-
em
potrzebny mi namiar na dobrego fryzjera w stolicy, ktory za farbowanie dlugich wlosow nie skasuje 200 zl.. Moj sprawdzony jest chwilowo niedostepny.
wierze, ze dobry i niedrogi nie musi sie wykluczac i wierze, ze pomozecie :)
z gory dzieki -
Anonim
jesli chcesz moge cie skontaktowaz z moja fryzjerka-ona uslugi wykonuje w domu -
tłustość ziemi
Na innym forum czytałem, że kobiety polecają Akademię Perfect Hair na Świętokrzyskiej, tylko nie wiem, jaki jest tam koszt usług.
A mam takie pytanie, czy ktoś wie, gdzie jest dobry MĘSKI fryzjer i w miarę niedrogi? -
em
Dzieki za odzew. Juz zalatwilam sprawe :)
salon Oxygen, przy pl. bankowym. niewielki, ale fachowy. wyszlam zadowolona, farbowanie od 120 do 200zl.
ale inne namiary moga sie przydac next time
ps. chyba scinaja i facetow
-
-
Anonim
Salon Venus w Galerii Mokotów lub Blue City.
Kobiety wychodziły bardzo zadowolone więc śmiem twierdzić, że są dobrzy.
http://www.salonvenus.com.pl/
Strzyżenie męskie 70zł. Polecam! -
em
na stronie czytam :
Farbowanie: 230-340 zł
to troche wiecej niz "nie skasuje 200 zl"; )
-
simply Jezzie™
a ja chodze do fryzjera gdzie biora 23 zlote za strzyzenie i mycie damskie, wlosow sredniej dlugosci :D no i modelowanie jeszcze :d i zawsze happy jestem po wizycie
-
Anonim
a wiecie może gdzie robią saune (oczywiście dla włosów) po niezbyt dużej cenie? -
Anonim
-
Anonim
Ludzie- moja wypowiedź dotyczy mężczyzn. Jeśli dla was 70 zeta za skrócenie włosów o kilka centymetrów, np. o 5, to normalka, to ja się pytam, gdzie wy pracujecie. Ja tez tam chcę !!!
A na serio, potrafię zaakceptowac 20 zeta za skrócenie meskich włosów. Piszcie, gdzie sa tacy fryzjerzy. -
Tommy™
Męskie włosy za 20 złotych skrócicie w punkcie fryzjerskim mieszczącym się przy ulicy Gagarina naprzeciwko Łazienek, tuż przy skrzyżowaniem z Belwederską. Polecam! -
Anonim
Dzięki Tommy. Wreszcie rozmawiamy jak ludzie cywilizowani. I o warunkach cywilizowanych. Dzięki. I czekam na cos blizej centrum; ). -
Tommy™
-
GesHu
A nie farbowanie tylko strzyżenie damskie, ale jakies takie naprawdę fajne? bo do tej pory chodziłam do róznych dziwnych fryzjerów, swego czasu nawet u Czajki byłam lub u stylisty, który miał niby wizję, był do tego gejem, a oni podobno są najlepszymi fryzjerami; ) i...ściął mnie....na prosto na długość za ucho...hm nie powiem, zeby mnie to powaliło:/. Do tego nie bał sie ładnej kaski za to wziąć.
-
Ja z reguły chodzę do niewielkich sprawdzonych zakładów fryzjerskich i za strzyżenie damskie płacę do 40 zł... Uważam że nie opłaca się za zwykłe podcięcie włosów czy ścieniowanie ich płacić niebotycznych cen jakie sobie życzą "firmowe" salony fryzjerskie...
-
GesHu
Podobno okolice Próżnej i Pl.Grzybowskiego tam są dobre i niedrogie salony fryzjerskie i nie mają niebotycznych cen.
Też wolę małe, a nie taki McDonald's jak Jean Louis David - bo to jest fabryka.
Ale polecacie cos szczególnie? -
***K@ti***
>GesHu napisała:
>Podobno okolice Próżnej i Pl.Grzybowskiego tam są dobre i
>niedrogie salony fryzjerskie i nie mają niebotycznych cen.
>Też wolę małe, a nie taki McDonald's jak Jean Louis David
>- bo to jest fabryka.
>Ale polecacie cos szczególnie?
no i ten cały jean... wcale nie robi fajnych fryzur moja sis cioteczną obcieli fakt 1 dnia wyglądała ok ale drugiego już jak wystrzyżony kurak; / -
MeHow
co do męskiego fryzjera polecam Pana Poldka - fryzjer na rogu Pańskiej i Twardej koło ronda ONZ .. chodzę tam od małego-prawie że rodzinnie :-), ale jeszcze nigdy nie zdarzyło się że coś sknocił-no i strzyże jak za starych dobrych lat-tylko nożyczkami-żadne maszynki-włosy dobrze odrastają :-) -
Anonim
-
miły fajny i w ogóle :)
jesli chodzi o zenskiego fryzjera i problem jest z wloskami na cipce to moge pomoc ogolic :) hyhyhyhy
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne