-
You can be just like me...
Witam! Robię teraz ten projekt na komunikację, ale niestety zaginęły mi dane typu: ilość autobusów/h, liczba zaludnienia itp. tam były chyba 4 parametry. Mój numer projektu to 24. Proszę, zerknijcie, jakie tam dane mieliście podane.Z góry dziękuję:] -
Martusia
Dane każdy miał podawane indywidualnie i nr projektu nie ma znaczenia (np. ja mam taki sam projekt co kolezanka a dane mamy inne) - tak szczerze mówiąc były one podawane "z głowy" więc równie dobrze możesz sam sobie jakieś wymyślić - byleby były sensowne i nieprzesadzone;)) pzdr -
RybA
tyle ze nie jestem pewien czy ta babka sobie ich czasem nie zapisywala :/ -
-
-
.:Mikołaj:.
O stary... To bardzo niedobrze. Musisz to gdzieś mieć przecież. Te daną są przecież bardzo istotne przy robieniu miejsc postojowych i przystanków autobusowych. Lepiej to znajdź... -
RybA
tak przy okazji: jutro normalnie sa zajecia? :P i konsultacje? bo cholera musze isc z tym projektem zeby mi babka sprawdzila i przez weekend bym pokolorowal :P -
*domcia*
-
Anonim
Jeśli robię ścieżkę rowerową po obu stronach drogi zbiorczej, to przy każdym przejściu dla pieszych przez drogę zbiorczą muszę robić też ścieżkę rowerową? Czy może wystarczy tylko w kilku miejscach? :] -
Anonim
-
Anonim
tak musisz:) 3m szerokosci albo 2m. ja zastosowalam przy zbiorczej 3m a przy loklanje 2m -
You can be just like me...
ok, thx...mam już dane z pierwszego źródła, więc czas wziąć się do roboty:P -
Ja mialam sciezke po obu stronach zbiorczej i na jednym ze skrzyzowan mialam cztery przejscia dla pieszych i trzy przejazdy dla rowerzystów. Babka sie nie czepiala wiec chyba bylo dobrze:)
-
Anonim
Podobno na zaliczeniu ma byc jakies zadanie. Czy ktos moze naswietlic temat, bo ja w swoich notkach na takie nie trafilem. Z gory dzieki :-) -
Alek
niech ktos cos powie o tym zaliczeniu wykładów. że tak powiem zgubiłem materiały a na wykładzie nic nie usłyszałem -
Anonim
zadanie na grubość kraweżników.. dane potrzebne do wzoru: natężenie psiarskich patroli plus ich średnia waga w umundurowaniu by owy kraweznik wytrzymał nacisk naszej władzy;] -
RybA
no wlasnie a slyszalem ze cos z mapami bedzie trzeba robic czy cos :P napisz ktos o so chodzi w ogole; P -
strzyga
A z czego się do tego trzeba nauczyć? ktoś coś ma na kompie? byłabym wdzięczna... jakieś piwo potem mogłabym postawić czy coś jakiejś dobrej duszyczce; ) -
*domcia*
Jeśli chodzi o zadanie to (prawdopodobnie) trzeba będzie na podstawie rzędnych narysować przekrój jezdni i obliczyć jej spadek.
A mapy to albo co oznacza dany (narysowany) znak albo będzie podany jakiś i trzeba będzie go narysować, np. te armatury wodociągowe, słupy, rowy itd. -
Alek
jaaa pierdoole po co to nam! normalnie w ściakach bede po tym wydziale robil jak nic -
Anonim