Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tak mysle ze mozna pojsc zobaczyc to co sie mialo zle..., ba nawet kazac powiedziec dlaczego i aby podała rozwiazanie abys mogł przyjsc dzien pozniej i zaliczyc;]
  • Dawid

dokładnie i tak mamy pod górkę na tych studiach
  • JeżU

a nie mozna od razu powiedziec ze tez bym tak zrobil i pokwitowac 3 ?
  • Alek

Ci psorzy robią co im się podoba , gówno , jeszcze może wf ustnie zaliczyć trzeba..
  • JeżU

dobra dobra to przeslijcie cos z tej retoryki nie logiki nie macie czegos na kompie ?
  • Alek

ona pyta z pracy czy ogolnie z calego punktu jaki sie zawalilo
  • Alek

byl juz ktos ? jak to wyglada ? w srody ma konsultacje prawda ?
  • Anonim

nieprawda - w czwartki 12-14 sala 521
  • Alek

podobno z kims ustalila ze ma byc pisemny... ja juz nie wiem... niech ktos sie wypowie dobrze poinformowany. jak przyjde za tydz sprawdzac prace swoja i bedzie pisemny to osobiscie dorwe autora przekretu.
  • KG

Nie no ja słyszałem ze ma być egzamin telepatyczny... Znaczy za pomocą anteny satelitarnej chyba...
  • ☆ツ Justi ツ☆

do tej pory poprawa była ustna bo jakoś tłumy sie nie zjawiały... ale że dziś przyszło sporo osób - zrobiła pisemną...

i teraz trzeba pobawić sie w jasnowidza ile stawi się za tydzień...
  • JeżU

to panowie lipiec czy wrzesien ?
  • Alek

wlasnie mysle bo troche sie uzbieralo i ze wszystkiego ustne sie poprawy zrobily wiec troche po chuju polecieli psorzy, sklaniam sie na wrzesien :P
  • kinia

Orientuje sie moze ktos czy jesli pojdzie sie na poprawe i niekoniecznie zaliczy to czy jest jeszcze mozliwosc kolejnej poprawy czy proba jest tylko jedna? i kiedy mialy wyniki te osoby ktore pisaly tydzine temu? był ten sam test co na egzaminie?
  • ☆ツ Justi ツ☆

test był ten sam, z zasadą ze jesli na egza pisałaś grupę A to na poprawie dostawałaś B;)
  • kinia

a dzis jak wygladala poprawa? ustna czy pisemna?
  • Alek

ale to czy piszesz lub odp ustnie to zalezy od jej aktualnego widzi misie czy mozesz wybrac ? ps ma ktos na mailu te grupy ?
  • JeżU

>ale to czy piszesz lub odp ustnie to zalezy od jej aktualnego widzi misie czy mozesz wy
    ac ? ps ma ktos na mailu te grupy ?

ale po co ludziom glowe zawracasz jak i tak do tego nie spojrzysz
  • Alek

mam juz notatki :P
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)