-
DFS
Celem tego grona jest odnalezinie nawiedzonych miejsc i domów na terenie wawra gdzie ponoć straszy bądź dzieją się rzecz nadprzyrodzone.
Prosze zamieszczać własne przeżycia badz obserwacje.
Po ustaleniu tych miejsc zebrana zostanie grupa ekspedycyjna w celu zbadania owej placówki.
Zapraszam. -
Anonim
-
Asienka86 Mrn
-
Anonim
-
-
Anonim
ODBIEGNE OD TEMATU ALE POLECAM STARE RUINY SZPITALA W OTWOCKU KLIMAT WYPAS NIC TYLKO ZWIEDZAC PO NOCY KOZAK AKCJE I PARANOJE POLECAM nr.1 MIEJSCOWKA
MIEJSCE DLA ZMOTORYZOWANYCH NA PIECHOTE NIE POLECAM
PEACE -
...
Ja moge polecic dom Wampira w KAMBODZY niby nic ale jednak nazwa nawiazuje do refleksj!!:)hehe -
Już mężatka :]
Kiedyś był na polnej ( chyba tak sie ta ulica nazywa) Ale jakiś czas temu zjarał się i nic nie pozostało :] -
=Maciej=
Łagan (dfs) ty to masz kurwa łeb . I po co ci te domy ?? Będziemy tam łazić po nocy czy jak.??
-
DFS
Szpital też może być jedno i to samo ,tam to straszy na bank w końcu sporo ludzi tam poumierało. -
DFS
Nie chdzi mi o zwykłe stare domy które strasznie wygłądają tylko o takie o których od dawna krąży złowieszcza legenda i ludzie boją się tego miejsca. -
Marta
Na korynckiej też kiedyś był taki dom, ale teraz postawili dwa piękne bliźniaki... -
Karolina Kostrzewa
Widzę, żę mój temat został podchwycony i rozwinięty...Ja w każdym razie zgłaszam sie na członka ekspedycji...honorowego;))) -
Asienka86 Mrn
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wawer
- Załóż własne grono tematyczne