PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miśka

Jesteś pewna? u nas obecność na procedurach nie była obowiązkowa a na zaliczenie praca do napisania i wysłania mailem bez konieczności spotykania z wykładowcą
  • JArek

mam takie pytanie - kto to jest pani Łaczmańska?? Kobieta sprawdza listę obecności czy jest większy luz??
  • Alek

oddam prawo migracyjne za prawie wszystko, kogo w ogole obchodzi taki obierak :/
  • Anonim

Pani Łaczmańska prowadzi prawo rodzinne, zajęcia sa ciekawe, chyba nie sprawdza listy ale zawsze była dośc duża frekwencja, bo na prawdę wie o czym mówi:)
  • Paulina

>Miśka napisała:
    >Jesteś pewna? u nas obecność na procedurach nie była
    >obowiązkowa a na zaliczenie praca do napisania i wysłania
    >mailem bez konieczności spotykania z wykładowcą

aha, po prostu zmienili termin tych zajęć i w ogóle mi nie odpowiada
  • MartaIŁukasz

a wiecie coś na temat socjologii internetu albo prawa własności intelektualnej??? obecności, zaliczenie itp
  • JeżU

zerio kultiruy zmieniac plian po zaisach kuwia
  • paulina

oddam psychologiczne aspekty bezrobocia za socjologie internetu lub metody projektowania.....
    jesli ktos chetny prosze o kontakt na priv
  • Składak

Zamienię Prawo migracyjne na Procedury sądowe oraz Psychologiczne aspekty bezrobocia na Prawa człowieka. Zainteresowaną/e osobę/y poproszę o kontakt na priv:)
  • mayday

a ja zamienie Metoda projektowa w działaniu społecznym na socjologie internetu
  • Karolcia

Uwaga... odstąpię niedrogo; P miejsce na psychologicznych aspektach bezrobocia naprawde za niewielką cenę - miejsce na metodzie projektowej... chetni - prosze pisac na PRV :)
  • milusia

Odstąpię socjologię kultury ZA metodę projektową w działaniu społecznym- jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt na priv
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)