-
Francja2121
Witam,
Mam pytanie kiedy jest podział na grupy? czy ktoś wie na jakie nazwiska są poszczególne grupy?
Czytałam ostatnio (ale to może się zmienić) że grupy od 1-3 to nazwiska od A-K,reszta to koniec alfabetu.Czy to prawda? igdzie ewentualnie mogę sie dowiedzieć w jakiej jestem grupie?
Z góry dzięki za szczere odpowiedzi,mgr... -
Nienna
Podział to raczej na tuż przed robią, albo pod dziekanatem moze być. Będzie gdzieś tam na stronie, ja już nie pamiętam gdzie. No z reguły tak jest z tymi grupami mneij więcej że alfabetycznie idzie :P -
Francja2121
-
Francja2121
-
-
m a r t a
Na innych wydziałach już jest wiadomo co do tych grup, niestety u nas są pewne opóźnienia i zastanawiam sie kiedy w końcu udostępnią nam ten podział , tak samo jest z planem zajęć... :) -
Na pewno na stronie będzie i przed dziekanatem lista grup..myślę że nie bawem dadzą..bo zjazd już w ten weekend; p
-
Tomek Kkk
Hej, a czy bedzie ewentualna możliwość przepisania się do innej grupy?
I przy okazji mam pytanie: czy jest możliwośc odebrania legitymacji jeśli nie dostarczy sie badań do końca tego tygodnia(do rozpoczęcia)? Czy legitymacje dostaje się wtedy, gdy dostarczy sie badania? -
Aniela
Z przepisywaniem jest różnie. Jeżeli chcesz to zrobić oficjalnie i na zawsze, to trzeba na pewno napisać odpowiednio uzasadnione podanie.
Generalnie często można w pewnym stopniu "manewrować" na zajęciach między grupami. Pod warunkiem że wykładowca jest ten sam i jest gdzie usiąść w sali :)
-
Ad S
Cześć,
Czy widnieje już gdzieś podział na grupy ? Bo się zastanawiam czy ślepy po prostu nie jestem; p -
Nie wiem..ja też jak na razie listy nie widzę; ] pełna organizacja :D
A co do legitymacji to musisz się zapytać..jak to jest; ) albo zadzwoń najlepiej; ) -
m a r t a
Nadal nie widzę podziału na grupy, ale plan już jest, możecie zerknąć :) -
-
m a r t a
-
macki
Witam wszystkich, sorry, że nie ten dział, ale nie wiem gdzie zadać pytanie, a to pilne dosyc.
Czy za legitymacje i indeks trzeba płacić jakoś wcześniej czy narazie nie? Bo niby na stronie jest numer konta do zapłaty za to, ale żadnej informacji, że trza płacić nie znalazłem. Z góry dzięki; D -
Igro
-
m a r t a
Kurcze, mogliby podać ten podział, to jakoś ruszyłby może temat integracji :)) A tak praktycznie jeszcze nikogo nie znam :> -
sylwia
integrować możemy się przecież nie tylko w obrębie jednej grupy, w końcu nie jedne zajęcia będziemy mieć razem.. :)
to chyba jak większość :) -
Tomek Kkk
Co do tego rozpoczęcie, to będzie to tylko rozdanie indeksów, legitymacji? Czy będzie również wykład, przemowy itd...?; ) -
jak ktoś chce to może wcześniej zapłacić i dać dowód wpłaty za indeks i za legitymację...
Chyba będziecie musieli się przejść na wydział i zobaczyć tą listę..ale listę możecie mieć w przyszłym tyg..bo macie zjazd na tydzień... -
Właśnie przeczytałam na stronie..ze listy grup będzie przed rozpoczęciem tej inauguracji