Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • em

potrzebny mi namiar na dobrego fryzjera w stolicy, ktory za farbowanie dlugich wlosow nie skasuje 200 zl.. Moj sprawdzony jest chwilowo niedostepny.

wierze, ze dobry i niedrogi nie musi sie wykluczac i wierze, ze pomozecie :)
    z gory dzieki
  • Anonim

jesli chcesz moge cie skontaktowaz z moja fryzjerka-ona uslugi wykonuje w domu
  • tłustość ziemi

Na innym forum czytałem, że kobiety polecają Akademię Perfect Hair na Świętokrzyskiej, tylko nie wiem, jaki jest tam koszt usług.

A mam takie pytanie, czy ktoś wie, gdzie jest dobry MĘSKI fryzjer i w miarę niedrogi?
  • em

Dzieki za odzew. Juz zalatwilam sprawe :)

salon Oxygen, przy pl. bankowym. niewielki, ale fachowy. wyszlam zadowolona, farbowanie od 120 do 200zl.

ale inne namiary moga sie przydac next time

ps. chyba scinaja i facetow
  • Anonim

Salon Venus w Galerii Mokotów lub Blue City.
    Kobiety wychodziły bardzo zadowolone więc śmiem twierdzić, że są dobrzy.

http://www.salonvenus.com.pl/

Strzyżenie męskie 70zł. Polecam!
  • em

na stronie czytam :
    Farbowanie: 230-340 zł

to troche wiecej niz "nie skasuje 200 zl"; )

• simply Jezzie™

a ja chodze do fryzjera gdzie biora 23 zlote za strzyzenie i mycie damskie, wlosow sredniej dlugosci :D no i modelowanie jeszcze :d i zawsze happy jestem po wizycie
  • Anonim

a wiecie może gdzie robią saune (oczywiście dla włosów) po niezbyt dużej cenie?
  • Anonim

no to chyba sie nie dowiem :P
  • Anonim

Ludzie- moja wypowiedź dotyczy mężczyzn. Jeśli dla was 70 zeta za skrócenie włosów o kilka centymetrów, np. o 5, to normalka, to ja się pytam, gdzie wy pracujecie. Ja tez tam chcę !!!

A na serio, potrafię zaakceptowac 20 zeta za skrócenie meskich włosów. Piszcie, gdzie sa tacy fryzjerzy.
  • Tommy™

Męskie włosy za 20 złotych skrócicie w punkcie fryzjerskim mieszczącym się przy ulicy Gagarina naprzeciwko Łazienek, tuż przy skrzyżowaniem z Belwederską. Polecam!
  • Anonim

Dzięki Tommy. Wreszcie rozmawiamy jak ludzie cywilizowani. I o warunkach cywilizowanych. Dzięki. I czekam na cos blizej centrum; ).
  • Tommy™

Bliżej Centrum to nie znam :(
  • GesHu

A nie farbowanie tylko strzyżenie damskie, ale jakies takie naprawdę fajne? bo do tej pory chodziłam do róznych dziwnych fryzjerów, swego czasu nawet u Czajki byłam lub u stylisty, który miał niby wizję, był do tego gejem, a oni podobno są najlepszymi fryzjerami; ) i...ściął mnie....na prosto na długość za ucho...hm nie powiem, zeby mnie to powaliło:/. Do tego nie bał sie ładnej kaski za to wziąć.
  • Shinju

Ja z reguły chodzę do niewielkich sprawdzonych zakładów fryzjerskich i za strzyżenie damskie płacę do 40 zł... Uważam że nie opłaca się za zwykłe podcięcie włosów czy ścieniowanie ich płacić niebotycznych cen jakie sobie życzą "firmowe" salony fryzjerskie...
  • GesHu

Podobno okolice Próżnej i Pl.Grzybowskiego tam są dobre i niedrogie salony fryzjerskie i nie mają niebotycznych cen.
    Też wolę małe, a nie taki McDonald's jak Jean Louis David - bo to jest fabryka.
    Ale polecacie cos szczególnie?
  • ***K@ti***

>GesHu napisała:
    >Podobno okolice Próżnej i Pl.Grzybowskiego tam są dobre i
    >niedrogie salony fryzjerskie i nie mają niebotycznych cen.
    >Też wolę małe, a nie taki McDonald's jak Jean Louis David
    >- bo to jest fabryka.
    >Ale polecacie cos szczególnie?

no i ten cały jean... wcale nie robi fajnych fryzur moja sis cioteczną obcieli fakt 1 dnia wyglądała ok ale drugiego już jak wystrzyżony kurak; /
  • MeHow

co do męskiego fryzjera polecam Pana Poldka - fryzjer na rogu Pańskiej i Twardej koło ronda ONZ .. chodzę tam od małego-prawie że rodzinnie :-), ale jeszcze nigdy nie zdarzyło się że coś sknocił-no i strzyże jak za starych dobrych lat-tylko nożyczkami-żadne maszynki-włosy dobrze odrastają :-)
  • Anonim

a co z damskim fryzjerem :(?
  • miły fajny i w ogóle :)

jesli chodzi o zenskiego fryzjera i problem jest z wloskami na cipce to moge pomoc ogolic :) hyhyhyhy
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)