-
Anonim
tak mysle ze mozna pojsc zobaczyc to co sie mialo zle..., ba nawet kazac powiedziec dlaczego i aby podała rozwiazanie abys mogł przyjsc dzien pozniej i zaliczyc;] -
Dawid
-
JeżU
a nie mozna od razu powiedziec ze tez bym tak zrobil i pokwitowac 3 ? -
Alek
Ci psorzy robią co im się podoba , gówno , jeszcze może wf ustnie zaliczyć trzeba.. -
-
JeżU
dobra dobra to przeslijcie cos z tej retoryki nie logiki nie macie czegos na kompie ? -
Alek
-
Alek
-
Anonim
-
Alek
podobno z kims ustalila ze ma byc pisemny... ja juz nie wiem... niech ktos sie wypowie dobrze poinformowany. jak przyjde za tydz sprawdzac prace swoja i bedzie pisemny to osobiscie dorwe autora przekretu. -
KG
Nie no ja słyszałem ze ma być egzamin telepatyczny... Znaczy za pomocą anteny satelitarnej chyba... -
☆ツ Justi ツ☆
do tej pory poprawa była ustna bo jakoś tłumy sie nie zjawiały... ale że dziś przyszło sporo osób - zrobiła pisemną...
i teraz trzeba pobawić sie w jasnowidza ile stawi się za tydzień... -
JeżU
-
Alek
wlasnie mysle bo troche sie uzbieralo i ze wszystkiego ustne sie poprawy zrobily wiec troche po chuju polecieli psorzy, sklaniam sie na wrzesien :P -
kinia
Orientuje sie moze ktos czy jesli pojdzie sie na poprawe i niekoniecznie zaliczy to czy jest jeszcze mozliwosc kolejnej poprawy czy proba jest tylko jedna? i kiedy mialy wyniki te osoby ktore pisaly tydzine temu? był ten sam test co na egzaminie? -
☆ツ Justi ツ☆
test był ten sam, z zasadą ze jesli na egza pisałaś grupę A to na poprawie dostawałaś B;) -
kinia
-
Alek
ale to czy piszesz lub odp ustnie to zalezy od jej aktualnego widzi misie czy mozesz wybrac ? ps ma ktos na mailu te grupy ? -
JeżU
>ale to czy piszesz lub odp ustnie to zalezy od jej aktualnego widzi misie czy mozesz wy
ac ? ps ma ktos na mailu te grupy ?
ale po co ludziom glowe zawracasz jak i tak do tego nie spojrzysz -
Alek