WAPW!!!!! [1440]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eliza Dunajska

czy nikt nie znalazł czarnego pióra sheaffer'a? znalazcy będę bardzo wdzięczna za przekazanie mi go.
  • Pauka

dorzuce sie do watku...

a moze ktos znalazł żółta papierowa torbe z modelem ze skarpety w środku i notatkami???
  • Anonim

widział ktos różowo-fioletową parasolkę, ostatnio widziana w punkcie
  • staś

pełno ciuchów po imprezie do odebrania w samorządzie
  • Sil :)

a moze ktoss znalazl czarne male pudeleczko ze sztucznymi rzesami w srodku? zgubione na imprezie rokokowej. pilnie poszukuje!
  • paulina

zgubiłam na wydziale czarne skórzane rękawiczki, zapinane na nadgarstku
  • Anonim

znowu zapodziałam moją czarną wełnianą czapkę :(
  • Madzia5577

Przed swietami zgubilam czarny piornik herlitz, myslalam ze moze znajde go gdzies w domu, ale niestety... W piorniku byly pisaki faber castella, jakies olowki, cienkopisy i pioro, zielone, schaefer'a ktore ma dla mnie b. duza wartosc sentymentalna... Moze ktos znalazl? =>
  • Rrrruda?

zostawiłam na wydziale notatki z hapu! na 2 kartkach, zaczynają się od gotyku w anglii, perpendicular style; ] pisane czarnym cienkopisem. Jakby ktoś znalazł i chcial oddać to byłabym baardzo wdzięczna :D
  • č

przygarnąłem myszkę, po korektach Stiasny/Wacławek została.

do odbioru, oczywiście :-)
  • stop

zgubiona legitymacja, moja (dla innych bezwartościowa) bede wdzieczna
  • lapis lazuli

szare pudełko z pomaranczowymi szufladkami firmy bruynzeel ma jakies 30 cm szerokosci, jest w nim wiele roznej długosci ołowków

jesli ktoś je znalazł i jest uczciwy proszę o kontakt

nagroda gwarantowana!
  • Rrrruda?

zostawiłam dziś na wydziale wywołaną kliszę. leżała sobie po 16 na drugim piętrze na stole w torebce z kodaka razem z płytą ze skanami. Jeśli ktoś uczciwy by ją znalazł to buuuaaaaagam o kontakt! to dla mnie naprawdę bardzo bardzo ważne!
  • Eliza Dunajska

dzisiaj zgubilam czarny sweter. taki zwykly rozpinany z zielona metka. jakby go ktos znalazl to bylabym ogromnie wdzieczna za informacje.
  • Mateusz Turecki

Archilab's Earth Buildings wydawnictwa Thames & Hudson znalazłem w sali na 1 piętrze. Książka podpisana Magda... i dalej nie można rozczytać. Do odbioru pod numerem 791-580-498
  • Anonim

przed świętami zgubiłem długi gruby szalik w paski, przydatny w zimowe mroźne dni, ceglasto czerwono-czarny, jeśli ktoś go znalazł i trzymał bezpiecznie czekając aż ktoś się po niego zgłosi to bardzo ekstra:)
  • stysiak88

zgubiłam parasolkę, 30.01.2009. pomarańczowo - bordowo - różnokolorową. Po rozłożeniu ukazywała się reprodukcja obrazu Klimta "Macierzyństwo". Zostawiłam ją przy stole na półpiętrze bocznych schodów, jak wróciłam po nią po półtorej godzinie (egzaminie z eku) już jej tam nie było...
    Parasolka ma dla mnie dużą wartość sentymentalną - jest prezentem od ukochanej osoby. Uczciwego znalazcę bardzo proszę o zwrócenie mi zguby.
  • Pago

posiałem araftake na 2 pietrze, czarno biala badz na odwrot
    mistrzostwem świata by było gdyby ja ktoś znalazł
  • Anonim

Zgubiłem na wydziale kawał mojego życia. Jest ktoś w stanie pomóc mi je odzyskać?
  • staś

Jest do odebrania w sekretariacie.
| |

przydaje się, nie??

Architektura

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)