-
Własnie stworzyłem grono o filmie amatorskim.
http://grono.net/user/forum-show.js...
Nie ukrywam, że docelowo miałoby ono służyć między innymi skompletowaniu jakiejś lokalnej ekipy i wspólnemu skleceniu jakiejś amatorskiej produkcji. Ktoś się pisze? Ktoś ma doświadczenie? Proszę w tym temacie, albo na tamtym forum :) Zaczynamy od zera. -
Anonim
bawilam sie kiedys w budowanie scenografii ale pozatym...nei bardzo; ) -
Grono.Net
ja sie bawiłam w granie, więc jakby co, mogę się porwać, bardzo chętnie; ) -
Kto jeszcze? Kto jeszcze?
Zabralibyśmy się za to dopiero jak się troszke ociepli ale już czas ruszyć ze zbieraniem ekipy. -
-
Anonim
-
Mówiłem, że zaczynamy od zera. :)
Nawet nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale sprobowac warto. Zobaczymy ile ludu będzie chętnych, a potem się napisze pod to scenariusz. :) Chyba, że najpierw zgłosi sie ktos ze scenarisuzem, to wtedy zaczniemy zbierac ludzi pod scenariusz. -
Anonim
to powodzenia; ) bo z autopsji wiem, ze to malo nie kosztuje
trzeba pierw jakies fundusze skolowac (: -
eee tam... można i za free... jak nie bedziemy robić pościgów samochodowych i eksplozji budynkow to wystarczy zgrana grupa ludzi + trochę sprzętu do nakrecenia i zmontowania.
-
Anonim
-
Cyfrę będzie chyba potem łatwiej obrabiać. Chyba, że znajdzie się ktoś z przyzwoitym przetwornikiem analogowo cyfrowym.
-
Yazol
to ja moge zajac sie dzwiekiem, pod warunkiem ze zdjecia nie beda na swiezym powietrzu robione :)
a nawet jak beda, to tez sprobowac moge... -
lemon
ja mogę być statystą, bo się kompletnie nie znam, ale chętnie bym spróbowała :) -
而已 ér yǐ
-
Grono.Net
wchodze w to, moze moglbym cos soundtrackowo dopomoc i oczywiscie postarringowac; ] -
Anonim
jak dasz jakiś dobry pomysł to czemu nie!!!na statyste zawsze sie nadam:p -
ufol
pomysł spoko, dobrze, że się pojawiają takie zabawy integracyjne.
ja mogę się zająć scenariuszem/ współreżyserią :P jeśli to nie domena autora tematu; ) -
Grono.Net
to ja propnuję żeby pomysłodawca zapisywał kto się zgłosił i w pewnym momencie powiedział, okej zapisy zamknięte, i żebyśmy się zabrali do roboty, bo tak zgłaszać chęć to możemy do wakacji; ) -
Anonim
i ja w to wchodzę :> mogę być mniej ważnym aktorem lub kimkolwiek... pomysły też się jakieś znajdą w mojej głowie :> scenariusz można wspólnie opracować :] -
Grono.Net
-
edi
Ja też chcę !!!! Może byc mała rólka, albo wielka rola, albo chociaż przy scenariuszu moge pogrzebać... wyobraźnię to ja mam taką, że hoho :))))
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne