PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sylwia

ja też na administracje;D co do tych obozów,to Politechnika organizuje co najmniej dwa;p jeden będzie w Szklarskiej Porębie(1-9 września). jest jeszcze obóz dla ludzi z IL,MEiL,AiNS w Wetlinie. teraz jest problem,na który z nich jechać;D
  • Sonia

ja wybrałam Warszawę, w tamtym roku byłam na obozie zerowym z UW i nie dało to zbyt dużo w integracji... Osobiście uważam, że na takim obozie jest tyle ludzi, że i tak nikogo nie poznasz bo prędzej wymienisz cały imiennik :D Lepiej jest się jakkolwiek integrować na zajęciach oraz na palarni...
  • Agnes

na tamtej stronie wains nie ma prawie nic. tak mało notatek z tego banku, że już lepiej, żeby starosta coś wykminił z wrsu :)

zawsze, jakby co, można się pytać studentów starszych roczników :)
  • .

witam:) ja również wybieram się na administrację. Co prawda chciałam na coś innego, ale nie wyszło;p
  • agnieszka

a czy wy wogole wiecie co to jest administracja?
  • .

wiemy;p a przynajmniej ja wiem:)
  • Anonim

...czy ktos z Was orientuje sie jakie sa zasady, co biora pod uwage w rekrutacji na uzupelnijace studia mgr (dzienne) bo niestety od tych kobiet nie dostalam zadnej konkretnej odpowiedzi. jest juz polowa wrzesnia a nie ma list kto jest zakwalfikowany kto nie. zastanawiam sie czy ktos wogole cos wie na ten temat i do kiedy mam czekac na jakiekolwiek informacje co robic dalej bo pozniej okaze sie ze nie ma mnie na liscie studentow.
  • Anonim

jakiś tydzień temu dzwoniłam do dziekanatu i pani Danusia poinformowała mnie, że wszyscy, którzy złożyli papiery to się dostali
  • Anonim

dziekuje za infomacje oby byla prawdziwa, a moze wiesz kiedy otrzymamy reszte informacji kiedy? jakis plan zajec, oplat za indeks i legitymacje itp. mi powiedzieli ze trzeba czekac na wiadomosc na indywidualnym koncie tylko ze tam jak narazie pustkaaa :] widze ze dziekanaty maja to do siebie ze nikt nic nigdy nie wie.
  • Anonim

plan ma być pod koniec września. Opłata -21zł za legitkę i indeks na numer konta podany na stronie głównej wydziału po lewej stronie. Legitymacje mamy dostać na początku października.
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)