Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bachus

znacie jakies super-dachy warszawskie na ktore mozna sie bez problemu albo z problemami :-) dostac?? Podzielcie sie namiarami i wrazeniami!!
  • ...

No no doalczam sei do pytania tez jestem ciekaw.
  • Anonim

na dachu BUWu jest super dach. pełno fajnuch roslinek i można się położyć na trawce lub usiąść na ławce. super widoki, miła atmosfera. polecam :]
  • Bachus

tam sie cos placi za wjazd?
  • Anonim

byłam tam jakiś czas temu, to było bezpłatnei wątpie, żeby trza było płacić. zapomniałam powiedzieć, że to jest otwierane sezonowo, ale chyba jeszcze jest otawrte. jak się dokładnie dowiem to napisze, ale zawsze można pojechac i samemu spr :D
  • Anonim

Fajny jest dach na sali gimnastyczne w szkole 307 albo na Dah basenu tej samej szkoly...
  • Bachus

a mozna tam wejsc na nielegalu?
  • Anonim

no skoro mówi Ci to ziom, który jest specem od "jebania policji" to chyba nie ma innej opcji niż nielegal, nie?; )
  • Anonim

ja znam fajne dachy niedaleko galerii mokotow sa biórowce wysokie tam jest wypas!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Na BUW wchodzi sie bezplatnie!!! Najleprze dachy to sa na Powislu !!! Jak wejdziesz na jeden to mozesz przejsc pol osiedla !!!
  • Bachus

hahahah! super!! ale adresy, konkretnie bo bym sie wybral moze w weekend fotki pocykac :-)
  • Doggone

podpinam się do pytania :)
    Jakieś namiary na dachy, na które można wejsc?? :)
  • I'm Bienias !

Gówno o dachach wiecie; ]
  • *~*Anuśka*~*

>I'm Bienias ! napisał
    >Gówno o dachach wiecie; ]

no to nas może kolega oświeci skoro coś wie :]
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)