WAPW!!!!! [1440]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mala

mam pytanie: jak sie liczy srednia do stypendium, chodzi o egzaminy czy je sie tez wlicza jak oceny za przedmiotow(czy z hapu jest tylko jedna ocena- srednia z cwiczen i egzaminu f.ex.) i czy ktos pamieta od jakiej sredniej w zeszlym roku bylo (oczywiscie te 3 stopnia, czy niewiemktorego najnizsze znaczy), bo nie wiem czy sie mam wysilac ?
  • mario

tak, egzaminy tez wliczaja sie do sredniej, generlanie jest taka zasada ze projekty urbanistyczy i architektoniczny liczone sa x4, zdaje sie ze wioska byla x2 , wnetrza x2 dokladnie masz ta rozpiske w gablocie przy szatni
    w ubieglym roku trzeba bylo miec nieco ponad 4.2x by alapac sie na 1500zl;) powodzenia
  • mala

dzieki, na razie mam jakies 4,3 ale ciekawe jak egzam z mechny; /, eh
  • karol

zaczynam studia w pazdzierniku, i zastanawiam sie ile osub na roku ma stypendium. mniej wiecej
  • Anonim

po krótce:

jak był egzamin to liczysz tylko egzamin a nie ćwiczenia
    jak nie było to ćwiczenia
    dzienni oba semstry(wszystkie oceny), wieczorowi maja rozlicznie semestralne więc nie wiem
    wf się liczy
    język oni sami nie wiedzą
    nieważne jak policzysz oni i tak policzą jeszcze raz po swojemu ważne żeby nie wyszła powyżej 5 bo to znaczy że się coś zjebało

powodzenia
  • NADZI

Pozdrowienia dla łukasza; -p

i pytanie>od kiedy, czy raczej do kiedy mozna skladac papiery? bo ja mam na to tylko ten tydzien a potem jestem dopiero w pazdzierniku! i nie chce przegapic!

i czy cos oprócz podania ze srednią trzeba im dawac?
  • Anonim

indeks, można podobno w październiku również; >
  • NADZI

mam newsy z dziekanatu:

wszyscy którzy maja bezwarunkowo zaliczony rok moga składac podania o stypendium za wyniki w nauce (formularz w sekretariacie)!!!!! Babka powiedziala ze nawet powinni bo im więcej osób złozy podania tym wiecej dostanie stypendia! (odcinaja ok 40%)

na poczatku paxdziernika wywiesza liste tych którym sie nalezy, ale wtedy tez bedzie mozna dawac zgłoszenia, a potem to juz tylko nr konta i kasa leci; -p
  • 0

te stypendia naukowe to tylko zeby sie babci pochwalic, bo niestety wyzyc sie z tego nie da za bardzo. Swoja droga ciekawe jak to jest, ze np na sgh dostaja sporo wiecej niz my. Jesli ktos mialby sie utrzymac z samego socjalego i naukowego to chyba o chlebie i wodzie... Ciekawie sie u nas dzieje, ze tak naprawde duzo osob ktorym sie wiedzie dobrze przysluguje socjalne, a te ktore go naprawde potrzebuja musza sie obejsc bez niego... Wole nie myslec co sie bedzie dzialo jak wprowadza wszyskie studia platne
  • NADZI

brrrrr
    nigdy więcej płatnych studiów!!!!
  • Anonim

z tym 40% to ameryki nie odkryłaś, wiedziałem o tym, ale możeliwe jest że nastąpi to co rok temu, czyli coś w rodzaju autorejestracji, znaczy że wszyscy powyżej 4,00 co nie zwalnia zainteresowanych ze złorzenia wniosku
| |

przydaje się, nie??

Architektura

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)