warszawa by night [1304]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • przemek

zastanawiam sie jaki jest najlepszy klub w warszawie... kazda opinia sie przyda...
  • Anonim

utopia, klubo kawiarnia -to pierwsze bardzo kontrowersyjne to drugie suuper; )
  • przemek

a jak kwestia underground... i gdzie sie znajduje klubo kawiarnia...?
  • Aśka

Ogólnie rzecz biorąc nie mam zbyt dobrej opinii o klubie underground. Raz byłam tam z koleżanką i chyba po prostu wybrałyśmy zły moment bo było beznadziejnie. Ale z tego co widziałam to niektórzy bawili się całkiem nieźle więc pozostaje tam iść i ... samemu się przekonać.
    W dotychczasowej mojej karierze klubowicza (nie jest ona imponująca ale...) najlepiej bawiłam się w Proximie i chyba ten klub bym poleciła...:)
  • Anonim

Do undergroundu to same dresiki chodzą z tego co zauważyłem.

W sobotę dość fajnie było w Scenie2000. Ale ogólnie to najlepiej się bawię w clubie70, Labo i Lustrach.
  • przemek

duzo dobrego mozna uslyszec o club70... zastanawiam sie jak wyglada rozklad imprez itp... no i w szczegolnosci jak tam trafic... a co z ground zero...?
  • Anonim

http://www.club70.pl
  • Anonim

W ten piątek sobie zajrzyj tam... będzie zajebista impreza. Zarzuć jakieś ciuchy z lat 70tych to na wejściu nie będzie problemów :]
  • przemek

a co polecacie na wtorek... bo mam ochote sie gdzies wbic ze znajomymi...
  • Anonim

Też club70. Masz wejście za free, nie musisz się przebierać noi masz gwarancję, że będą ludzie. A po 2giej to do Luster zajrzyjcie.
  • przemek

a co ciekawego czeka w lustrach...? i jak to wyglada cenowo tzn. w jakej cenie browar...
  • Anonim

W clubie70 musisz sobie sam sprawdzić, oni mają happy hours, które tam zmieniają cały czas.

A w Lustrach to za wejście była zawsze jakaś skromna wejściówka (chyba 5pln) a piwo to nie pamietam, bo zawsze koło 3ciej tam wpadam, a już wtedy nawalony jestem i nie kojarzę. Ale Lustra to jedyny klub w swoim rodzaju. Jak wszędzie są pustki, to wiem, że przynajmniej w Lustrach będzie towarzystwo.
  • Anonim

W Lustrach masz 2 parkiety. Na jednym leci polska muzyka, na drugim klubowa - tak samo jak w scenie 2000. U góry możecie posiedzieć zawsze.
  • przemek

a jak trafic do luster...?
  • Anonim

Na przeciwko Muzeum Narodowego.
  • przemek

thx... tak wiec jak cos to wtorek w lustrach... pozdro...
  • Anonim

http://www.klubokawiarnia.pl/
  • kre

ja ostatnio potwornie zawiodlam na Piekarni. Tyle dobrego slyszalam, a jak juz tam poszlam to sie nudzilam. Po częsci byla to pewnie muza, ktora mi nie podpasowala, ale tez luzdzie i atmosfera do bani.
  • przemek

osobiscie nie bylem w piekarni ale z tego co mi wiadomo to niezle sa imprezy miller fresh...
  • Młody

Ja proponuję się przejść do Tango, Dziennikarza, Sceny, 70 nie no ogólnie jest sporo fajnych dyskotek, klubów aż trudno teraz wybrać najlepszą. Chyba w każdej można się fajnie pobawić...
| |

wszystko co najlepsze w warszawie noca... co gdzie jak i kiedy... im wiecej osob tym wiecej informac...

Fotki

Miejsca grona (6)