-
Eliza Dunajska
czy nikt nie znalazł czarnego pióra sheaffer'a? znalazcy będę bardzo wdzięczna za przekazanie mi go. -
Pauka
dorzuce sie do watku...
a moze ktos znalazł żółta papierowa torbe z modelem ze skarpety w środku i notatkami??? -
Anonim
-
staś
-
-
Sil :)
a moze ktoss znalazl czarne male pudeleczko ze sztucznymi rzesami w srodku? zgubione na imprezie rokokowej. pilnie poszukuje! -
paulina
zgubiłam na wydziale czarne skórzane rękawiczki, zapinane na nadgarstku -
Anonim
-
Przed swietami zgubilam czarny piornik herlitz, myslalam ze moze znajde go gdzies w domu, ale niestety... W piorniku byly pisaki faber castella, jakies olowki, cienkopisy i pioro, zielone, schaefer'a ktore ma dla mnie b. duza wartosc sentymentalna... Moze ktos znalazl? =>
-
Rrrruda?
zostawiłam na wydziale notatki z hapu! na 2 kartkach, zaczynają się od gotyku w anglii, perpendicular style; ] pisane czarnym cienkopisem. Jakby ktoś znalazł i chcial oddać to byłabym baardzo wdzięczna :D -
č
przygarnąłem myszkę, po korektach Stiasny/Wacławek została.
do odbioru, oczywiście :-) -
stop
zgubiona legitymacja, moja (dla innych bezwartościowa) bede wdzieczna -
lapis lazuli
szare pudełko z pomaranczowymi szufladkami firmy bruynzeel ma jakies 30 cm szerokosci, jest w nim wiele roznej długosci ołowków
jesli ktoś je znalazł i jest uczciwy proszę o kontakt
nagroda gwarantowana! -
Rrrruda?
zostawiłam dziś na wydziale wywołaną kliszę. leżała sobie po 16 na drugim piętrze na stole w torebce z kodaka razem z płytą ze skanami. Jeśli ktoś uczciwy by ją znalazł to buuuaaaaagam o kontakt! to dla mnie naprawdę bardzo bardzo ważne! -
Eliza Dunajska
dzisiaj zgubilam czarny sweter. taki zwykly rozpinany z zielona metka. jakby go ktos znalazl to bylabym ogromnie wdzieczna za informacje. -
Mateusz Turecki
Archilab's Earth Buildings wydawnictwa Thames & Hudson znalazłem w sali na 1 piętrze. Książka podpisana Magda... i dalej nie można rozczytać. Do odbioru pod numerem 791-580-498 -
Anonim
przed świętami zgubiłem długi gruby szalik w paski, przydatny w zimowe mroźne dni, ceglasto czerwono-czarny, jeśli ktoś go znalazł i trzymał bezpiecznie czekając aż ktoś się po niego zgłosi to bardzo ekstra:) -
stysiak88
zgubiłam parasolkę, 30.01.2009. pomarańczowo - bordowo - różnokolorową. Po rozłożeniu ukazywała się reprodukcja obrazu Klimta "Macierzyństwo". Zostawiłam ją przy stole na półpiętrze bocznych schodów, jak wróciłam po nią po półtorej godzinie (egzaminie z eku) już jej tam nie było...
Parasolka ma dla mnie dużą wartość sentymentalną - jest prezentem od ukochanej osoby. Uczciwego znalazcę bardzo proszę o zwrócenie mi zguby. -
Pago
posiałem araftake na 2 pietrze, czarno biala badz na odwrot
mistrzostwem świata by było gdyby ja ktoś znalazł -
Anonim
Zgubiłem na wydziale kawał mojego życia. Jest ktoś w stanie pomóc mi je odzyskać? -
staś
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne