-
KriZ
Witam przyszłych studentów, kto się dostał? :D Ja jestem na liście rezerwowej na zarządzanie, ale na dość dalekim miejscu - raczej zostanę na administracji. -
Anonim
-
Joanna
-
-
Anonim
-
Joanna
ja też jutro jakoś popołudniu :)
jeśli nie wgrałam im zdjęcia na tej stronie do rekrutacji, a teraz już nie można, to będzie jakiś problem jak dam im jutro na płycie? -
Sylwia
Właśnie nie wiem jak jest z tym zdjęciem, bo ja również nie wgrałam,a papiery dzisiaj składałam;) -
Anonim
to moze sie stykniemy; ]
w takim wypadku jest to chyba najlepsze rozwiazanie, i nie powinien to byc zaden problem, chociazby dlatego ze dostana jeszcze 4 fotografie; ] -
mika
Zapraszam serdecznie nowych studentów WAiNS na obóz zerowy, organizowany wspólnie z Wydziałem Mechanicznym Energetyki i Lotnictwa :)
Tradycyjnie już jedziemy w Bieszczady do miejscowości Wetlina :)
Szczegóły na http://wrswains.m-host.pl/zerowka20... oraz http://sites.google.com/site/zerowk...
-
Anonim
-
KriZ
Ja już złożyłem w poniedziałek. Całe szczęście że nie wymagali dowodu, wystarczył paszport, bo niedawno mnie napadli i straciłem dokumenty. :/ -
Ola
-
mika
czy przy składaniu papierów dostaliście ulotki informujące o naszym wyjeździe zerowym ? -
KriZ
-
-
Ola
-
mika
to bardzo dobrze, dzięki za info :) mam nadzieję, że się wybieracie :) -
;-*
A co do fotek wgrywanych podczas zapisów w systemie elektronicznym są one potrzebne co by szybciej można było wydać po inauguracji Elektroniczną Legitymację Studenta (ELS). Brak wgranego zdjęcia opóźni zapewne jej wydanie bo trzeba dodatkowo skanować zdjęcia do legitymacji. To tak gwoli wyjasnienia -
Ola
-
Anonim
ja też się tu dostałam i jeżeli nie przyjmą mnie na zarządzanie to z Wami zostaję; p -
Mon!$
-
Anonim
No to witamy kolejna panią w naszym zaszczytnym gronie ^^ W sumie to nie spodziewalem sie tylu pan na naszym wydziale, nawet troche juz zaczynalem szlochac xD.... ale lista z osobami na szczescie rozwiala moje czarne watpliwosci....;D