-
Anonim
Chodzi o dym papierosowy.Wszyscy wiedzą jak jest w pubach i klubach.Dla niepalących jest to makabra.Ja zwykle po powrocie do domu wrzucam nawet swieże ubrania do prania bo nie mogę znieść tego smrodu.Dobrze rozwiązanie wprowadzono we Włoszech,gdzie jest to po prostu zabronione.Chętnie widziałbym coś takiego w Polsce.Jak ktoś chce palić to niech nie truje innych.
A co o tym problemie sądzą inni?? -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
ja rowniez palenia nie toleruję!
i jezeli klubowe denerwuje mnie bardzo o tyle palaczy idących chodnikiem przedemną, albo w jakiś innyhc miejscach nienawidzę:[[[ -
Anonim
W pubach to niestety normalka. Ja dostaję szału na przystankach, wtedy jestem bezczelna i zaczynam kasłać i machać rękami odganiając dym i czasem widzę, że palącym jest troszkę głupio, a mi się chce z nich śmiać :) -
szczerze mówiąc jestem przyzwyczajona, ale czasem mnie strasznie dusi i drażni dym, szczególnie w zadymionych pubach...
-
-
˙·٠ Anna
mi palenie nie przeszkadza,ale jak sie wraca po imprezie z klubu to wsyztsko papierochami śmierdzi !!! to jest okropne !! -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
Anonim
No ale takie samo prawo maja palący i niepalący... Sama jestem paląca, ale nigdy nie palę na przystankach, idac ulicą i nie dmucham nikomu w twarz.... Problem przede wszystkim plega nie na samym paleniu, ale na zachowaniu palaczy... to trzeba by było zmienic... -
Anonim
-
Judytka ^^
czasami jak sie czeka na przystanku z 15-20min to nic tylko zapalic papierosa ale nie pod tylko obok jesli juz. mnie w pubach czasami tez denerwuje dym zwlaszcza jak mi wpada do oczu ale mi to zwisa, jak lubia to niech pala po to sa w tych pubach popielniczki :P -
Grajkoo
-
Chatka
hmm, temat w sam raz dla mnie:D Ci, co mnie znają wiedza najlepiej, jak reaguje na każdy najmniejszy dymek papierosowy... nienawidzę tego obrzydlistwa, wkurza mnie, że po każdym pubie i klubie śmierdzą mi ubrania i włosy! na każdym przystanku, ulicy, w domu, w każdym miejscu jak tylko poczuję dym, duszę się i krztuszę (bo jestem tak w ogóle uczulona na dym papierosowy), czasem przesadnie i po chamsku, a co:] nie mówiąc już o tych, co pala w samochodzie... w życiu bym do takiego nie wsiadła:) -
Matevsz
ja raz chcialem strzelić dresiarza jak zapalil przy mnie ale jeszcze jestem z mały heh oczywisce to bylo na przystanku autobusowym pod wiatą -
ܓMeDżIkܓ
Dym papierosowy-a fuuuj!!! Przystanki autobusowe jestem w stanie jeszcze przeżyć, bo zawsze mogę się trochę odsunąć od osoby która akurat zapragnęła mieć "szlug time"(ku wątpliwej uciesze reszty czekającej na autobka), a poza tym to jest na powierzu. Gorzej jeśli chodzi o pomieszczenia zamknięte np. puby-czasami aż tchu człowiekowi brakuje...Może to tylko moja schiza, ale po imprezach mam wrażenie że nie tylko moje ciuchy, ale też skóra i włosy cuchną papierosami :/ -
SiMoN
Szczerze mowiac ja pale, ale tez nie lubie jak mi ktos huha albo smrodzi kolo mnie gdy czekam na kabana, a jak ja chce sobie zapalic to ide w miejsce gdzie nikomu nie bede przeszkadzal -
Jr.
Dziwne akcje macie. Szluga juz nawet nie mozna sobie zajarac na przystanku. Pojebalo was??? Jak wam przeszkadza dym to zrobcie krok w lewo, prawo czy chuj go wie gdzie i juz nie bedzie wam smierdzialo. Widzicie jakie zajebiste rozwiazanie. -
Anonim
My robimy bo nie sposób wytrzymacć tego smrodu.To wy palacze powinniście. -
SPITFIRE
na przystankach niepale bo zdaje sobie sprawe że inni mogą sobie tego nieżyczyć więc spoko miejsce publiczne a co się tyczy pubów to już inna kwestia płace między innymi za to iż nikt niebędzie mnie w niczym ograniczał i niezamierzam patrzeć czy ktoś mi kaszle ksztusi dusi ja płace tak jak i on za miejsce gdzie palenie jest jak najbardziej dozwolone i jeśli ma problem cuż jest skazany na porażke ponieważ niezamierzam respektować jego rządań kidy robie coś wedle prawa a niby z jakiej okazji ja mam coś zmieniać zawsze on może się przesiąść albo zmienić lokal to już mnie zupełnie nieinteresuje -
Anonim
zmienić lokal??Chyba na taki na otwarym powietrzu.Jak wygram w totka(jasne) to założe lokal z zakazem palenia albo specjalnym klimatyzowanym miejscem dla palących.Co do Ciebie Piotrek to rozumiem że jak możesz coś robić to to robisz,ale i tak jesteś na plus za przystanki. -
Anonim
[ a niby z jakiej okazji ja mam coś zmieniać ]
Z okazji kultury osobistej. -
Anonim
przystanki- spoko sama sie oddalam, mimo ze pale bardzo przeszkadza mi dym. co do pubow to nie mozna miec pretensji, nie ma tam zakazow i osoby palące powinny byc swiadome konsekwencji jakie sie z tym wiaza
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne