-
Ushi
dziś na projekcie urbanistycznym u prof. gzella (III p) zaginął w niewyjasnionych okolicznosciach zeszyt z notatkami i podkładami na projekt (kołonotatnik a4 z czarno-szarą okładką)!
szczesliwego zanazcę proszę o kontakt!
-
:D
zgubiłem piórnik metalowy ferrari (szaro-czerwony), prawdopodobnie w sali od rysunku -
Rrrruda?
zgubilam szalik czerwony gdzieś na wydziale. chrakterystyczne są pozostałości po nieudolnie wyrwanej metce :) znalazcę nagrodzę najprzepiękniejszym mym usmiechem :D -
Al-Vern
Witam, posiałem czarny piórnik w 208 - zostawiłem go tam 19 listopada po południu. W środku są ołówki, długopisy, gumki do ścierania, cyrkiel, temperówka. Jeśli ktoś znalazł, bardzo proszę o kontakt: 691 944 989. Szukam bezskutecznie od 2 tygodni; ( -
-
Chochoł
W zeszłym tygodniu zgubiłam gdzieś na wydziale mały, czerwony scyzoryk z napisem "HILTI". Definitywnie damski rozmiar, a przy tym o wartości sentymentalnej - znalazcę proszę o zwrot... :( -
taka tam Karlotka...
zgubiłam PenDrive'a 16GB marki Kingston...
wczoraj albo przedwczoraj.
mały, czarny, wysuwany, piękny. miał wiele skarbów, między innymi projekt...
byłabym wdzięczna gdyby się znalazł.... -
"TomasZ"
Zostawiłem dziś na wydziale czarną elastyczną teczkę formatu A1,
miałem tam jeszcze kilka rysunków do zaliczenia, większość prac jest podpisana.
Byłbym wdzięczny gdyby się znalazła. -
juhasia
Dwa dni temu w Bryle znalazłam białą czapkę, podszytą polarem, ze śmiesznymi warkoczykami po bokach i na czubku. Oddałam do szatni. -
zbier@j
Zgubiłem na wydziale akwarele i pędzle. Spały sobie słodko w reklamówce. -
taka tam Karlotka...
zostawiłam dziś grubą, plastikową teczkę z kolorowymi przegrodami formatu A4 wypchaną różnymi dokumentami, notatkami, papierami. leżał na niej zeszyt koleżanki z apu i prawdopodobnie jakieś inne luźne kartki.
prawdopodobnie w sali 213 po godzinie 16.00
jeśli ktoś widział, znalazł, komuś przekazał, to prosiłabym o szybki kontakt... -
Anonim
-
Anonim
zgubilam dzisiaj ipoda toucha 1 generacji 16 giga + sluchawki sennheisera. byloby milo odzyskac. -
AJa
znalazłam ładowarkę do laptopa firmy.... w sali na pierwszym piętrze numer...
właściciela poproszę o kontakt na priv -
t.
zostawilem dzisiaj wydruk a1 z projektem, zwiniety razem z kilkoma a3 i jakimis kalkami, w miejscu blizej nie znanym. dosyc mi potrzebny... moze przez przypadek ktos wszedl w posiadanie w/w ? -
taka tam Karlotka...
Zgubiłam podkładkę do cięcia format A3 czarno-zielona.
Nie wiem gdzie i kiedy. W przeciągu ostatniego tygodnia jakoś. Szczęśliwego znalazcę prosiłabym o zwrot. -
Aune
zostawiłam w czwartek 20.05 na wydziale - prawdopodobnie na stołach lub w sali prof. Świerczyńskiego - czarną mysz LOGITECH. może ktoś znalazł? :) -
Wer.
w poniedziałek zgubiłam ładowarkę asus do laptopa (w sali 307 lub na korytarzu). bardzo proszę miłego znalazcę o kontakt - będę b. wdzięczna. -
koniak07
Zgubiłem teczkę rysunkową formatu B2. W środku znajduje się parę podpisanych prac (603035954) -
lucek gawlik
Ja za to zgubilem wspaniala dziewczyne...
Poznalismy sie w te wakacje we Wladyslawowie na dyskotece w KONGO BAR... wiem ze studiuje architekture wnetrz.
odezwij sie; )
divino...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne