Warszawa [11709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Kto tak ma,ręka do góry.Jest mi żle i nie mam siły tego krywać.Możecie pisać też do mnie na priv jeśli chcecie się podzielić.
    Już kurwa mi się nic nie chce przez to.

NIe chce mi się użerać z jakimiś fafarafa którzy skrytykują te forum, a więc tym którym się forum nie podoba dziękujemy.
  • Anonim

<ręka w górze> jest źle ale da sie żyć:P po prostu chyba jestem born to be single!
  • => ([-_-]) <=

jestem sam...:(...czyli reka w gorze...zle jest ale zawsze istnieje nadzieja na "lepsze jutro"...i ta nadzieja chyba trzeba zyc....
  • Anonim

panowie.... ja mysle ze nie ma co sie tak dolowac, w zyciu jest roznie, czasami jest to "cosy reality", a czasami wrecz odwrotnie - no i tak to sobie sie zmiennie toczy:]

proponuje rowerek - jest dobry na wszystkie zmartwienia, a jak dacie sobie w kosc, to nie bedziecie miec sily na rozkminki o samotnosci:]
  • ***Mi$Qa***

Samotni w Wawce... No cóż... (niestety... a może stety <myśli>) powinnam dołączyć do tego gronka... wiec... paluczek w górze... zgłaszam sie do grona singli;)

*** POZDRO 4 @LL ***

Ale nosek do góry... miejmy nadzieję, że ta nasza samotność, to tylko kwesia czasu... :))) Przecież każdy przy swoich narodzinach otrzymał 2gą połówkę... Teraz naszym wspólnych zadaniem jest odnaleźć się... :)))
  • Anonim

no to ja też mogę podnieść ręke, ale więcej sie nie wypowiadam...
  • Wiktoria

W sumie Warszawa jest wielka , a jak przyjeżdża się z innego miasta to człowiek może czuć się samotnie , ja jestem przyzwyczajona i nie jestem tu samotna;) Pozdro dla Wawy; )
  • DoRoTeCzKaA

podnosze reke
  • panieneczka z okieneczka

<obie łapki w górę> W Warszawie człowiek czuje się jeszcze bardziej samotny niż w mniejszych miastach, jest przytłoczony to ogromem budynków, to ilością ludzi naokoło. ale cóż... chyba da się to jakoś ominąć, prawda?
  • Anonim

Lady Margo - Masz browara, najlepszy na wsyztsko jest ROWEREK :D, mostrzostwo świata normalnie, można sie wyżyć,a przy tym poznać mnustwo ludzi, ale trzeba być otwartym na nowe znajomości, jestem bajkerem i dobrze mi z tym...
    A warszawa nie jest taka zła, własnie dlatego że jesy tylu ludzi można icvh więcej poznać, teraz jest gromna tolerancja wszędzie. Kocham to miasto... nei martwcie sie. jest jeszcze wino grono; )
  • Anonim

hehe.. no, rowerek+pifko to calkiem dobre zestawienie:]

a tak wlasnie mi do glowy przyszlo - moze na mase krytyczna niech sie panowie i panie wybiora.. bo to chyba juz w ten piatek jak sie nie myle:D tam to napewno nie poczujecie sie samotni:]
  • blinski

single by nature:)
  • iNNeR SiLeNcE

samotność nie jest taka zła..największy problem w tym wszystkim jest taki, iż otaczający ludzie karmią takiego samotniaka banałami w stylu: "będzie dobrze" albo "bo jeszcze nie trafiłeś na swoją połówkę"
    :-/ ..fajno tylko, że ci ludzie jakoś nigdy nie bywają samotni :->
  • Anonim

A podniose sobie, a co mi tam :P
  • Anonim

no bo co mozna powiedziec desperatowi ktory krzyczy "chce miec dziewczyne/chlopaka".. ludzie ciagle to powtarzaja, az sie niedobrze od tego robi... samotnosc ma swoje plusy, nikt ci wtedy z butami do duszy nie wchodzi:P
  • ζL)SebusζL) ██__ϟ__██

reka do gory ale dopiero jutro:P
  • Anonim

nie ma co się łamać, głowa do góry; )
  • panieneczka z okieneczka

hmm...no pewnie, że nie ma co się łamać. Ale samotność jest nawet, gdy ma się "dziweczynę/ chłopaka"( uwielbiam te nazwy :> ) Tak to już chyba jest.
  • Anonim

zgodze sie z samoracją
  • Anonim

"samotny wsrod ludzi,
    ktorzy mysla on nigdy nie jest sam..."
| |

Grono dla wszystkich uzależnionych od stolicy. Przed napisaniem pierwszego posta czy założeniem...

Fotki

Miejsca grona (5)