WARSZAWA BIELANY [3251]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ஜ♡U$k∂ BⓁn♡ஜ™

nom nie mogłam się dogadać to weszłam na 1 stronę i się dowiedziałam
    tak najszybciej można się dowiedzieć o co może chodzić :D
  • Anonim

Więcej ludzi ściagnij zrób dział praca jakiś niby aktywyny sposób spędzania czasu Sport tak coś zeby grono tętniło życiem :)
  • Klub Ferment

Sylwester & New Year 2011 w fermencie!

31 grudnia 2010 w piątek  - zapraszamy na Bal Sylwestrowy do pubu/klubu Ferment, start 19.

Wstęp jedyne 40 zł! Ilość miejsc ograniczona...

Nie masz gdzie pójść na Sylwester? Nie masz kasy? Nikt Cię nie zaprosił, a nie chcesz siedzieć w domu?! Jesteś samotny/a, ale chcesz się zabawić? Nie zdążyłeś zarezerwować nigdzie biletu?! Mamy dla Ciebie rozwiązanie...
    Możesz podjąć decyzję o wyjściu w danym dniu! Nikt Cię nie będzie pytał o nic. Po prostu przyjdź, bo Takich jak Ty będzie więcej! Przyjdź sam lub ze znajomymi. Nie siedź i nie płacz w samotności.
    Przyjdź potańczyć, przywitać Nowy Rok!. A może poznasz kogoś fajnego?! 
    Wejściówki do nabycia w klubie Ferment już dziś lub w dniu imprezy Zapraszamy wszystkich. 

Co roku o godzinie 00:00 przy blasku fajerwerków rozświetlających warszawskie niebo Nowy Rok z lampką szampana wita ponad 250 uczestników trwającego do białego rana balu sylwestrowego.
    Specjalnie przygotowane dekoracje noworoczne przemienią pub w niebanalne, klimatyczne miejsce, sprzyjające noworocznej szampańskiej zabawie.
    O oprawę muzyczną i prowadzenie imprezy zadba DJ klubowy, który na ten jedyny w roku wieczór przygotował specjalną mieszankę muzyczną z doskonale dobranych największych hitów lat 70, 80, 90, jak również współczesnych utworów, które zapewnią gościom wyśmienitą zabawę.

adres:  pub ferment, Marszałkowska 99/101, naprzeciwko Novotelu, budynek Cepelii, wejście schodami w dół, pod telebimem

T: 22 622-00-03, 0 604-432-234
    prosimy dzwonić długo bo na barze nie słyszymy!

Prosimy nie zabierać sztucznych ogni! Stroje wieczorowe nie obowiązują.

Start imprezy: 19:00
  • koncerty02.04 Mateo,16.04 Factor

10.12 (piątek) Zapraszamy na jedną z najgorętszych imprez grudnia - koncert Grupy LONG @ JUNIOR twórców takich hitów jak :Helenka, Tańczyć Chcę, Uśmiechnij Się, Śpiewać Uczę Się...

To będzie gratka nie tylko dla fanów Polskiej Sceny Dance, ale dla wszystkich, którzy kochają tańczyć i bawić się w gronie najfajniejszych clubowiczów, przy wyselekcjonowanej muzyce, brzmiącej niepowtarzalnie na naszym clubowym nagłośnieniu.

To będzie zdecydowanie wydarzenie grudnia, więc nie może Cię zabraknąć

Wstęp 15 zł, zapraszamy od godz 21.13 :)

więcej na http://www.jeans-club.pl
| |

Witamy i zapraszamy wszystkich mieszkanców warszawskich Bielan :)

Fotki

Miejsca grona (12)