- 1
- 2
-
P
wątek może dość nieznaczny, ale bądź co bądź w świetle potrzeby fotografii dość ważny.
Czy znacie jakieś miejsce, najlepiej centrum okolice, gdzie fotograf robi ładne zdjęcia do dowodów/paszportów... ? Ja osobiście byłam kiedyś na Jerozolimskich gdzieś tu między rondem jednym a drugim po tej stronie gdzie jest apart i profi lingua i zdjęcia były niesamowicie nieładne, tzn wydruk dość nieciekawy i kolory zaburzone. -
♥Patiღ
W tym przy Chince? Dziwne ja tam zawsze jestem z nich bardzo zadowolona. -
P
czy sugerujesz że model nie taki?; ) nie wiem, robiłam je w maju i były straszne. -
♥Patiღ
>Patrice napisała:
>czy sugerujesz że model nie taki?; ) nie wiem, robiłam je
>w maju i były straszne.
To Twoje słowa, a jeśli chodzi o paszportówki to nie jest typ zdjęcia, który ma pokazywać czyjąś urodę tylko pewne proporcje. -
-
P
hej ale nie chodzi mi zupełnie o urodę. Jak chcę urodę to robię inne zdjęcia. Chodzi mi o lekkie zaburzenie kolorów przede wszystkim. W momencie gdy włosy wychodzą jasnorude bądź czarne to coś nie gra, wiedząc jakie mam i porównując z innymi zdjęciami.
Bo takie zdjęcia to mogę sobie zrobić równie dobrze w automatach w podziemiach centrum -
♥Patiღ
I nie pokazywali Ci przed wywołaniem zdjęć jak wyglądają? Z tego co poamietam zawsze robili kilka ujęc i wybierało się najlepsze.
Może nie mówimy o tym samym fotografie. Zdjęcie robił facet czy kobieta? -
P
-
Adaś
do paszportów i dowodów nie robimy zdjęć ale na wszystkie inne zapraszamy do nas.... :)
o to nasza strona :
http://www.fotograf24.pl
i nasz nowo powstały blog opowiadający trochę o fotografii i trochę o naszym życiu:
http://blog.fotograf24.pl (bez 'www') -
tomcio; )
zdecydowanie polecam fotografa na placu szembeka - moze i nie centrum ale sie oplaca. jadac grochowska od ronda wiatraczna znajduje sie on po prawej stronie za przystankiem autobusowym, z tego co pamietam to 25zl/4 zdjecia + fotka na dyskietke + ewentualnie retusz ale wtedy odbior jest nastepnego dnia. fotografowal sie tam citko i zewlakow do slubu (to tacy dwaj pilkarze jak co) co o czyms swiadczy -
Bartuś =]
moja dziewczyna robiła sobie zdjęcie na nowym świecie, tuż przy skrzyżowaniu ze świętokrzyską i wyszło bardzo ładnie. =] chyba mogę polecić. -
Ania
Ja mogę polecić fotografa na Wilczej idąc od centrum w stronę placu konstytucji skręca się w lewo w wilczą i 20-30 metrów po lewej stronie, nie pamiętam jak się nazywa ale chodzę tam od lat.
Drugi godny polecenia fotograf to na pl. Politechniki jak się skręca w Polną po lewej stronie.
-
P
znów ponawiam wątek, odświeżam.. a gdzie można zdjęcie wysłać i szybko je odebrać na miejscu do legitymaccji i wciąż preferuje centrum ewentualnie praga okolice wileńskiego -
Szerle
-
Ania Fidzińska
A ja mam pytanie: jakie jest dobre studio fotograficzne, aby wywołać zdjęcia ślubne. O ich jakości przekonam się zapewne za 20 lat, dlatego chciałabym takie studio, gdzie wiadomo, że odpowiednio często wymieniają tonery, farby, czy czego oni tam używają.
Zastanawiałam się nad Empikiem, tam przerób na pewno jest duży, ale nie mam pewności.
Wiem kogo polecają fotografowie w Siedlcach, ale nie mam pojęcia o Warszawie... -
LEA
Ładne zdjęcia robi Klitka na Ząbkowskiej (przy Bazarze Różyckiego) na Pradze Pł. -
Bartosz .
wejdz do fototechnikum na spokojnej i krzyknij na korytarzu ze potrzebujesz zdjecia do dowodu czy tez paszportu a ktos na pewno sie zglosi :D mnie osobiscie ten myk kosztowal bodajze 2,50 za 24 zdjecia dowodowe i piwo :D -
Monika P
Swego czasu, jak potrzebowałam tanio i na szybko to robiłam w mini studio fotograficznym na przeciwko akademika SGH Sabinki pomiędzy metrem Pole Mokotowskie i Racławicka.
Teraz jak chłopak potrzebował, to sama mu zrobiłam; )
No właśnie, przy okazji się bezczelnie zareklamuję. Zainteresowanym wykonam portfolio a przy okazji uruchomię online-portfolio w Twojej własnej domenie. Szczegóły mojej działalności jako Fotograf w Warszawie na http://www.MonikaMaria.pl -
X/Apis
ja tam do karty miejskiej zrobiłem w mieszkaniu, wyciąłem i wkleiłem na białe tło
:D -
Michał
Hej,
temat trochę zamarł jak widzę, ale...potrzebuję jutro zrobić sobie zdjęcia legitymacyjne, fotograf gdzieś w centrum, w miarę przyzwoita cena. Acha, dobrze by było aby było otwarte tak do 17 :) Ktoś pisał o ul. Wilczej...jakiś konkret lub coś więcej? -
www.ewarszawa.com
polecam http://www.kosciolek.pl/
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne