WARSZAWA BIELANY [3251]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Stars Impresariat

Agencja Stars Impresariat Filmowy poszukuje statystów i epizodystów do seriali i programów TVN (np. 39 i pół, Teraz albo nigdy!, Detektywi, W-11, Szymon Majewski Show).

Poszukujemy osób także do produkcji Polsatu i TVP (np. Ojciec Mateusz). Oprócz tego szukamy osób do filmów fabularnych (np. To nie tak jak myślisz kotku, Ile waży koń trojański, Katyń) oraz do reklam telewizyjnych (np. Axe, PZU, Era).

Więcej informacji o realizowanych przez nas produkcjach na http://stars-impresariat.pl/

Jeżeli chcielibyście wystąpić na planie i zobaczyć z bliska, jak wygląda kręcenie serialu lub filmu (i oczywiście przy okazji trochę zarobić), to piszcie na priva lub dzwońcie pod nr 515 066 975.

Z chęcią przedstawię wszystkie szczegóły.

Pozdrawiam
  • włodzimierz masiarz

witam,właśnie przeszedłem na renyę, mam 58 lat i sporo czasu, który mogę wykorzystać w dobry sposób. Proszę napisać, czy mam sznsę pozdrawiam włodzimierz masiarz adres soglam@poczta.onet.pl
  • S

Piotr Sulejewicz 25 lat, student. Jestem zainteresowany castingiem. e-mail: piotr.sulejewicz@gmail.com
  • Anonim

Katarzyna Ostaszewska lat 20. Jestem zainteresowana Pana oferta. Ciekawi mnie bardzo jak wygląda produkcja i chciałabym wziąśc w tym udział, zwłaszcza że przy takiej przyjemności mozna jeszcze zarobic. W razie potrzeby podaje maila :-)... k-ostaszewska@o2.pl
  • Libo

jestem zainteresowany moj email : hubert_mckred@hotmail.com
  • >>>MIchaU<<<

Witam!
    Jestem zainteresowany , mój email: michal661@gmail.com
  • ~~patryczek~~

WITAM MAM 14 LAT I JESTEM ZAINTERESOWANY MOJA POCZTA TO patrick470@wp.pl
  • Anonim

jestem zainteresowana mój adres klaudia23073202@wp.pl
  • Anonim

hahahaha.
  • Danuta Chaberska

Witam ,jestem kobieta mam 51 lat i chętnie wziela bym udział jako statystka mój meil chabrosia@yahoo.pl
  • Anonim

Hej ja też bym mogła z Wami popracować mój email kochanie.patka@vp.pl ; )Pozdrawiam
  • Andrzej Stachurski

bardzo jestem zainteresowany andrzej19825@wp.pl
  • iwona paszkiewicz

Witam serdecznie:
    Zawsze chciałam wziąć udział w castingu ,Bardzo prozę o kontakt
  • iwona paszkiewicz

Mój e-mail iwaniuszkin@wp.pl
  • paulina zając

czy to jest jeszcze wazne??? jesli takl to prosze o kontakt paulineczka17071@wp.pl dziekuje
  • paulina zając

czy to jest jeszcze wazne???? jeli tak to prosze o kontakt paulinka17071@wp.pl dziekuje... i do uslug
  • Rafik

http://www.stars-impresariat.pl/ -- Strona Agencji,tam znajdziecie potrzebne informacje.
  • öö

Witam wszystkich mam na imię Krystian mam 32 lata i jestem zainteresowany castingiem moje namiary to krysmaddrzwi@onet.pl
  • Anonim

jestem zainteresowany : Artur Osmoła ur. 29.04.93 kontakt: itur000@gmail.com
  • Ł. M.

ale wy wszyscy jestescie głupi .. normalnie dorosli ludzie a 0 pomyslunku.
| |

Witamy i zapraszamy wszystkich mieszkanców warszawskich Bielan :)

Fotki

Miejsca grona (12)