Walczac O Marzenia [839]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

?
  • piękne są tylko CHWILE..

Jak najbardziej!!!
    Co warte byłoby nasze życie bez marzeń? To one nadają sens życiu... są celem do zrealizowania...motorem który napędza nasze wszelkie działania:)
  • Anonim

Marzenia daja nam mobilizacje... np ja... walcze o swoje marzenia za wszelka cene i prawie nigdy sie nie poddaje, w wiekszosci sytuacji osiagam to co osiagnac chce... (o ile jest o chociaz w minimalnym procencie mozliwe)
  • Pan Adam.

nie ma rzeczy niemozliwych. entuzjazm i zaangazowanie depcza wszelkie granice.. ludzkiego umyslu!
  • Anonim

Mazenia pomagaja ż, ponieważ stanowią dla nas wyzwanie, któremu staramy się podołać... nie zawsze się to jednak udaje co stanowi pewien urok marzeń, ponieważ czasami nie chodzi o to aby złapać króliczka, lecz o to by gonic go... tak też jest z naszymi pragnieniami... niestety nie zawsze chcieć oznacza móc...; o) mimo wszystko warto próbować, ponieważ w życiu trzeba wyrywać się do czegoś wyższego i głębszego...; o)
  • Anonim

marzenia*
  • Martucha

Zgadzam się całkowicie
  • :*

Zgadzam się że marzenia dają siłę by żyć wiem to po sobie...szczególnie marzenia dotyczące MIŁOŚCI...to jest coś pięknego...dzięki marzeniom mam siłe aby żyć.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH
  • Kasia

Hm... marzyć... bez tego życie było by puste... zabiegani ludzie... miasto nad którym unoszą się spaliny... ludzie którzy nie mają czasu na nic... takie puste rzycie.... Tylko marzenia mogą je wypełnić sensem i wrzucić w nie troche słońca i uśmiechu.

Gdybym nie miała marzeń to moje zycie było by naprawde smutne... Marzenia dają siłe i moc do działania..

I z całego serca współczuje ludzią którzy twierdzą że nie potrafią marzyć albo że to strata czasu...
  • Anonim

marzenia przede wszystkim daja mi sile i wiare...dzieki nim potrafie sie odstresowac i zapomniec o problemach...jak mi sie nudzi to tez zaczynam marzyc albo udoskonalac sie ww darzeniu do celu jakim jest marzenie:P
  • Paula

moje marzenia ostatnio stały sie tylko złudzeniem:(
  • Anonim

A moje zeszły na dalszy plan...
  • Grono.Net

do czasu daja silę aby zyć....bo jeśli cały czas żyjemy tylko w świecie marzeń to można zgłupieć.trzeba zacząć je realizować...ale istnieje również coś takiego jak magia podświadomości i jeśli bardzoooo się czegoś chce w końcu sie to spełnia,ale chyba jest fajnie mieć w to własny wkład :))
  • Anonim

Milo jest jak dwie osoby maja takie samo marzenie i moga wspolnie je realizowac...
  • Anonim

czasami te marzenia nas do czegoś motywują....gorzej jest jak sie je traci...;(
  • myk

hehe ja właśnie swoje zaczynam realizować...wiecie co...dawno tak się nie bałam..; )
  • Anonim

czasami srach/ trema daje nam siłę i nas motywuje... fajnie jest wcielać marzenia w życie... lecz trzeba uwarzać z wyborem marzeń, gdyz one czasem sie spełniają:P
  • Equinoxe

Marzenia IMHO nie dają siły, by żyć; tą siłę albo się ma, albo nie. Marzenia mogą w taki sam sposób dawać siłę do życia, jak i ją odbierać. Sądzę, że siłę, by żyć zyskuje się z całkiem innych źródeł.
  • dusia

:)
  • Iwonkaaa

zdecydowanie dają siłe...
| |

Grono Ludzi którzy dążą do spełnienia swoich marzeń nie bacząc na niepowodzenia problemy idą...

Fotki

Miejsca grona (0)