-
zuzia.
jakie byście polecili mi gimnazja na wysokim poziomie z fajnymi ludzmi?? i jakie gimnazja w warszwie uważacie za najlepsze?
(sorka jak taki temat już był) -
Uzytkownik usuniety
zdecydowanie ODRADZAM twardą hehe :D jak chcesz i do gim dla snobów i bóbków to proszę bardzo... tam są same lamuchy/ = To tak w ramach opinii absolwentki :) -
zuzia.
-
vicar in a tutu
no jak chcesz do gim dla meneli to polecam knota a jak tak bardziej na pozomie to niezly jest lewel; ) -
-
zuzia.
-
Zuzanna
świetne jest gim 46 im. szarych szregów na kasprzaka xD może poziom nie najlepszy przynajmniej w rankingach, bo trafiaja sie do tej szkoly debile ktorzy obnizaja srednia xD ale atmosferka niemalze domowa, duzo imprez szkolnych -
Zuzanna
fajni wyrozumiali nauczyciele, którzy b. dobrze tłumaczą; ) świetna dyrekcja :D i w ogóle szkoła cudo :* do tego klasa humanistyczno-artystyczna do której uczęszczam xD naprawdę szczerze polecam :D -
zuzia.
-
malina
ja chodze na przybyszewskiego; P polecam, ja tam nei narzekam poziom jest niezly ludzie spoko da sie zyc tylko trzeba sie odnalexc; D -
zuzia.
-
zuzia.
-
the ugly one
zdz na podwalu warunki do nauki cisza spokuj ,Batory ,lelevel ,slo ale nie wiem czy tam gimnazjum jest...ale chyba tak,
skombinuj sobie informtaor najlepiej i wtedy najlatwiej ocb -
zuzia.
-
zuzia.
-
Anonim
nie chyba.
ja chodze do gim nr 43 przy emili palter
ponoc fajnie jest na swietokrzyskiej ja osobiscie obradzam twarda,kasprzaka i sepolowska -
zuzia.
-
Anonim
-
Krogulec
Ja łażę do 102 na Wichrowej(Wawer).
Poziom wysoki choć w rankingach nie wypada aż tak git.
Mamy superowych nauczycieli. Extra tłumaczą, nie czepiają się po prostu odjechanie.
No ludziófff tesh mamy superowych (patrz ja :P) A jak!
A więcej szczegółóffffffff technicznych na http://www.gimn102.republika.pl
supper strona(jest moje foto:P) -
zuzia.
-
Anonim
ja na twoim miejscu nie szłabym do tego cholernego gimnazjum! nie chciałabym tak wrócic... degradacja młodzieży!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...
Miejsca grona (5)
-
Cukiernia Galeria Słodkości Generała Romana Abrahama, Warszawa
-
LUCID Club (CH Blue City poziom 4) Aleje Jerozolimskie 179 , Warszawa
-
Platinium Club Aleksandra Fredry, Warszawa
-
Teatr Wolandejski Wacława Lachmana, Warsaw
-
Kino Luna ul. Marszałkowska, Warszawa
www.kinoluna.pl kino.luna@maxfilm.com.pl 22 621 78 28