Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Gdzie najłatwiej zginąć? Gdzie najprzyjemniejsza atmosfera? Gdzie najwięcej/najmniej ludzi? Gdzie najfajniejszy wystrój? A gdzie po prostu lubicie chodzić, bo darzycie klub sentymentem z jakiś powodów?

Ten temat jest właśnie na takie przemyślenia.
  • [dfape]

jest z tym problem, bo w wawie dobrych miejsc jest niewiele ..
    najlepiej bafic sie tam gdzie znajomi .. wtedy cala reszta idzie na droogi plan ..
    :)
  • Robcio

Ale sie rozpisaliscie w tym zapomnianym temacie
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

kazdy cos dla siebie znajdzie tui !!:)
  • Robcio

Najlatwiej zginac w Lokomotywie, chyba juz ktos tego doswiadczyl... wogole to jeszcze jest otwarta? Quo Vadis, kupa ludu, techniawa, nie lubie :P Ground Zero, j/w. Scena-obleci, sporo ludzi. Harenda-male z klimatem:P
  • kempa

KLUBO!! :):):):):):):):):):)
    (na wiecej tekstu nie mam sily)
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

piekarnia
    klatka
  • jumpdafuckup666

Park, ale tylko w czwartki i ewentualnie w srody.
    Punkt w niedziele raz na dwa tygodnie; )
    Nemo - kiedys co tydzien w niedziele, ale nie wiem, bo daaaawno mnie tam nie bylo.
    No Mercy
    Metal Cave
  • Anonim

...///...najłatwiej było się zgubić w klubie Trend...kilka lat temu...///...a teraz to niewiem możliwe że Piekarnia...///...
  • Anonim

Ja dzis ruszam do HARLEM'u ... ehhh ... uwielbiam ten klimat ... czarna muza ... czarna muza ... czaaaarna muza ... ehhh ... ja ja to koffam =B
  • Lucas

No jak tos lubi hh to w sobote Under i P51,w piąek Harenda i Live.No i jeszcz w srode do Undera...mi sie atmosfera podoba,dobra muza i duzo malolatek;PPP
  • Anonim

ja lubie Hybrydy i Proxime, no i Park czasami
  • aNGie buNGie

a ja ostatnio zajebiście bawiłam sie w Underze,mimo ze wczesniej za tym miejscem nie przepadalam...
    ale wszedzie jest fajnie jak idziesz z odpowiednia ekipą:)))
    harlem i park jeszcze...
  • Robcio

Harlem chyba od 21 lat :o Ale i tak da sie wejsc :]
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

ja za czarna muza nie przepadam ale w harlemie zle nie jest:)
  • agata

to zalezy Dardakal jak im sie spodobasz to wejdziesz bez zadnego ale ale jak nie to musisz pokazac dowodzik i miec 21 lat.tylko dziewczyny wchodza od 18 z tego co weim
  • Robcio

Ja tam tylko raz bylem :P Ostatnio jak byly polowinki jakiegos liceum to wejsciowke mialem hehe:) Ale slyszalem ze da sie wejsc.
  • Anonim

no nie wiem...
    dla mnie quo,scena i ground0 to nie kluby tylko diskoteki
  • Robcio

Ja juz wyroslem z Quo i GZ. Nie te klimaty :P
  • JoAnn

czarna muza - ee
    najlepszy są oczywiśćie HYBRYDY!!!
    nic ich nie pobije!!!
    zwłaszcza we wtorki i piątki...
    w ogóle jest grono miłośników Hybryd
    zapraszam
    nie polecam Sceny - klub dla bananowej młodzieży...
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)