-
Anonim
-
♪ scott ♪
wedlug badan durexa to na imprezie/dyskotece (30 pare %)
a wedlug mnie, to zalezy od Ciebie, jestes ladna dziewczyna wiec w czym problem? moze gdzies w Tobie -
Malinka
wszędzie tylko trzeba umieć patrzeć :) no naepwno nie siedząc w domciu - trzeba wychodzić...
choć dla mnei znalezienie sobei faceta to tez problem... -
Grono.Net
w muzeum narodowym ostatniego dnia wystawy, lub w buwie w wakacje....
..polecam -
-
Anonim
ja sie zdecydowanie nie zgodze z badaniami... wszelkie imprezowe znajomosci zaczynaja sie i zazwyczaj koncza na tej samej imprezie... (wiem z doswiadczenia)... ja to jednak mysle ze problem tkwi przede wszystkim w facetach... -
Grono.Net
jakbys byla ciekawa i ladna to nikt nie zostawil by cie na tej samej imprezie jak tylko przetrzezwieje... -
♪ scott ♪
uuu to pani jest po nie milych doswiadczeniach....prosze Cie nie pisze ze problem tkwi w facetach. Narazie widocznie nie spotkalas "tego", ale napewno, jestem tego pewien ze nadejdzie ten dzien i twoje troski zniknal :)
a co do badan durexa, to zostaly zlecone OBOP-owi wiec nie masz co tego podwazac, ale prawda jest ze na dyskotece jest duzy wybor, trzeba tylko umiec cedzic :) -
Grono.Net
umiec cedzic tez trzeba - ale i zainteresowac soba trzeba potrafic... -
Anonim
-
♪ scott ♪
no no to racja!! dlatego napisalem zeby nie pisala ze problem tkwi w facetach i ze moze gdzies problem jest w niej -
Grono.Net
no skoro twoje znajomosci imprezowe koncza sie tej samej nocy to mzoe takze zbyt nieatrakcyjna...
...no nie bojmy sie spojzec prawdzie w oczy... -
♪ scott ♪
jezeli nie ma sie prezencji albo gadki trzeba mierzyc na swoje mozliwosci :) -
Anonim
zdarzaja sie znajomosci ktore utrzymuja sie troche po imprezie ale nie sa na tyle ciekawe zeby je kontynuowac... dla jednych jest sie atrakcyjnym a dla drugich nie... kwestia gustu -
Grono.Net
-
Anonim
-
♪ scott ♪
wiesz mozna odebrac ten temat jako akt twojej desperacji :/
poprostu nie trafiasz na tych "ok" no ale to jescze nie koniec swiata, be cool man :) nadejdzie zobaczysz, a jak sie szuka na sile to tez nic z tego nie ma -
Anonim
to nie jest zaden akt desperacji... zaczac trzeba od tego ze ja wcale nie powiedzialam ze ja mam jakikolwiek problem... -
Anonim
dziewczyno zastanów sie co Ci odpowiada i gdzie mozesz to znależć a potem w tych miejscach szukaj masz 99% gwarancji ze dostaniesz to czego chcesz. a poza tym nie na wawie takie tematy. pzdr -
♪ scott ♪
sluchaj wypowiadam sie tu, ale tak naprawde nigdy bym takiego tematu nie zalozyl....bo jest to troszke dziecinada,bardziej pasuje do osoby w wieku 14 latek niz twojego wieku -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne