Wawer - Warszawa [1705]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DFS

Celem tego grona jest odnalezinie nawiedzonych miejsc i domów na terenie wawra gdzie ponoć straszy bądź dzieją się rzecz nadprzyrodzone.
    Prosze zamieszczać własne przeżycia badz obserwacje.
    Po ustaleniu tych miejsc zebrana zostanie grupa ekspedycyjna w celu zbadania owej placówki.
    Zapraszam.
  • Anonim

ten temat został już poruszony. spójrz trochę niżej na tej liście
  • Asienka86 Mrn

ogolnie w wawrze jest sporo takich domkow
  • Anonim

jeden z nich jest przy ulicy Króla Maciusia 5
  • Anonim

ODBIEGNE OD TEMATU ALE POLECAM STARE RUINY SZPITALA W OTWOCKU KLIMAT WYPAS NIC TYLKO ZWIEDZAC PO NOCY KOZAK AKCJE I PARANOJE POLECAM nr.1 MIEJSCOWKA
    MIEJSCE DLA ZMOTORYZOWANYCH NA PIECHOTE NIE POLECAM

PEACE
  • ...

Ja moge polecic dom Wampira w KAMBODZY niby nic ale jednak nazwa nawiazuje do refleksj!!:)hehe
  • Już mężatka :]

Kiedyś był na polnej ( chyba tak sie ta ulica nazywa) Ale jakiś czas temu zjarał się i nic nie pozostało :]
  • =Maciej=

Łagan (dfs) ty to masz kurwa łeb . I po co ci te domy ?? Będziemy tam łazić po nocy czy jak.??
  • DFS

Szpital też może być jedno i to samo ,tam to straszy na bank w końcu sporo ludzi tam poumierało.
  • DFS

Nie chdzi mi o zwykłe stare domy które strasznie wygłądają tylko o takie o których od dawna krąży złowieszcza legenda i ludzie boją się tego miejsca.
  • Marta

Na korynckiej też kiedyś był taki dom, ale teraz postawili dwa piękne bliźniaki...
  • Karolina Kostrzewa

Widzę, żę mój temat został podchwycony i rozwinięty...Ja w każdym razie zgłaszam sie na członka ekspedycji...honorowego;)))
  • Asienka86 Mrn

no to kiedy wyprawa??
  • Anonim

jutro