Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cognac

Co Wy robicie w wakacje? planujecie prace?
    bo ja strasznie chce ale nie wiem jak i gdzie i co trzeba zrobić by móc pracować przez te 3 mies wakacji.. najlepiej oczywiscie za granicą....macie jakieś rady??
  • Anonim

najlepiej za granica to truskawki zbierac :D
    szczerze... zakrec sie juz teraz za starzem albo dorywcza praca w jakiejs warszaskiej pracowni. czas na to bedzie. wyciagam do ok 25-30 godzni w tygodniu... no takie pol etatu to na luzaku.
  • Cognac

kurcze... trzeba jakoś chodzić po pracowniach? dzwonic?
  • Anonim

kupic dzisiejsza wyborcza jesli jeszcze jest :) nie lazic i nie smedzic, bo tak sie nie uprosi nikogo. proponuje sie rowniez zakrecic za ogloszeniami w portalu http://www.architekci.pl czy na roznych portalach tematycznychy typu max3d.pl albo poszukac po roznych forach :) zrobic sobie fajowe cv wyskrobac szablon listu motywacyjnego, zrobic dobre portfilio w postaci kartonow a4 ladnie zbindowanych i tez probke portfolio na cd w formie prezentacji.
    troche pracy to kosztuje, ale jest pozniej na cale zycie... tylko sie modyfikuje
  • arj

o, wujek dobra rada się znalazł :D
    a ja proponuje spojrzeć najpierw na wydziałową tablice ogłoszeń...
    reszta jak risk opisał... swoją drogą, wszyscy mówią, że im roboty brakuje... a jak już coś się znajdzie, to czasu ni ma, oddanie projektu, trochę za trudne, nigdy w tym nie pracowałem... itd. czasem wystarczy zmienić podejście... i przyzwyczaić się do myśli, że na początku to czeka nas praca wybitnie odtwórcza... :]
  • Anonim

drogi kolego... od wujka to ty wiesz co; )
    a co do wypowiedzi pana to ma pan wybitnie racje. najgorzej jednak sobie wyobrazic ze niewiele sie umie tak naprawde, ale i na to pora przyjdzie.
  • i

no chyba wam fanklub zaloze...poprostu...
  • Anonim

a koleznaka droga chce sie przylaczyc?? :)
  • arj

zapraszamy serdecznie :) i do fanklubu i do rozmowy o rzeczach o których udajemy, że mamy wielkie pojęcie :)
  • Anonim

albo przynajmniej niektorym ludziom sie wydaje ze my wiemy o co chodzi, kiedy tak naprawde nie wiemy :) moze troche to skomplikowane, ale nie kazdy dostaje takie zaproszenie... pomysl o nowych horyzontach
  • arj

horyzonty horyzontami, pomyśl o świetlanych perspektywach jakie otwierają się przed Tobą...
    wiesz r. ja tam wiem o co mi chodzi zazwyczaj... czasem są problemy z artykulacją, może to o to chodzi?
  • Anonim

ale to tez zalezy kto pyta... mysle ze jestes zbyt niesmialy, stad te problemy z porzadnym wyslowieniem sie. ja poki co zmykam. koncze pietro i spac :)
  • arj

ja myslalem ze dykcja nie ma nic wspolnego z cechami charakterologicznymi... tu żeś mnie waćpan zaskoczył... tylko się w głębszą psychoanalizę się nie wdawaj, bo wyjdzie na to, że jakiś dziwny jestem... a co to będzie jak się ludzie dowiedzą... to ty se tu jakieś posty piszesz zamiast sie na robocie skupiać? no ładnie... niezły przykład dajesz :)
  • Anonim

za pozno.
    artykulacja archit. rozczłonkowanie płaszczyzny; zgryz; ruchy i układ narządów mowy niezbędne do wymówienia danej głoski; muz. sposób wydobywania następujących po sobie a. współbrzmiących dźwięków.

Etym. - łac. articulatio 'rozczłonkowanie' od articularei 'rozczłonkować; wyraźnie wymawiać' z articulus 'część, odcinek; przegub; staw' zdrobn. od artus 'przegub'.

tadaaaa :) kopalinski onlne rulez :)
    przyklad daje o taki ze chyba musze sie dogadac i przelozyc teremin oddania rysunkow o dzien czy dwa bo ma mtu pare niescislosci; P poki co ide spac.

powstal zajebisty folwarczany off topik. koniec tego bo chyba ludzie chcieli sie czegos tu dowiedziec :>
  • i

no no to zmykac.raz dwa!
| |

przydaje się, nie??

Architektura

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)