WARP Records [276]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • smakosz

j.w. , oczywiscie chodzi mi o cukiereczki z Warpa :)

u mnie aktualnie Speedy J "ginger" , plyta z roku 93 aczkolwiek jej wieku nie slychac ( wiekszosc warpowych pozycji chyba tak ma ,ot chociazby pierwsze autechre czy afx) . Dobre , ciekawe dzwieki ,polecam

• blekens hens

nowe autechre jest po prostu boskie cieszę się że jestem posiadaczem nowego krążka pozdro
  • smakosz

prefuse73 - vocal studies and uprock narratives

dobra rzecz , nie lubie hip hopu ale albumu slucha mi sie wysmienicie .
  • smakosz

MAXIMO PARK - http://www.maximopark.com

hmmm , niezle sie zdziwilem kiedy pierwszy raz ich uslyszalem . Nie spodziewalem sie zespolu grajacego ten rodzaj muzyki w oficynie ktorej nazwa brzmi Weird And Radical Projects . Muzyka niezla , ale zuuupelnie inny klimat niz do tej pory ( no moze nie zupelnie , !!! graja podobnie , jest jeszcze ktos grajacy podobnie w warpie ale nie pamietam kto ). Troche w dziwnym kierunku zmierza warp, co Wy na to ?
  • Siaaa

ja to samo:) prefuse 73, dla mnie cos niesamowitego.
  • Grono.Net

ja tam katuje ostatnio nonstop praktycznie cala dyskografi enightmares on wax. szczegolnie plyte smokers deight (no mistrz po prostu) i carbot soul. Sa to jedne z najlepiej zrealizowanych plyt jakie slyszalem w zyciu. mastering poszcegolnych utworow na najwyzszym poziomie, zero zbednych dzwiekow, po prostu kwintesencja czilautu. Zajebiscie ciekawy uklad plyty smokers delight - jak sama nazwa wskazuje dedykowana jest palaczom :P podzielona na czesc pod gandzie i czesc pod haszysz. cos w tym jest naprawde. Goraco polecam te plyte.

Wogole nightmares i aphex to wg mnie najlepsze dzieci warpa

pozdrawiam
  • Grono.Net

ostatnio:
    prefuse 73
    brothomstates
    jimi tenor
  • breakYa!REC

...radia (bo w pracy jestem - na szczęście ostatnio jak demokratycznie dziele się stacjami z koleżanką z pokoju to nawet idzie zdzierżyć (bo się czasem zaskakująco fajny kawałek zdarzy :-)
  • Anonim

Mira Calix - Nunu - z płyty '3 Commissions'
  • breakYa!REC

...ostatnio mnie zaczesał Chris Clark "Ceramics is the bomb" - kuwafa, niezłe hity tam sa; -P
  • Eraser aka SEW

Ostatnio kupiłem sobie na vinylu stary dobry klasyk Autechre "Amber" (postanowiłem kupić sobie wszystkie takie smaczki na asfalcie ). Całkiem inaczej sie tego słucha w takiej jakości. Dorwałem też ich płytke "Granz Graf"- to jest dopiero rzeźnia na analogu!! Polecam wszystkim WARPy tylko na winylu(chyba że sie inaczej nie da;-))

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli WARP :-)
  • Anonim

właśnie odpaliłem świeżą płytę
    Harmonic 33 - Music for Film, Television & Radio 1.
    Jestem zachwycony, rozkminki muzyczne na wysokim poziomie dla zaawansowanych smakoszy.
    a niewydawałoby się tak na początku samym.
    urzeka!
  • breakYa!REC

...no i było wczoraj Warp 10+3 Rmx's

<Cylobotnia też była ale to już przeciez inna bajka; >>>
  • Anonim

a ja teraz bardziej klasycznie...broadcast 'the noise made by people'...ciesze sie, ze w katalogu warp mozna znalezc inne niz czysto elektroniczne klimaty w rodzaju tortoise, broadcast czy !!!.
  • Magda

ooo u mnie tez ostatni harmonic 33(jakas odmiana po nostalgii 77:P )...reeweelacja..kawalki jak marionette czy np long shadow..<uklon> i prefuse 73 "surrounded by silence"..i tak sobie wracam ciagle cos do "our aim is to satisfy" red snappera...;)
    pozdrawiam
  • smakosz

ja ostatnio zainwestowalem w blech II , dobra rzecz , design calosci mnie pozera wrecz :)
  • smakosz

B12 - time tourist
    daje rade :)
  • waldemar

jakos od 3 dni jackson and his computer band album "smash". kolejne udane podejscie do tematu samplingu
  • Anonim

ha! wspolny wystep jamie lidella, squarepushera i london sinfoniette orchestra...suuuuperrrrr
  • Anonim

ep digerido rok panski 92'
| |

WARP Records (Weird And Radical Projects) - jedna z ważniejszych, londyńska, niezależna wytwórni...

Miejsca grona (0)