-
mala
mam pytanie: jak sie liczy srednia do stypendium, chodzi o egzaminy czy je sie tez wlicza jak oceny za przedmiotow(czy z hapu jest tylko jedna ocena- srednia z cwiczen i egzaminu f.ex.) i czy ktos pamieta od jakiej sredniej w zeszlym roku bylo (oczywiscie te 3 stopnia, czy niewiemktorego najnizsze znaczy), bo nie wiem czy sie mam wysilac ? -
mario
tak, egzaminy tez wliczaja sie do sredniej, generlanie jest taka zasada ze projekty urbanistyczy i architektoniczny liczone sa x4, zdaje sie ze wioska byla x2 , wnetrza x2 dokladnie masz ta rozpiske w gablocie przy szatni
w ubieglym roku trzeba bylo miec nieco ponad 4.2x by alapac sie na 1500zl;) powodzenia -
mala
dzieki, na razie mam jakies 4,3 ale ciekawe jak egzam z mechny; /, eh -
karol
zaczynam studia w pazdzierniku, i zastanawiam sie ile osub na roku ma stypendium. mniej wiecej -
-
Anonim
po krótce:
jak był egzamin to liczysz tylko egzamin a nie ćwiczenia
jak nie było to ćwiczenia
dzienni oba semstry(wszystkie oceny), wieczorowi maja rozlicznie semestralne więc nie wiem
wf się liczy
język oni sami nie wiedzą
nieważne jak policzysz oni i tak policzą jeszcze raz po swojemu ważne żeby nie wyszła powyżej 5 bo to znaczy że się coś zjebało
powodzenia -
NADZI
Pozdrowienia dla łukasza; -p
i pytanie>od kiedy, czy raczej do kiedy mozna skladac papiery? bo ja mam na to tylko ten tydzien a potem jestem dopiero w pazdzierniku! i nie chce przegapic!
i czy cos oprócz podania ze srednią trzeba im dawac?
-
Anonim
-
NADZI
mam newsy z dziekanatu:
wszyscy którzy maja bezwarunkowo zaliczony rok moga składac podania o stypendium za wyniki w nauce (formularz w sekretariacie)!!!!! Babka powiedziala ze nawet powinni bo im więcej osób złozy podania tym wiecej dostanie stypendia! (odcinaja ok 40%)
na poczatku paxdziernika wywiesza liste tych którym sie nalezy, ale wtedy tez bedzie mozna dawac zgłoszenia, a potem to juz tylko nr konta i kasa leci; -p -
0
te stypendia naukowe to tylko zeby sie babci pochwalic, bo niestety wyzyc sie z tego nie da za bardzo. Swoja droga ciekawe jak to jest, ze np na sgh dostaja sporo wiecej niz my. Jesli ktos mialby sie utrzymac z samego socjalego i naukowego to chyba o chlebie i wodzie... Ciekawie sie u nas dzieje, ze tak naprawde duzo osob ktorym sie wiedzie dobrze przysluguje socjalne, a te ktore go naprawde potrzebuja musza sie obejsc bez niego... Wole nie myslec co sie bedzie dzialo jak wprowadza wszyskie studia platne -
NADZI
-
Anonim
z tym 40% to ameryki nie odkryłaś, wiedziałem o tym, ale możeliwe jest że nastąpi to co rok temu, czyli coś w rodzaju autorejestracji, znaczy że wszyscy powyżej 4,00 co nie zwalnia zainteresowanych ze złorzenia wniosku
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne