-
Kasia .
napiszcie jakies fajne restauracje w miare przystepnych cenach, z dobrym klimatem na kolacje we dwoje; )
preferowana kuchnia: staropolska, włoska, meksykańska, bałkanska i inne; ) -
Andrzej
-
anonim
super jest Jeff's na polach mokotowskich(bliżej Żwirki i Wigury), kuchnia amerykańska(steki, itp. itd..) super klimat lat króla Elvisa i ceny przystępne i te kelnerki ahhh:P -
Anonim
-
-
zzz
polecam fresh&chili przy niepodleglosci, w okolicach biblioteki narodowej.
lokal klimatyczno-egipski, kuchnia balkansko-wloska, przepysznie zrobiona. cena dania 13-20, nie wiecej. na dwie osoby polecam wielki talerz przystawek (paluszki mozzarelii, udka z kurczaka, panierowane pieczarki, podsmazone z czosnkiem owoce morza, palce lizac!) za 28 pln
do tego leja tam paulanera (jeczmienne nierafinowane piwo) za 8 pln, co w warszawie jest ewenementem
i na koniec najlepsze - po obiadku mozna zapalic aromatyczna szisze...; )
dodam tez ze na tylach tego budynku jest legendarna samira, najlepszy kebab w miescie!
ach, i polecam jeszcze goraco boston port, przy przecznicy pulawskiej prowadzacej do kompleksu warszawianka, szef kuchni jest geniuszem, gotowal kiedys w marriocie, a jego miloscia sa ryby, zawsze swieze i diabelnie smaczne.
zupa rybna (o ile pamietam 11 pln, ale syci jak caly obiad) jest najlepsza zupa rybna jaka jadlam w zyciu, nie ma sobie rownych i tez zyskala juz miano legendarnej, koniecznie trzeba sprobowac; )
-
Anonim
a ja polecam bar mleczny Złota Kurka przy placu Konstytucji:))
Bardzo tanio smacznie i klimacik:) -
Misia
-
Misia
TGI Friday's...
byłam kiedyś ze znajomym
też amerykanski styl... sympatycznie, żarcie smaczne...
nie wiem jak z cenami, bo nie ja płaciłam...
no i zabójczy (dla mnie w skutkach) drink - Long Island Iced Tea... :)) -
Misia
aha... Friday's jest naprzeciwko Hali Mirowskiej, Al. JP II, budynek Atrium chyba....
http://www.fridays.pl/ -
PIOTR3K
-
krajstof
>PIOTR3K napisał
>a gdzie jest dobra chińszczyzna?:)
kabaty , bazarek przy ul.stryjeńskich :D
"Vili Sajgonka" :D -
Anonim
-
krajstof
>Wild Wild Woman napisała:
>tam gdzie dużo pezpańskich kotów sie
>kręci....
Bezpańskich -
Anonim
-
krajstof
-
Anonim
-
krajstof
-
Anonim
-
Misia
-
senorita izabela Juckiewicz
cześć.. wiem że troszke tu nie pasuje:p.. bo z 3miasta jestem:).. ale niedługo bede planowała studia w wawie więc chcę się dowiedzieć co ciekawego w stolicy sie dzieje??:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne