WAPW!!!!! [1440]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ushi

dziś na projekcie urbanistycznym u prof. gzella (III p) zaginął w niewyjasnionych okolicznosciach zeszyt z notatkami i podkładami na projekt (kołonotatnik a4 z czarno-szarą okładką)!
    szczesliwego zanazcę proszę o kontakt!
  • :D

zgubiłem piórnik metalowy ferrari (szaro-czerwony), prawdopodobnie w sali od rysunku
  • Rrrruda?

zgubilam szalik czerwony gdzieś na wydziale. chrakterystyczne są pozostałości po nieudolnie wyrwanej metce :) znalazcę nagrodzę najprzepiękniejszym mym usmiechem :D
  • Al-Vern

Witam, posiałem czarny piórnik w 208 - zostawiłem go tam 19 listopada po południu. W środku są ołówki, długopisy, gumki do ścierania, cyrkiel, temperówka. Jeśli ktoś znalazł, bardzo proszę o kontakt: 691 944 989. Szukam bezskutecznie od 2 tygodni; (
  • Chochoł

W zeszłym tygodniu zgubiłam gdzieś na wydziale mały, czerwony scyzoryk z napisem "HILTI". Definitywnie damski rozmiar, a przy tym o wartości sentymentalnej - znalazcę proszę o zwrot... :(
  • taka tam Karlotka...

zgubiłam PenDrive'a 16GB marki Kingston...
    wczoraj albo przedwczoraj.

mały, czarny, wysuwany, piękny. miał wiele skarbów, między innymi projekt...
    byłabym wdzięczna gdyby się znalazł....
  • "TomasZ"

Zostawiłem dziś na wydziale czarną elastyczną teczkę formatu A1,
    miałem tam jeszcze kilka rysunków do zaliczenia, większość prac jest podpisana.

Byłbym wdzięczny gdyby się znalazła.
  • juhasia

Dwa dni temu w Bryle znalazłam białą czapkę, podszytą polarem, ze śmiesznymi warkoczykami po bokach i na czubku. Oddałam do szatni.
  • zbier@j

Zgubiłem na wydziale akwarele i pędzle. Spały sobie słodko w reklamówce.
  • taka tam Karlotka...

zostawiłam dziś grubą, plastikową teczkę z kolorowymi przegrodami formatu A4 wypchaną różnymi dokumentami, notatkami, papierami. leżał na niej zeszyt koleżanki z apu i prawdopodobnie jakieś inne luźne kartki.
    prawdopodobnie w sali 213 po godzinie 16.00

jeśli ktoś widział, znalazł, komuś przekazał, to prosiłabym o szybki kontakt...
  • Anonim

Zagubiłam na wydziale niebieską teczkę A4 z rybą :(
  • Anonim

zgubilam dzisiaj ipoda toucha 1 generacji 16 giga + sluchawki sennheisera. byloby milo odzyskac.
  • AJa

znalazłam ładowarkę do laptopa firmy.... w sali na pierwszym piętrze numer...

właściciela poproszę o kontakt na priv
  • t.

zostawilem dzisiaj wydruk a1 z projektem, zwiniety razem z kilkoma a3 i jakimis kalkami, w miejscu blizej nie znanym. dosyc mi potrzebny... moze przez przypadek ktos wszedl w posiadanie w/w ?
  • taka tam Karlotka...

Zgubiłam podkładkę do cięcia format A3 czarno-zielona.

Nie wiem gdzie i kiedy. W przeciągu ostatniego tygodnia jakoś. Szczęśliwego znalazcę prosiłabym o zwrot.
  • Aune

zostawiłam w czwartek 20.05 na wydziale - prawdopodobnie na stołach lub w sali prof. Świerczyńskiego - czarną mysz LOGITECH. może ktoś znalazł? :)
  • Wer.

w poniedziałek zgubiłam ładowarkę asus do laptopa (w sali 307 lub na korytarzu). bardzo proszę miłego znalazcę o kontakt - będę b. wdzięczna.
  • koniak07

Zgubiłem teczkę rysunkową formatu B2. W środku znajduje się parę podpisanych prac (603035954)
  • lucek gawlik

Ja za to zgubilem wspaniala dziewczyne...

Poznalismy sie w te wakacje we Wladyslawowie na dyskotece w KONGO BAR... wiem ze studiuje architekture wnetrz.

odezwij sie; )

divino...
| |

przydaje się, nie??

Architektura

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)