-
Miśka
Jesteś pewna? u nas obecność na procedurach nie była obowiązkowa a na zaliczenie praca do napisania i wysłania mailem bez konieczności spotykania z wykładowcą -
JArek
mam takie pytanie - kto to jest pani Łaczmańska?? Kobieta sprawdza listę obecności czy jest większy luz?? -
Alek
oddam prawo migracyjne za prawie wszystko, kogo w ogole obchodzi taki obierak :/ -
Anonim
Pani Łaczmańska prowadzi prawo rodzinne, zajęcia sa ciekawe, chyba nie sprawdza listy ale zawsze była dośc duża frekwencja, bo na prawdę wie o czym mówi:) -
-
Paulina
>Miśka napisała:
>Jesteś pewna? u nas obecność na procedurach nie była
>obowiązkowa a na zaliczenie praca do napisania i wysłania
>mailem bez konieczności spotykania z wykładowcą
aha, po prostu zmienili termin tych zajęć i w ogóle mi nie odpowiada -
MartaIŁukasz
a wiecie coś na temat socjologii internetu albo prawa własności intelektualnej??? obecności, zaliczenie itp -
JeżU
-
paulina
oddam psychologiczne aspekty bezrobocia za socjologie internetu lub metody projektowania.....
jesli ktos chetny prosze o kontakt na priv -
Składak
Zamienię Prawo migracyjne na Procedury sądowe oraz Psychologiczne aspekty bezrobocia na Prawa człowieka. Zainteresowaną/e osobę/y poproszę o kontakt na priv:)
-
mayday
a ja zamienie Metoda projektowa w działaniu społecznym na socjologie internetu -
Karolcia
Uwaga... odstąpię niedrogo; P miejsce na psychologicznych aspektach bezrobocia naprawde za niewielką cenę - miejsce na metodzie projektowej... chetni - prosze pisac na PRV :) -
milusia
Odstąpię socjologię kultury ZA metodę projektową w działaniu społecznym- jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt na priv