-
Bachus
znacie jakies super-dachy warszawskie na ktore mozna sie bez problemu albo z problemami :-) dostac?? Podzielcie sie namiarami i wrazeniami!! -
...
-
Anonim
na dachu BUWu jest super dach. pełno fajnuch roslinek i można się położyć na trawce lub usiąść na ławce. super widoki, miła atmosfera. polecam :] -
Bachus
-
-
Anonim
byłam tam jakiś czas temu, to było bezpłatnei wątpie, żeby trza było płacić. zapomniałam powiedzieć, że to jest otwierane sezonowo, ale chyba jeszcze jest otawrte. jak się dokładnie dowiem to napisze, ale zawsze można pojechac i samemu spr :D -
Anonim
Fajny jest dach na sali gimnastyczne w szkole 307 albo na Dah basenu tej samej szkoly... -
Bachus
-
Anonim
no skoro mówi Ci to ziom, który jest specem od "jebania policji" to chyba nie ma innej opcji niż nielegal, nie?; ) -
Anonim
ja znam fajne dachy niedaleko galerii mokotow sa biórowce wysokie tam jest wypas!!!!!!!!!!! -
Anonim
Na BUW wchodzi sie bezplatnie!!! Najleprze dachy to sa na Powislu !!! Jak wejdziesz na jeden to mozesz przejsc pol osiedla !!! -
Bachus
hahahah! super!! ale adresy, konkretnie bo bym sie wybral moze w weekend fotki pocykac :-)
-
Doggone
podpinam się do pytania :)
Jakieś namiary na dachy, na które można wejsc?? :) -
I'm Bienias !
-
*~*Anuśka*~*
>I'm Bienias ! napisał
>Gówno o dachach wiecie; ]
no to nas może kolega oświeci skoro coś wie :]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa