-
Cognac
Co Wy robicie w wakacje? planujecie prace?
bo ja strasznie chce ale nie wiem jak i gdzie i co trzeba zrobić by móc pracować przez te 3 mies wakacji.. najlepiej oczywiscie za granicą....macie jakieś rady?? -
Anonim
najlepiej za granica to truskawki zbierac :D
szczerze... zakrec sie juz teraz za starzem albo dorywcza praca w jakiejs warszaskiej pracowni. czas na to bedzie. wyciagam do ok 25-30 godzni w tygodniu... no takie pol etatu to na luzaku. -
Cognac
-
Anonim
kupic dzisiejsza wyborcza jesli jeszcze jest :) nie lazic i nie smedzic, bo tak sie nie uprosi nikogo. proponuje sie rowniez zakrecic za ogloszeniami w portalu http://www.architekci.pl czy na roznych portalach tematycznychy typu max3d.pl albo poszukac po roznych forach :) zrobic sobie fajowe cv wyskrobac szablon listu motywacyjnego, zrobic dobre portfilio w postaci kartonow a4 ladnie zbindowanych i tez probke portfolio na cd w formie prezentacji.
troche pracy to kosztuje, ale jest pozniej na cale zycie... tylko sie modyfikuje -
-
arj
o, wujek dobra rada się znalazł :D
a ja proponuje spojrzeć najpierw na wydziałową tablice ogłoszeń...
reszta jak risk opisał... swoją drogą, wszyscy mówią, że im roboty brakuje... a jak już coś się znajdzie, to czasu ni ma, oddanie projektu, trochę za trudne, nigdy w tym nie pracowałem... itd. czasem wystarczy zmienić podejście... i przyzwyczaić się do myśli, że na początku to czeka nas praca wybitnie odtwórcza... :] -
Anonim
drogi kolego... od wujka to ty wiesz co; )
a co do wypowiedzi pana to ma pan wybitnie racje. najgorzej jednak sobie wyobrazic ze niewiele sie umie tak naprawde, ale i na to pora przyjdzie. -
i
-
Anonim
-
arj
zapraszamy serdecznie :) i do fanklubu i do rozmowy o rzeczach o których udajemy, że mamy wielkie pojęcie :) -
Anonim
albo przynajmniej niektorym ludziom sie wydaje ze my wiemy o co chodzi, kiedy tak naprawde nie wiemy :) moze troche to skomplikowane, ale nie kazdy dostaje takie zaproszenie... pomysl o nowych horyzontach -
arj
horyzonty horyzontami, pomyśl o świetlanych perspektywach jakie otwierają się przed Tobą...
wiesz r. ja tam wiem o co mi chodzi zazwyczaj... czasem są problemy z artykulacją, może to o to chodzi? -
Anonim
ale to tez zalezy kto pyta... mysle ze jestes zbyt niesmialy, stad te problemy z porzadnym wyslowieniem sie. ja poki co zmykam. koncze pietro i spac :) -
arj
ja myslalem ze dykcja nie ma nic wspolnego z cechami charakterologicznymi... tu żeś mnie waćpan zaskoczył... tylko się w głębszą psychoanalizę się nie wdawaj, bo wyjdzie na to, że jakiś dziwny jestem... a co to będzie jak się ludzie dowiedzą... to ty se tu jakieś posty piszesz zamiast sie na robocie skupiać? no ładnie... niezły przykład dajesz :) -
Anonim
za pozno.
artykulacja archit. rozczłonkowanie płaszczyzny; zgryz; ruchy i układ narządów mowy niezbędne do wymówienia danej głoski; muz. sposób wydobywania następujących po sobie a. współbrzmiących dźwięków.
Etym. - łac. articulatio 'rozczłonkowanie' od articularei 'rozczłonkować; wyraźnie wymawiać' z articulus 'część, odcinek; przegub; staw' zdrobn. od artus 'przegub'.
tadaaaa :) kopalinski onlne rulez :)
przyklad daje o taki ze chyba musze sie dogadac i przelozyc teremin oddania rysunkow o dzien czy dwa bo ma mtu pare niescislosci; P poki co ide spac.
powstal zajebisty folwarczany off topik. koniec tego bo chyba ludzie chcieli sie czegos tu dowiedziec :> -
i
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne