PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • You can be just like me...

Witam! Robię teraz ten projekt na komunikację, ale niestety zaginęły mi dane typu: ilość autobusów/h, liczba zaludnienia itp. tam były chyba 4 parametry. Mój numer projektu to 24. Proszę, zerknijcie, jakie tam dane mieliście podane.Z góry dziękuję:]
  • Martusia

Dane każdy miał podawane indywidualnie i nr projektu nie ma znaczenia (np. ja mam taki sam projekt co kolezanka a dane mamy inne) - tak szczerze mówiąc były one podawane "z głowy" więc równie dobrze możesz sam sobie jakieś wymyślić - byleby były sensowne i nieprzesadzone;)) pzdr
  • RybA

tyle ze nie jestem pewien czy ta babka sobie ich czasem nie zapisywala :/
  • Madeleine

Przecież ona i tak tego nie sprawdza! :D
  • .:Mikołaj:.

O stary... To bardzo niedobrze. Musisz to gdzieś mieć przecież. Te daną są przecież bardzo istotne przy robieniu miejsc postojowych i przystanków autobusowych. Lepiej to znajdź...
  • RybA

tak przy okazji: jutro normalnie sa zajecia? :P i konsultacje? bo cholera musze isc z tym projektem zeby mi babka sprawdzila i przez weekend bym pokolorowal :P
  • *domcia*

Zapewne tak. Wiem,że parę osób się jutro do niej wybiera.
  • Anonim

Jeśli robię ścieżkę rowerową po obu stronach drogi zbiorczej, to przy każdym przejściu dla pieszych przez drogę zbiorczą muszę robić też ścieżkę rowerową? Czy może wystarczy tylko w kilku miejscach? :]
  • Anonim

Filip, wybacz za wykorzystywanie Twojego wątku ; )
  • Anonim

tak musisz:) 3m szerokosci albo 2m. ja zastosowalam przy zbiorczej 3m a przy loklanje 2m
  • You can be just like me...

ok, thx...mam już dane z pierwszego źródła, więc czas wziąć się do roboty:P
  • Madeleine

Ja mialam sciezke po obu stronach zbiorczej i na jednym ze skrzyzowan mialam cztery przejscia dla pieszych i trzy przejazdy dla rowerzystów. Babka sie nie czepiala wiec chyba bylo dobrze:)
  • Anonim

Podobno na zaliczeniu ma byc jakies zadanie. Czy ktos moze naswietlic temat, bo ja w swoich notkach na takie nie trafilem. Z gory dzieki :-)
  • Alek

niech ktos cos powie o tym zaliczeniu wykładów. że tak powiem zgubiłem materiały a na wykładzie nic nie usłyszałem
  • Anonim

zadanie na grubość kraweżników.. dane potrzebne do wzoru: natężenie psiarskich patroli plus ich średnia waga w umundurowaniu by owy kraweznik wytrzymał nacisk naszej władzy;]
  • RybA

no wlasnie a slyszalem ze cos z mapami bedzie trzeba robic czy cos :P napisz ktos o so chodzi w ogole; P
  • strzyga

A z czego się do tego trzeba nauczyć? ktoś coś ma na kompie? byłabym wdzięczna... jakieś piwo potem mogłabym postawić czy coś jakiejś dobrej duszyczce; )
  • *domcia*

Jeśli chodzi o zadanie to (prawdopodobnie) trzeba będzie na podstawie rzędnych narysować przekrój jezdni i obliczyć jej spadek.
    A mapy to albo co oznacza dany (narysowany) znak albo będzie podany jakiś i trzeba będzie go narysować, np. te armatury wodociągowe, słupy, rowy itd.
  • Alek

jaaa pierdoole po co to nam! normalnie w ściakach bede po tym wydziale robil jak nic
  • Anonim

o żesz... :-|
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)