PW WAiNS/ KNSiA [1346]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KriZ

Witam przyszłych studentów, kto się dostał? :D Ja jestem na liście rezerwowej na zarządzanie, ale na dość dalekim miejscu - raczej zostanę na administracji.
  • Anonim

No to witam witam ^^
  • Joanna

no to się widzimy :)
  • Anonim

a kiedy skladacie papiery? bo ja jutro okolo 14; ]
  • Joanna

ja też jutro jakoś popołudniu :)

jeśli nie wgrałam im zdjęcia na tej stronie do rekrutacji, a teraz już nie można, to będzie jakiś problem jak dam im jutro na płycie?
  • Sylwia

Właśnie nie wiem jak jest z tym zdjęciem, bo ja również nie wgrałam,a papiery dzisiaj składałam;)
  • Anonim

to moze sie stykniemy; ]

w takim wypadku jest to chyba najlepsze rozwiazanie, i nie powinien to byc zaden problem, chociazby dlatego ze dostana jeszcze 4 fotografie; ]
  • mika

Zapraszam serdecznie nowych studentów WAiNS na obóz zerowy, organizowany wspólnie z Wydziałem Mechanicznym Energetyki i Lotnictwa :)

Tradycyjnie już jedziemy w Bieszczady do miejscowości Wetlina :)

Szczegóły na http://wrswains.m-host.pl/zerowka20... oraz http://sites.google.com/site/zerowk...

• Anonim

a wlasnie szukalem takiego obozu; ]
  • KriZ

Ja już złożyłem w poniedziałek. Całe szczęście że nie wymagali dowodu, wystarczył paszport, bo niedawno mnie napadli i straciłem dokumenty. :/
  • Ola

również się dostałam, dzisiaj papiery złożone:D
  • mika

czy przy składaniu papierów dostaliście ulotki informujące o naszym wyjeździe zerowym ?
  • KriZ

Jak składałem 2 dni temu, to były rozdawane każdemu kandydatowi
  • Ola

tak tak, ja tez dostałam
  • mika

to bardzo dobrze, dzięki za info :) mam nadzieję, że się wybieracie :)
  • ;-*

A co do fotek wgrywanych podczas zapisów w systemie elektronicznym są one potrzebne co by szybciej można było wydać po inauguracji Elektroniczną Legitymację Studenta (ELS). Brak wgranego zdjęcia opóźni zapewne jej wydanie bo trzeba dodatkowo skanować zdjęcia do legitymacji. To tak gwoli wyjasnienia
  • Ola

ja się wybieram na pewno:)
  • Anonim

ja też się tu dostałam i jeżeli nie przyjmą mnie na zarządzanie to z Wami zostaję; p
  • Mon!$

ja również się wybieram :)
  • Anonim

No to witamy kolejna panią w naszym zaszczytnym gronie ^^ W sumie to nie spodziewalem sie tylu pan na naszym wydziale, nawet troche juz zaczynalem szlochac xD.... ale lista z osobami na szczescie rozwiala moje czarne watpliwosci....;D
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)