Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zuzia.

jakie byście polecili mi gimnazja na wysokim poziomie z fajnymi ludzmi?? i jakie gimnazja w warszwie uważacie za najlepsze?
    (sorka jak taki temat już był)
  • Uzytkownik usuniety

zdecydowanie ODRADZAM twardą hehe :D jak chcesz i do gim dla snobów i bóbków to proszę bardzo... tam są same lamuchy/ = To tak w ramach opinii absolwentki :)
  • zuzia.

:D
  • vicar in a tutu

no jak chcesz do gim dla meneli to polecam knota a jak tak bardziej na pozomie to niezly jest lewel; )
  • zuzia.

nom właśnie sie zastanawiam nad lewelem
  • Zuzanna

świetne jest gim 46 im. szarych szregów na kasprzaka xD może poziom nie najlepszy przynajmniej w rankingach, bo trafiaja sie do tej szkoly debile ktorzy obnizaja srednia xD ale atmosferka niemalze domowa, duzo imprez szkolnych
  • Zuzanna

fajni wyrozumiali nauczyciele, którzy b. dobrze tłumaczą; ) świetna dyrekcja :D i w ogóle szkoła cudo :* do tego klasa humanistyczno-artystyczna do której uczęszczam xD naprawdę szczerze polecam :D
  • zuzia.

nie no to super
    a jakieś takie na wysokim poziomie znacie??
  • malina

ja chodze na przybyszewskiego; P polecam, ja tam nei narzekam poziom jest niezly ludzie spoko da sie zyc tylko trzeba sie odnalexc; D
  • zuzia.

;)
  • zuzia.

;)
  • the ugly one

zdz na podwalu warunki do nauki cisza spokuj ,Batory ,lelevel ,slo ale nie wiem czy tam gimnazjum jest...ale chyba tak,
    skombinuj sobie informtaor najlepiej i wtedy najlatwiej ocb
  • zuzia.

nom dzieki a czy w lelevelu jest gimnazjum??
  • zuzia.

?
  • Anonim

nie chyba.
    ja chodze do gim nr 43 przy emili palter
    ponoc fajnie jest na swietokrzyskiej ja osobiscie obradzam twarda,kasprzaka i sepolowska
  • zuzia.

a czemu odradzasz seppołowską?
  • Anonim

Gimnazjum na POWISLU na ul Drewnianej !!! Polecam !!! Sprawdzone
  • Krogulec

Ja łażę do 102 na Wichrowej(Wawer).
    Poziom wysoki choć w rankingach nie wypada aż tak git.
    Mamy superowych nauczycieli. Extra tłumaczą, nie czepiają się po prostu odjechanie.
    No ludziófff tesh mamy superowych (patrz ja :P) A jak!
    A więcej szczegółóffffffff technicznych na http://www.gimn102.republika.pl
    supper strona(jest moje foto:P)
  • zuzia.

;)
  • Anonim

ja na twoim miejscu nie szłabym do tego cholernego gimnazjum! nie chciałabym tak wrócic... degradacja młodzieży!
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)