- 1
- 2
-
MIKO/NIKO
znacie jakas? bo ja nie!! i nigdzie z tego co wiem to niema, nie liczac Statoila z jego sławetnymi hotdogami; )
przydałby sie jakis kebabik czy pizzernia czynne 24h, a przynajmniej do 24, 1szej!!!
wlasciciel zbilby mnostwo kasy na takim punkcie z jedzeniem, juz widze te tlumy wracajace z imprez 607 lub 604 i ustawiajace sie w kolejce po ciepłego kebusia.....
-
Anonim
-
Anonim
w piatki i soboty do 1 w nocy otwarte jest dagrasso a na temat kebabow nie wiem gdzie mozna zjesc po 24 -
Anonim
-
-
MIKO/NIKO
ale da grasso to chyba jakos nieregularnie co? bo czasem jak przejezdzam to faktycznie costam sie swieci a czasem juz zamkniete na cztery spusty, no ale poprostu najczesciej jak wracam to juz jest dawno po 1szej; )
ale chinola na wawazowej skoro 24h jest to bede musial sprawdzic! -
Aga :))
a hot dog ze statoila niby zly jest... ja tam za nim wrecz przepadam :D i co najwazniejsze o kazdej porze dnia i nocy smakuje tak samo... absolutnie niezawodny :P
pozdr! -
Anonim
-
Ewelina
teraz otworzyli podobno jakiś pub i w ogóle całkiem dużo jakiś pizzerii jak się idzie od szarych do metra -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
zaraz ide na tego kebaba ale nie wiem czy to jest 24h ale sprawdze i napisze :] -
Anonim
-
luis_enrique
jeżeli chodzi o "arama" to jak sięgam pamięcią to on ma do 23 otwarte ... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a aa bo to o kebab chodzi. a o chinczyku na wawozowej to milo slyszec.. -
DON MACIOR
yo yo yo
jakby kto byl zainteresowany to na stacji metra ursynow jest market 24, dawniejszy meteor, mozna w nim kupic wszystko co dusza zapragnie o kazdej poze dnia i nocy po normalnych cenach -
Anonim
no to co do kebaba na kenie to jest otwarty od 11 do 23 wiec niestety ale niema nadal na ursynowie kebaba 24h :/ -
Anonim
w dodatku ten kebab na kenie kolo belgradzkiej bez rewelacji. sredni :/ -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne