Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak teraz będzie przyjemnie w Warszawie!! Generalnie nie lubię świąt ale pod kątem pustych, warszawskich ulic UWIELBIAM!! Wszystkie wieśniaki (przyszywani warszawiacy - jesli ktoś woli) wyjechli do domku, do rodzinki.
    Hip, hip, hura, hura, hura!! :)
    Kto się do mnie przyłączy?; )
  • Anonim

albo prowokacja, albo masz nasrane w głowie. pozdrowienia.
  • Św. Agnes z Guadalupe

popieram Pana Ł. ...

eh ... szkoda komentowac ...
  • Kuba

a JA powiem,że dziwnie sie dzis czułem jeżdząc wieczorem po miescie piatek wieczór,a tu pustki,zero ludzi pl.Wilsona,Bankowy,Centrum nic zero....
  • Św. Agnes z Guadalupe

.. w tym znajomi wyjechali ....
    i smutno bez nich :(
  • Makiave(L)

zrobilo sie pusto niestety a bedzie jeszcze bardziej. Co do pani ktora stworzyla posta jestem warszawiakiem rodowitym i chce sie wybrac do kumpla na dzialke poswietowac i co tez jestem wiesniak??
  • Monic Johns

JUstynka chyba troche przesadzilas... bez komentarza...
  • Anonim

No dobra, może przesadziłam :(
    W sumie to chodzi mi o to, że mam dosyć tłumów na ulicach, kolejek w sklepach, tłoku w tramwaju, braku miejsc w pubach, itp itd
    No a dziś popoludniu był luz :) No i tak sobie pomyslałam, ze to dlatego że połowa ludzi wyjechała! a kto wyjechał? no kto? Ci którzy pojechali tam skąd pochodzą. Nie mam racji??
    Makiave(L) - odpowiadając na Twoje pytanie - nie, nie jestes wieśniak; ja tez często "świętuję" na działce :)))))
  • Master of Disaster

czyli ze co? ze ludzie z krakowa, olsztyna, gdanska, rzeszowa, kielc to wiesniaki? nie przebywasz czasem w jakims zakladzie zamknietym?
  • Anonim

(ale się narobiło ... )

Nie, ale tak mi się ich nazwało i juz. Jak mam mówić "ludzie nie z Warszawy"? za długo :)

To nie jest tak że ja tych ludzi nie lubię, sama mam duzo (jak nie większośc) znajomych spoza W-wy. I nic do nich personalnie nie mam!
    Można powiedzieć że użyte przeze mnie określenie "wieśniaki" nie jest negatywne :)
  • Anonim

a jak jeszcze ta mgla sie rozeszla.... hoho
  • mighty mat

a chuj tam
  • eM O Ka O Te Ó Wu

eee.... ja jestem rodowitym Warszawiakiem i jakoś wcale mi się nie podobają okresy świąteczne - zawsze pustki w klubach ://

odrobinkę przesadzone, ale kto co lubi
  • Krzysztof .

ja tez do ludzi z poza wawy nic nie mam w sumie znam duzo osob z innych miast i sa naprawde spox a czasem bardziej spox niz ludzie z wawy.. tylko denerwuje mnie jedna rzecz - jak ktos mowi ze wawa to syf ze nie lubi warszawiakoff ze chamy itp. a pozniej przyjezdza do stolicy w poszukiwaniu pracy czy tez na studia do tego "oblesniego miejsca" pozdro
  • Kuba

I właśnie takich ludzi można swobodnie "wieśniakami" bo jak jest w Wawie to lansuje sie po klubach,uczy itd. a wraca do domu,to klnie na to miasto i rozsiewa (c)herezje.
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

ja powiem !!
    ja "wiesniak" wyjechalem z wawy...
    pojechale mdo miejsca gdzie sie urodzilem do znajomych do rodzicow
    bardzo mi przykto ze ktos kto w wawie bardzo dobrze sie czuje i ktos kto nie moze sie doczekac az do wawy wroci tak zle jest odbierany,,,
  • mighty mat

a ja wam powiem ze mie to wisi... pełna tolerancja...
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

dziękuję powiedział słoń do słonia:)
  • Stay young!

Justynko, 100% racji.
    Uwielbiam Warszawę opuszczoną przez hordy słoikowców. Następna szansa: w wakacje.
  • Stay young!

Słonio, tylko się nie popłacz jak Ci tak przykro :)
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)