-
Anonim
Witam!
Mam pytanie do studentów starszych lat,którzy już mają za sobą ten egzamin:)
Czy Pani Kisilowska podaje wcześniej zagadnienia których będzie wymagała na egzaminie czy jest to raczej kwestia przypadku co się trafi?
Egzamin jest bardzo szczegółowy? Trudny?
Czy pytania z poprzednich lat się powtarzają?
Z góry dziękuję za odpowiedzi,
pozdrawiam:) -
paulina
na pewno test jest wielokrotnego wyboru, z tego co pamietam to bowiazuje wszystko -
Anonim
Dokładnie żadnych wczesniejszych pytań czy zagadnień pani prof nie dawała. Najlepiej uczyc sie z podrecznika i raczej sa podstawowe rzeczy na egzaminie. -
Miśka
Może i podstawowe ale jak dla mnie to test był dość szczegółowy i jak przystalo na test wielokrotnego wyboru łatwo o podknięcie -
-
K8
Kisilowska podawala przykładowe pytania i sporo z nich sie powtarzało.
Ja mam rowniez jakies pytania z zeszlych lat i tez sporo z nich bylo na tescie.
Wystarczy je przejrzec i mozna spokojnie 4 dostac :)
Jakby co, piszcie na priv.
-
Anonim
sporo pytan sie powtarzalo z testow z cwiczen co ta kobieta... taaakaa nawiedzona dawala -
Anonim
-
Anonim
ten egzamin,dosłownie, spędza mi sen z powiek...
a jak to jest z ocenami z ćwiczeń, które zwalniały z egzaminu? tylko 4,5 z każdego semesetru czy można było negocjować średnią 4,5 z obydwu? -
Ewcia
Nie ma szans na wynegocjowanie tej średniej.
A co do samego testu, to według mnie ten na egzaminie był łatwiejszy, niż kolokwia na ćwiczeniach;)
O ile dobrze pamiętam, cena z egzaminu była wystawiana na podstawie mediany - 5 dostawała osoba, która napisała najlepiej - nawet, jeśli nie odpowiedziała poprawnie na wszystkie pytania. A na poprawie były te same testy, co w pierwszym terminie:)
Nie ma co się stresować, na pewno dobrze pójdzie;) -
Ania
-
K8
wyslalam paru osobom pytania jakie byly w zeszlym roku, mozecie je miedzy sobie rozeslac? -
Anonim
jeszcze raz wielkie dzięki za materiały:)
PS. jeśli jeszcze coś wam się przypomni to dajcie znać:)
pozdrawiam! -
Dawid
spoko luz. z tego co pamiętam to dużo było poprawek. sam chyba za 3 razem zdałem -
Anonim