, nie informując go, że część rachunku została uregulowana skrzyżowanie wcześniej i ulotnił się niezwykle szybko. stąd prosty wniosek: w TELETAXI pracuje złodziej, niestety pani z dyspozytorni zasłaniała się twierdząc że nie wie kto realizował dany kurs, w co nie wierzę.

Szczerze odradzam tę korporację, jeżeli nie chcą być Państwo okradzeni jak ja :(
  • Anonim

Night drivers ze swoim cennikiem i swoją tabelką powinni zacząć ustawiać wózki pod supermarketem.
  • Kam.

Ja jeździłam z atu a teraz przerzuciłam się na tele taxi. Ostatnio trafiłam na miłego kierowcę dostałam kartę stałego klienta i jeszcze dodatkowo jakiś rabat. Więc wychodzi podobnie jak w tańszych korporacjach a nieporównywalny komfort.
  • lidia sawicka

tylko AS TAXI najtanszy najlepszy najmilsy szybki nie zawodny ....polecam wszystkim ...tylko 1.20 za km ....
  • Zeznon Luks

TO będzie hicior http://www.rp.pl/artykul/24,780904-... Teraz szukają taksówkarzy http://ventel.home.pl/ecocar/pracuj...
  • inż. Adam

EKO taxi jest tanie, ale nie spodziewajcie się tam lulsusów. Osobiście polecam ELE albo MPT, szybki dojazd i ciepło w zimie :)
  • Stryq

Ja polecam "number one" są naprawde tani (1,19 za km). Jeździłem kilka razy, zawsze byli na czas, samochody schludne, kierowcy kulturalni. Najlepiej dzwonić z lekkim wyprzedzeniem bo nie zawsze auto jest od ręki. Generalnie na 5+, polecam
  • --- KOWA(L)---

Ja polecam, K - Taxi ( Kowal ) cena 1,50zł/ km w dzień. w nocny 2,25zł/ km.
    Telefon 022-2168686 naprawdę polecam. auta nie szrot.
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)