Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktos zna odpowiedz na to pytanie? :)
  • ♪ scott ♪

wedlug badan durexa to na imprezie/dyskotece (30 pare %)

a wedlug mnie, to zalezy od Ciebie, jestes ladna dziewczyna wiec w czym problem? moze gdzies w Tobie
  • Malinka

wszędzie tylko trzeba umieć patrzeć :) no naepwno nie siedząc w domciu - trzeba wychodzić...

choć dla mnei znalezienie sobei faceta to tez problem...
  • Grono.Net

w muzeum narodowym ostatniego dnia wystawy, lub w buwie w wakacje....

..polecam
  • Anonim

ja sie zdecydowanie nie zgodze z badaniami... wszelkie imprezowe znajomosci zaczynaja sie i zazwyczaj koncza na tej samej imprezie... (wiem z doswiadczenia)... ja to jednak mysle ze problem tkwi przede wszystkim w facetach...
  • Grono.Net

jakbys byla ciekawa i ladna to nikt nie zostawil by cie na tej samej imprezie jak tylko przetrzezwieje...
  • ♪ scott ♪

uuu to pani jest po nie milych doswiadczeniach....prosze Cie nie pisze ze problem tkwi w facetach. Narazie widocznie nie spotkalas "tego", ale napewno, jestem tego pewien ze nadejdzie ten dzien i twoje troski zniknal :)

a co do badan durexa, to zostaly zlecone OBOP-owi wiec nie masz co tego podwazac, ale prawda jest ze na dyskotece jest duzy wybor, trzeba tylko umiec cedzic :)
  • Grono.Net

umiec cedzic tez trzeba - ale i zainteresowac soba trzeba potrafic...
  • Anonim

moze ja jestem zbyt wybredna...
  • ♪ scott ♪

no no to racja!! dlatego napisalem zeby nie pisala ze problem tkwi w facetach i ze moze gdzies problem jest w niej
  • Grono.Net

no skoro twoje znajomosci imprezowe koncza sie tej samej nocy to mzoe takze zbyt nieatrakcyjna...

...no nie bojmy sie spojzec prawdzie w oczy...
  • ♪ scott ♪

jezeli nie ma sie prezencji albo gadki trzeba mierzyc na swoje mozliwosci :)
  • Anonim

zdarzaja sie znajomosci ktore utrzymuja sie troche po imprezie ale nie sa na tyle ciekawe zeby je kontynuowac... dla jednych jest sie atrakcyjnym a dla drugich nie... kwestia gustu
  • Grono.Net

albo braku...
  • Anonim

no albo braku...
  • ♪ scott ♪

wiesz mozna odebrac ten temat jako akt twojej desperacji :/
    poprostu nie trafiasz na tych "ok" no ale to jescze nie koniec swiata, be cool man :) nadejdzie zobaczysz, a jak sie szuka na sile to tez nic z tego nie ma
  • Anonim

to nie jest zaden akt desperacji... zaczac trzeba od tego ze ja wcale nie powiedzialam ze ja mam jakikolwiek problem...
  • Anonim

dziewczyno zastanów sie co Ci odpowiada i gdzie mozesz to znależć a potem w tych miejscach szukaj masz 99% gwarancji ze dostaniesz to czego chcesz. a poza tym nie na wawie takie tematy. pzdr
  • ♪ scott ♪

sluchaj wypowiadam sie tu, ale tak naprawde nigdy bym takiego tematu nie zalozyl....bo jest to troszke dziecinada,bardziej pasuje do osoby w wieku 14 latek niz twojego wieku
  • Anonim

nikt ci nie kazal tu sie wypowiadac
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)