-
smakosz
j.w. , oczywiscie chodzi mi o cukiereczki z Warpa :)
u mnie aktualnie Speedy J "ginger" , plyta z roku 93 aczkolwiek jej wieku nie slychac ( wiekszosc warpowych pozycji chyba tak ma ,ot chociazby pierwsze autechre czy afx) . Dobre , ciekawe dzwieki ,polecam
-
blekens hens
nowe autechre jest po prostu boskie cieszę się że jestem posiadaczem nowego krążka pozdro -
smakosz
prefuse73 - vocal studies and uprock narratives
dobra rzecz , nie lubie hip hopu ale albumu slucha mi sie wysmienicie . -
smakosz
MAXIMO PARK - http://www.maximopark.com
hmmm , niezle sie zdziwilem kiedy pierwszy raz ich uslyszalem . Nie spodziewalem sie zespolu grajacego ten rodzaj muzyki w oficynie ktorej nazwa brzmi Weird And Radical Projects . Muzyka niezla , ale zuuupelnie inny klimat niz do tej pory ( no moze nie zupelnie , !!! graja podobnie , jest jeszcze ktos grajacy podobnie w warpie ale nie pamietam kto ). Troche w dziwnym kierunku zmierza warp, co Wy na to ? -
-
Siaaa
-
Grono.Net
ja tam katuje ostatnio nonstop praktycznie cala dyskografi enightmares on wax. szczegolnie plyte smokers deight (no mistrz po prostu) i carbot soul. Sa to jedne z najlepiej zrealizowanych plyt jakie slyszalem w zyciu. mastering poszcegolnych utworow na najwyzszym poziomie, zero zbednych dzwiekow, po prostu kwintesencja czilautu. Zajebiscie ciekawy uklad plyty smokers delight - jak sama nazwa wskazuje dedykowana jest palaczom :P podzielona na czesc pod gandzie i czesc pod haszysz. cos w tym jest naprawde. Goraco polecam te plyte.
Wogole nightmares i aphex to wg mnie najlepsze dzieci warpa
pozdrawiam -
Grono.Net
-
breakYa!REC
...radia (bo w pracy jestem - na szczęście ostatnio jak demokratycznie dziele się stacjami z koleżanką z pokoju to nawet idzie zdzierżyć (bo się czasem zaskakująco fajny kawałek zdarzy :-) -
Anonim
-
breakYa!REC
...ostatnio mnie zaczesał Chris Clark "Ceramics is the bomb" - kuwafa, niezłe hity tam sa; -P -
Eraser aka SEW
Ostatnio kupiłem sobie na vinylu stary dobry klasyk Autechre "Amber" (postanowiłem kupić sobie wszystkie takie smaczki na asfalcie ). Całkiem inaczej sie tego słucha w takiej jakości. Dorwałem też ich płytke "Granz Graf"- to jest dopiero rzeźnia na analogu!! Polecam wszystkim WARPy tylko na winylu(chyba że sie inaczej nie da;-))
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli WARP :-) -
Anonim
właśnie odpaliłem świeżą płytę
Harmonic 33 - Music for Film, Television & Radio 1.
Jestem zachwycony, rozkminki muzyczne na wysokim poziomie dla zaawansowanych smakoszy.
a niewydawałoby się tak na początku samym.
urzeka! -
breakYa!REC
...no i było wczoraj Warp 10+3 Rmx's
<Cylobotnia też była ale to już przeciez inna bajka; >>> -
Anonim
a ja teraz bardziej klasycznie...broadcast 'the noise made by people'...ciesze sie, ze w katalogu warp mozna znalezc inne niz czysto elektroniczne klimaty w rodzaju tortoise, broadcast czy !!!. -
Magda
ooo u mnie tez ostatni harmonic 33(jakas odmiana po nostalgii 77:P )...reeweelacja..kawalki jak marionette czy np long shadow..<uklon> i prefuse 73 "surrounded by silence"..i tak sobie wracam ciagle cos do "our aim is to satisfy" red snappera...;)
pozdrawiam -
smakosz
ja ostatnio zainwestowalem w blech II , dobra rzecz , design calosci mnie pozera wrecz :)
-
smakosz
-
waldemar
jakos od 3 dni jackson and his computer band album "smash". kolejne udane podejscie do tematu samplingu -
Anonim
ha! wspolny wystep jamie lidella, squarepushera i london sinfoniette orchestra...suuuuperrrrr -
Anonim