Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Własnie stworzyłem grono o filmie amatorskim.
    http://grono.net/user/forum-show.js...
    Nie ukrywam, że docelowo miałoby ono służyć między innymi skompletowaniu jakiejś lokalnej ekipy i wspólnemu skleceniu jakiejś amatorskiej produkcji. Ktoś się pisze? Ktoś ma doświadczenie? Proszę w tym temacie, albo na tamtym forum :) Zaczynamy od zera.
  • Anonim

bawilam sie kiedys w budowanie scenografii ale pozatym...nei bardzo; )
  • Grono.Net

ja sie bawiłam w granie, więc jakby co, mogę się porwać, bardzo chętnie; )
  • El comendante Semp

Kto jeszcze? Kto jeszcze?
    Zabralibyśmy się za to dopiero jak się troszke ociepli ale już czas ruszyć ze zbieraniem ekipy.
  • Anonim

ale to czyli co?
    moze jakies konkretne pomysly; )
  • El comendante Semp

Mówiłem, że zaczynamy od zera. :)
    Nawet nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale sprobowac warto. Zobaczymy ile ludu będzie chętnych, a potem się napisze pod to scenariusz. :) Chyba, że najpierw zgłosi sie ktos ze scenarisuzem, to wtedy zaczniemy zbierac ludzi pod scenariusz.
  • Anonim

to powodzenia; ) bo z autopsji wiem, ze to malo nie kosztuje
    trzeba pierw jakies fundusze skolowac (:
  • El comendante Semp

eee tam... można i za free... jak nie bedziemy robić pościgów samochodowych i eksplozji budynkow to wystarczy zgrana grupa ludzi + trochę sprzętu do nakrecenia i zmontowania.
  • Anonim

a krecenie na rolce filmu czy cyfra?
  • El comendante Semp

Cyfrę będzie chyba potem łatwiej obrabiać. Chyba, że znajdzie się ktoś z przyzwoitym przetwornikiem analogowo cyfrowym.
  • Yazol

to ja moge zajac sie dzwiekiem, pod warunkiem ze zdjecia nie beda na swiezym powietrzu robione :)

a nawet jak beda, to tez sprobowac moge...
  • lemon

ja mogę być statystą, bo się kompletnie nie znam, ale chętnie bym spróbowała :)
  • 而已 ér yǐ

pisze sie zajawka to zajawka :]
  • Grono.Net

wchodze w to, moze moglbym cos soundtrackowo dopomoc i oczywiscie postarringowac; ]
  • Anonim

jak dasz jakiś dobry pomysł to czemu nie!!!na statyste zawsze sie nadam:p
  • ufol

pomysł spoko, dobrze, że się pojawiają takie zabawy integracyjne.

ja mogę się zająć scenariuszem/ współreżyserią :P jeśli to nie domena autora tematu; )
  • Grono.Net

to ja propnuję żeby pomysłodawca zapisywał kto się zgłosił i w pewnym momencie powiedział, okej zapisy zamknięte, i żebyśmy się zabrali do roboty, bo tak zgłaszać chęć to możemy do wakacji; )
  • Anonim

i ja w to wchodzę :> mogę być mniej ważnym aktorem lub kimkolwiek... pomysły też się jakieś znajdą w mojej głowie :> scenariusz można wspólnie opracować :]
  • Grono.Net

hahah i po sesji to ji ja się mogę zgłościc :D
  • edi

Ja też chcę !!!! Może byc mała rólka, albo wielka rola, albo chociaż przy scenariuszu moge pogrzebać... wyobraźnię to ja mam taką, że hoho :))))
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)