WARSZAWA BIELANY [3251]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wypisujemy miejscowki na Bielanach gdzie mozna pograc w bilarda.

Moje propozycje -

* Zaplecze - ul. Zeromskiego, niedawno otwarte, stol maly ale da sie pograc, muzyka kiepska...bo nie pasuje do klimatu :(

* Billa - ul. chyba Petofiego - mordownia hehe male, niskie stoly

Moze ktos zna jakies miejscowki ? Bo szczerze mowiac, jak mam grac na dobrych stolach to jade na Bemowo do Bostonu..

pisac pisac......

• WiewiooorczY Niepokoooj

no ja tez zawsze do bostka jezdzilam bo na bielanach......hmmm...no nie ma zabardzo gdzie;/ albo niewiem o jakims miejscu:)
  • Anonim

aaaaa zapomnialam o Grocie na Sadach żoliborskich...ale powiem szczerze, ze draaaamat...stoly "zaczarowane" czyli bile same skrecaja buhehehe; P
  • WiewiooorczY Niepokoooj

hehe to fajnie;)
  • Anonim

Grota jest Tragiczna :) Kije są proste jak świński ogon, kule lataja jak chcą :)

Najlepszy bilard jaki znam jest niestety w Centrum, koło Chłodnej i Żelaznej :)
  • Anonim

Sądze ze boston albo tatoo pub ewentualnie.
    Pub Pod bilą Na conrada.:D
  • Anonim

A sa tam w miarę równe stoły??
  • <- Aniołka ->

Ja tam preferuję "ucieczkę" do innych dzielnic; PPP
  • Pan R™

W Gnieździe Piratów był stół, ale nie wiem cxzy jest nadal bo zawsze stoję przy scenie.
  • Daniel

Do tato nie proponuje na bilardzika wpadać, stoły kicha a i ktoś ostatnio białą bile buchnął :D Najlepszym wyjściem jest Boston bądź Cinema City tyle że w tym drugim miejscu to nieco drogo (15 zł/h).
  • Anonim

Przeciez w Bostonie godzinka kosztuje 15 zeta ! a w CinemaCity pamiętam,że było drożej ok.25 zł 30 zł !!! Paranoja
  • Anonim

>Senek napisał
    >Sądze ze boston albo tatoo pub ewentualnie.
    >Pub Pod bilą Na conrada.:D

Potwierdzam ten Pub..:) Pzdr..!
  • Pawełek

"a w CinemaCity pamiętam,że było drożej ok.25 zł 30 zł !!! Paranoja"

Tylko w Cinema musisz zapłacić jeszcze kaucje za bile :)

• Łukasz

"szynk nad kanałkiem"
    są dwa stoły (polecam ten w środku),... niedrogo, świetny browar i najlepsza atmosfera:)
  • ..:: mee~lek ::..

Możesz dokładniej określić miejscówkę?
  • Łukasz

przy pętli na gwiaździstej,.. jak wysiadziesz z autobusu od razu go widzisz..
  • Gierma

Bilard na Bielanach? Żeromskiego/ Płatnicza - http://bielbil.pl - nowy klub bilardowy BielBil.pl
| |

Witamy i zapraszamy wszystkich mieszkanców warszawskich Bielan :)

Fotki

Miejsca grona (12)