-
Gdzie najłatwiej zginąć? Gdzie najprzyjemniejsza atmosfera? Gdzie najwięcej/najmniej ludzi? Gdzie najfajniejszy wystrój? A gdzie po prostu lubicie chodzić, bo darzycie klub sentymentem z jakiś powodów?
Ten temat jest właśnie na takie przemyślenia. -
[dfape]
jest z tym problem, bo w wawie dobrych miejsc jest niewiele ..
najlepiej bafic sie tam gdzie znajomi .. wtedy cala reszta idzie na droogi plan ..
:) -
Robcio
-
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
-
Robcio
Najlatwiej zginac w Lokomotywie, chyba juz ktos tego doswiadczyl... wogole to jeszcze jest otwarta? Quo Vadis, kupa ludu, techniawa, nie lubie :P Ground Zero, j/w. Scena-obleci, sporo ludzi. Harenda-male z klimatem:P -
kempa
-
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
jumpdafuckup666
Park, ale tylko w czwartki i ewentualnie w srody.
Punkt w niedziele raz na dwa tygodnie; )
Nemo - kiedys co tydzien w niedziele, ale nie wiem, bo daaaawno mnie tam nie bylo.
No Mercy
Metal Cave -
Anonim
...///...najłatwiej było się zgubić w klubie Trend...kilka lat temu...///...a teraz to niewiem możliwe że Piekarnia...///... -
Anonim
Ja dzis ruszam do HARLEM'u ... ehhh ... uwielbiam ten klimat ... czarna muza ... czarna muza ... czaaaarna muza ... ehhh ... ja ja to koffam =B -
Lucas
No jak tos lubi hh to w sobote Under i P51,w piąek Harenda i Live.No i jeszcz w srode do Undera...mi sie atmosfera podoba,dobra muza i duzo malolatek;PPP -
Anonim
-
aNGie buNGie
a ja ostatnio zajebiście bawiłam sie w Underze,mimo ze wczesniej za tym miejscem nie przepadalam...
ale wszedzie jest fajnie jak idziesz z odpowiednia ekipą:)))
harlem i park jeszcze... -
Robcio
-
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
agata
to zalezy Dardakal jak im sie spodobasz to wejdziesz bez zadnego ale ale jak nie to musisz pokazac dowodzik i miec 21 lat.tylko dziewczyny wchodza od 18 z tego co weim -
Robcio
Ja tam tylko raz bylem :P Ostatnio jak byly polowinki jakiegos liceum to wejsciowke mialem hehe:) Ale slyszalem ze da sie wejsc.
-
Anonim
no nie wiem...
dla mnie quo,scena i ground0 to nie kluby tylko diskoteki -
Robcio
-
JoAnn
czarna muza - ee
najlepszy są oczywiśćie HYBRYDY!!!
nic ich nie pobije!!!
zwłaszcza we wtorki i piątki...
w ogóle jest grono miłośników Hybryd
zapraszam
nie polecam Sceny - klub dla bananowej młodzieży...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne