-
Anonim
a wiecie ze krecili film pod moim blokiem ?
Nawet karteczke na drzwiach od klatki wywiesli w okolicznych blokach ze przepraszaja za utrudnienia
Tytul: "oda do radosci"
okolice ul: Tatarkiewicza
btw: jak ogladam "Dzien Swira" to mi sie wydaje ze Adas mieszka na Goclawiu, a to napierdalanie mlotami pneumatycznymi a to koszenie trawy (wlasnie 2 dni temu kosili, oczywiscie raniutko)
-
╠ Vonsal ╣
kurcze, trawa to nic, mieszkamy na osiedlu, ktore ma juz ze 20 lat, wiec wykonczeniowka CHYBA skonczona, ale tu kurwa malo widac, ciagle ktorys wierci, puka, stuka, ja pierrrrdole; ) jeszcze sasiad na parterze ma ogrodek, jakis psychol, non-stop cos tam robi, oczywiscie wydajac odglosy przy tym; ) a jego hobby to betonowanie, wybetonowal jzu caly ogrodek, wyglada koszmarnie.
Jeden jzu sie przeniosl na tamten swiat, ale co sobota urzadzal w piwnicy warsztat stolarski i szlifowal wszystko jak leci; )
Aha, a nade mna mieszkaja ludzie, ktorzy co drugi dzien wpierniczaja schabowe, bo tylko slychac jak baba ubija mieso na kotlety mlotkiem; )
dzien swira dzieje sie naprawde; ) -
Gosia Samosia
już nie jeden kręcili... stare dobre "Matki, zony i kochanki" na Kwiatkowskiego i "M jak miłość" -
Anonim
Z tym wierceniem itp
to jest przejebane
chryste panie od pol roku jak nie wiecej codziennie niemalze rano budzą mnie robole z budowy na skrzyzowaniu Bora K. i Meissnera.
''Zdzisieeeeeeeek pooodaaaj kurwa wieeertarkeeee .... 2 minuty
WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRBRRRRRRD FGDFHSDFHHGDG ......... ''
ok 6,7 rano tak sie zaczyna moich 90% dni ..
mozna sie załamac :)) -
-
Robs0n
-
wojtas
na wiercenie to juz nie zwracam uwagai ale najlepiej mam w soboty spac moge do wieczora ale co tydzien pan mieszkajacy pode mna floteruje rano podloge ....przynajmniej takie odglosy slychac .... ( panie K. kup pan wreszcie panele bo chcialbym sie wyspac wreszcie)
a co do filmow ...to kilka krecili :D
m jak milosc
7 zyczen
matki zony ...
nad jeziorkiem tez cos krecili jakas bajke :P -
Kapitan Piwko
"M jak Mdłości" krecili nawet calkiem niedawno.Smieszna akcja byla bo moj kumpel tam trafil po pijaku i zalozyl sie z drugim kumplem ze przerwie im nagranie.Jak powiedzial, tak zrobil.Dwa razy wcinal sie w scene krzyczac "SSIJ " do rezysera.Gdy ten podbil do niego z pretensjami,moj kolega oburzony ze ktos mu przerywa jego zamysl zapytal sie belkoczac z lekka "A kim pan kurwa jestes? Rezyserem kina akcji?!? " Rezysera zatkalo i sobie poszedl a tlum gapiow nie mogl sie pozbierac ze smiechu.Szkoda ze to wytna ; ( -
Starski
Pierwszy film jaki tu kręcili to "Zabij mnie glino". Specjalnie ze świetlicy uciekłem żeby popatrzeć jak Linde kilują za moim blokiem :) To było w 1987 roku. -
m3jka
Thomas u mnie w bloku ten sam film kręcili :] Brat im robil scenografie :> -
Prusik
-
Soccer
-
u mnie w bloku wymieniają okna na klatkach i jest niezły hałas.. dobrze, że jestem wówczas w pracy... w zeszłym tyg. wychodzę z bloku ok.8:15 i już panowie robotnicy na swoich miejscach ... jedan z parteru drze się do drugiego na ok.10 piętrze : "Jak kurwa nie umiesz pracować na rusztowaniach to zapierdalaj do zbierania ryżu"... dzień dobry :]
-
Starski
-
Soccer
Hyhyhy no wlasnie, jakie Mlode Wilki? jak tam nic z Gocławiem nie ma.
W serialu ,,Siedem Życzeń,, jest za to scenka z naszym osiedlem. -
Przemek
nie czepiajacie się chłopaka.. jak mówi że kręcili, to kręcili; ) Haha spoko Może mu się pomyliło z Tańczącym z wilkami.. ale to też chyba tu nie kręcili :D
w "Odzie do radiści" moi znajomi grali niegzecznych chlopakow z blokow...hahaha dostali 50zeta -
Ala
no i obowiązkowo należy wymienić jeszcze "Klan" i nasz kochany komisariat na Umińskiego...:-)
przez cztery dni z rzędu o godzinie 7.30 panowie rozpoczynali koszenie pod moim oknem...ile mozna kosic jeden trawnik???
a zaraz potem tradycyjnie sąsiad z dołu zmuszał wszystkich wokół do słuchania swojej muzy...szyby drżały, a wszystkie przedmioty na moim biurku tak smiesznie podskakiwaly do góry...
K.....normalnie "DZień ŚWIRA"......
Dobrze że nie widziałam żadnego psa srajacego pod moim oknem...:-) -
Anonim
pierwszy film jaki pamietam - wlasciwie serial - to byl "W LABIRYNCIE" - zona konrada chodzila na spotkania anonimowych alkoholikow do zoltej szkoly :)
pozniej ejszcze "SIEDEM ZYCZEN" realizowali na goclawiu. i chyba pierwszy odcinek "DEKALOGU"
:) -
Soccer
W Labiryncie byla tez scena jak syn tej parki gadal z jakims typem na boisku szkolnym przy zoltej. -
To se ne vrati
Na Goclawiu krecili tez "Zabij mnie,glino" - pod moim blokiem; ) Ale jeszcze wtedy mieszkalam gdzie indziej.
A co do Dnia swira-jestem fanatyczka tego filmu!Pozdro dla tworcy watku :)
Co do golenia olbrzymowi brody z dupy,zaiwaniania na harmozce,jebania po uszach od brzasku-wszedzie gdzie sie rusze,napierdalaja :/ To jakis spisek.
Na dodatek mam w bloku "mila" pania,ktora codziennie rano budzi mnie rozmawiajac pod oknem swoim teatralnym szeptem...
Czasem moje pierwsze slowa to "Kurwa,zesz ja pierrdole!"; ) -
Starski
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Gocław
- Załóż własne grono tematyczne