-
.
Kto tak ma,ręka do góry.Jest mi żle i nie mam siły tego krywać.Możecie pisać też do mnie na priv jeśli chcecie się podzielić.
Już kurwa mi się nic nie chce przez to.
NIe chce mi się użerać z jakimiś fafarafa którzy skrytykują te forum, a więc tym którym się forum nie podoba dziękujemy. -
Anonim
<ręka w górze> jest źle ale da sie żyć:P po prostu chyba jestem born to be single! -
=> ([-_-]) <=
jestem sam...:(...czyli reka w gorze...zle jest ale zawsze istnieje nadzieja na "lepsze jutro"...i ta nadzieja chyba trzeba zyc.... -
Anonim
panowie.... ja mysle ze nie ma co sie tak dolowac, w zyciu jest roznie, czasami jest to "cosy reality", a czasami wrecz odwrotnie - no i tak to sobie sie zmiennie toczy:]
proponuje rowerek - jest dobry na wszystkie zmartwienia, a jak dacie sobie w kosc, to nie bedziecie miec sily na rozkminki o samotnosci:] -
-
***Mi$Qa***
Samotni w Wawce... No cóż... (niestety... a może stety <myśli>) powinnam dołączyć do tego gronka... wiec... paluczek w górze... zgłaszam sie do grona singli;)
*** POZDRO 4 @LL ***
Ale nosek do góry... miejmy nadzieję, że ta nasza samotność, to tylko kwesia czasu... :))) Przecież każdy przy swoich narodzinach otrzymał 2gą połówkę... Teraz naszym wspólnych zadaniem jest odnaleźć się... :))) -
Anonim
-
Wiktoria
W sumie Warszawa jest wielka , a jak przyjeżdża się z innego miasta to człowiek może czuć się samotnie , ja jestem przyzwyczajona i nie jestem tu samotna;) Pozdro dla Wawy; ) -
DoRoTeCzKaA
-
panieneczka z okieneczka
<obie łapki w górę> W Warszawie człowiek czuje się jeszcze bardziej samotny niż w mniejszych miastach, jest przytłoczony to ogromem budynków, to ilością ludzi naokoło. ale cóż... chyba da się to jakoś ominąć, prawda? -
Anonim
Lady Margo - Masz browara, najlepszy na wsyztsko jest ROWEREK :D, mostrzostwo świata normalnie, można sie wyżyć,a przy tym poznać mnustwo ludzi, ale trzeba być otwartym na nowe znajomości, jestem bajkerem i dobrze mi z tym...
A warszawa nie jest taka zła, własnie dlatego że jesy tylu ludzi można icvh więcej poznać, teraz jest gromna tolerancja wszędzie. Kocham to miasto... nei martwcie sie. jest jeszcze wino grono; ) -
Anonim
hehe.. no, rowerek+pifko to calkiem dobre zestawienie:]
a tak wlasnie mi do glowy przyszlo - moze na mase krytyczna niech sie panowie i panie wybiora.. bo to chyba juz w ten piatek jak sie nie myle:D tam to napewno nie poczujecie sie samotni:] -
blinski
-
iNNeR SiLeNcE
samotność nie jest taka zła..największy problem w tym wszystkim jest taki, iż otaczający ludzie karmią takiego samotniaka banałami w stylu: "będzie dobrze" albo "bo jeszcze nie trafiłeś na swoją połówkę"
:-/ ..fajno tylko, że ci ludzie jakoś nigdy nie bywają samotni :-> -
Anonim
-
Anonim
no bo co mozna powiedziec desperatowi ktory krzyczy "chce miec dziewczyne/chlopaka".. ludzie ciagle to powtarzaja, az sie niedobrze od tego robi... samotnosc ma swoje plusy, nikt ci wtedy z butami do duszy nie wchodzi:P -
ζL)SebusζL) ██__ϟ__██
-
Anonim
-
panieneczka z okieneczka
hmm...no pewnie, że nie ma co się łamać. Ale samotność jest nawet, gdy ma się "dziweczynę/ chłopaka"( uwielbiam te nazwy :> ) Tak to już chyba jest. -
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne