-
karolina3216
dwie grupy z ekonomi według planu zajęć prowadzi mgr Deszczka, zatem moje pytanie dotyczyło tej osoby...
może ktoś coś wie czy prepisuje oceny czy nie ???.... -
karolina3216
a chodzi o decyzje e zostaliśmy przyjęci na studia i dzisiaj w dziekanacie można było ją odebrać (info z wczorajszej inauguracji roku) i jednocześnie dostajemy skierowanie na badanie -
Malina
-
Edyta
a to przepraszam, nigdy o mgr Deszczce nie słyszałam... ale zazdroszcze!
ja nie moge z tym wydziałem... żeby decyzje o przyjęciu odbierac w dziekanacie?? to na ch*ere im te koperty w dokumentach:/
nie sądze że decyzja to brakująca dokumentacja, to byłby absurd żeby do przyjęcia była niezbędna decyzja o przyjęciu;/; ) to musi być coś innego, może suplement z poprzednich studiów? nie wiem
-
-
Gosha
niewatpliwie nie chodzi o osobe spoza uczelni, bo taka osoba jestem a zadnych znaczkow nie mam. hmmm te grupy, godziny zajec, bosko, mam nadzieje ze pozwola na male migracje. -
Malina
no to ból bo wydawało mi sie ze wszystko dałam; ) pewnie będzie można zmieniać grupy -
Tomek Romanowski
Właśnie, co do grup. Poszukuję osoby, która chciałaby zamienić grupę 1wszą na 6stą. Jestem w stanie dorzucić 1-2 piwa dla mojego wybawcy:)
BTW. Jest wiele gron z WAiNS w nazwie, ale chyba nie ma dedykowanego tylko dla I roku magisterskich. Może ktoś ogarnięty byłby w stanie założyć takowe? Chyba nie muszę wymieniać plusów takiego rozwiązania. -
....
Witajcie. Czy ktoś z was będzie w grupie 4 :) Bo tam mnie zapisano :). Mam pytanie do osób, które już studiowały na PW (lic) Czy mam się bać tego faceta od ekonomii?? -
Katt
A ja poszukuje osoby, ktora odda mi grupe 7... w zamin oferuje 6; >
Bardzo prosze chetnych na priv :) -
Anonim
Nawiązując do podziału na grupy, pilnie szukam osoby z grupy 5, która zamieniłaby się na 2. -
karolina3216
ja popieram propozycję założenia oddzielnego grona dla I roku magisterki, tyle ze moja przyjaźń z kompem nie jest na tyle zaawansowana... :(((
dajcie linka na to forum jak ktoś się podejmie stworzenia:) będę bardzo wdzięczna :) -
OlgaEs
>karolina3216 napisała:
>ja popieram propozycję założenia oddzielnego grona dla I
>roku magisterki, tyle ze moja przyjaźń z kompem nie jest
>na tyle zaawansowana... :(((
>
>dajcie linka na to forum jak ktoś się podejmie
>stworzenia:) będę bardzo wdzięczna :)
http://grono.net/chat/#forum/topic/...
forum otwarte. Piszcie:) -
karolina3216
-
minia
witam;)
prośba do wszystkich - potrzebuję chętnego do zamiany - chce sie przeniesc z zarządzania dziedzictwem kulturowym z czwartku 14-16 na wtorek - wiec prosbe kieruje do osob z grupy 7 lub 5.
to dla mnie bardzo ważne (!!!!!) więc stawiam duuuże piwo temu kto na to pojdzie.; )
priv lub gg: 5317462 -
Anonim
ja mam podobną prośbę do mini. Zamiana zarządzania dziedzictwem kulturowym z czwartku 14-16 na wtorek -
olcia; p
A ja chętnie oddam grupe 3, zależy mi na grupie 5, bo niestety rano pracuję i ni w ząb grupa 3 mi nie pasuje!!!!!!!!!!!!!
prosze o kontakt tel 511 788 800 lub wiadomosc na gronie
pozdrawiam
Ola -
Pati
wykład z zarządzania jest od listopada... a jak jest z ćwiczeniami? są od teraz czy też od listopada? -
Malina