Ursynów - Warszawa [5145]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MIKO/NIKO

znacie jakas? bo ja nie!! i nigdzie z tego co wiem to niema, nie liczac Statoila z jego sławetnymi hotdogami; )

przydałby sie jakis kebabik czy pizzernia czynne 24h, a przynajmniej do 24, 1szej!!!

wlasciciel zbilby mnostwo kasy na takim punkcie z jedzeniem, juz widze te tlumy wracajace z imprez 607 lub 604 i ustawiajace sie w kolejce po ciepłego kebusia.....

• Anonim

da grasso ??
    tuz obok statoila :)
  • Anonim

w piatki i soboty do 1 w nocy otwarte jest dagrasso a na temat kebabow nie wiem gdzie mozna zjesc po 24
  • Anonim

chinol na wawozowej jest calodobowy a kebaba chyba niema
  • MIKO/NIKO

ale da grasso to chyba jakos nieregularnie co? bo czasem jak przejezdzam to faktycznie costam sie swieci a czasem juz zamkniete na cztery spusty, no ale poprostu najczesciej jak wracam to juz jest dawno po 1szej; )

ale chinola na wawazowej skoro 24h jest to bede musial sprawdzic!
  • Aga :))

a hot dog ze statoila niby zly jest... ja tam za nim wrecz przepadam :D i co najwazniejsze o kazdej porze dnia i nocy smakuje tak samo... absolutnie niezawodny :P

pozdr!
  • Anonim

Wole Kebab :-P
  • Ewelina

teraz otworzyli podobno jakiś pub i w ogóle całkiem dużo jakiś pizzerii jak się idzie od szarych do metra
  • Anonim

PODOBNO NA KENIE MIĘDZY IMIELINEM A NATOLINEM JEST KEBAB 24/H
  • Anonim

a to nowosc, trzeba sie dowiedziec gdzie ten kebab 24h :>
  • Anonim

zaraz ide na tego kebaba ale nie wiem czy to jest 24h ale sprawdze i napisze :]
  • Anonim

czekam.....; )
  • luis_enrique

jeżeli chodzi o "arama" to jak sięgam pamięcią to on ma do 23 otwarte ...
  • Anonim

eeeee...najlepiej se pojechac na kebaba kolo UW :P
  • Anonim

od tygodnia chyba dziala 24 sklepik przy M.Natolin
  • Anonim

a aa bo to o kebab chodzi. a o chinczyku na wawozowej to milo slyszec..
  • DON MACIOR

yo yo yo
    jakby kto byl zainteresowany to na stacji metra ursynow jest market 24, dawniejszy meteor, mozna w nim kupic wszystko co dusza zapragnie o kazdej poze dnia i nocy po normalnych cenach
  • Anonim

no to co do kebaba na kenie to jest otwarty od 11 do 23 wiec niestety ale niema nadal na ursynowie kebaba 24h :/
  • Anonim

w dodatku ten kebab na kenie kolo belgradzkiej bez rewelacji. sredni :/
  • Anonim

:/
  • 1
  • 2