-
anima
szukam kogoś z architektury chętnego do wynajęcia mieszkania;
planujemy wynajac lokal 2 lub 4 pokojowy w zależnosci od liczby osób, max.15 min. autobusem od wydziału, najlepiej w kierunku cetrum, wkalkulowane siedzenie nocami nad projektami itd.:)
jeśli ktos jest zainteresowany proszę o kontakt. -
mala
-
DnttryMe!
-
anima
wiesz, orientowalalm sie juz troche i wcale nie jest tak trudno; sumie im wieksze mieszkanie, tym mniej placisz od osoby -
-
Anonim
-
Anonim
-
anima
-
Anonim
to ja sie zastanowie:)...jakby sie cos znlazlo w granicach 300-400 to bybylo git;) -
J
mam do wynajęcia pokój dla 1-2 osób w dużym (112m) nowym w pełni wyposażonym mieszkaniu, cena naprawdę korzystna, dobry dojazd na uczelnię, oczywiście do dyspozycji jest całe mieszkanie z wyjątkiem mojego pokoju:p
kontakt: 506961363 -
сидор
mam do wynajęcie 32 metrowe mieszkanie na starym mokotowie. super lokalizacja- ciche miejsce na ulicy dąbrowskiego, ok 200 metrów od stacji metra Racławicka. mieszkanie w pełni wyposażone (meble, pralka, lodówka, kuchenka)- 1 pokój (18m2 wiec spokojnie 2 osoby się zmieszczą), łazienka, kuchnia, spory przedpokój i balkon. naprawdę fajna kawalerka- w ramach rekomendacji mogę tylko powiedzieć, że kupiłem ją dla siebie:) cena do negocjacji ok 1200-1300. dostępne od zaraz
maciej.sidorowicz@arch.pw.edu. pl
602 640 616
-
Pauka
Hej
A ja mam do wynajęcia pokój samodzielny 10m2 w nowym mieszkaniu na nowym osiedlu
osiedle z 2006 roku , ogrodzone ,strzeżone.
samodzielny pokój w mieszkaniu 3-pokojowym,Na Pradze, umeblowany ok.10 m2 , bardzo blisko pętli tramwajowej 7 i 13, dojazd autobusowy z innej strony 138 140 170 307 N11 N61...
do centrum -20min Metro Ratusz 15min
internet jest , kablówka chyba też ale jeszcze nie miałam potrzeby używać więc nie wiem
zapraszam do obejrzenia
cena 550 zł + opłaty
kontakt grono albo gg:4686362
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne