PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam!
    Mam pytanie do studentów starszych lat,którzy już mają za sobą ten egzamin:)
    Czy Pani Kisilowska podaje wcześniej zagadnienia których będzie wymagała na egzaminie czy jest to raczej kwestia przypadku co się trafi?
    Egzamin jest bardzo szczegółowy? Trudny?
    Czy pytania z poprzednich lat się powtarzają?

Z góry dziękuję za odpowiedzi,
    pozdrawiam:)
  • paulina

na pewno test jest wielokrotnego wyboru, z tego co pamietam to bowiazuje wszystko
  • Anonim

Dokładnie żadnych wczesniejszych pytań czy zagadnień pani prof nie dawała. Najlepiej uczyc sie z podrecznika i raczej sa podstawowe rzeczy na egzaminie.
  • Miśka

Może i podstawowe ale jak dla mnie to test był dość szczegółowy i jak przystalo na test wielokrotnego wyboru łatwo o podknięcie
  • K8

Kisilowska podawala przykładowe pytania i sporo z nich sie powtarzało.
    Ja mam rowniez jakies pytania z zeszlych lat i tez sporo z nich bylo na tescie.
    Wystarczy je przejrzec i mozna spokojnie 4 dostac :)
    Jakby co, piszcie na priv.
  • Anonim

sporo pytan sie powtarzalo z testow z cwiczen co ta kobieta... taaakaa nawiedzona dawala
  • Anonim

Dwa lata temu akurat nic sie nie powtarzało...niestety:(
  • Anonim

ten egzamin,dosłownie, spędza mi sen z powiek...
    a jak to jest z ocenami z ćwiczeń, które zwalniały z egzaminu? tylko 4,5 z każdego semesetru czy można było negocjować średnią 4,5 z obydwu?
  • Ewcia

Nie ma szans na wynegocjowanie tej średniej.
    A co do samego testu, to według mnie ten na egzaminie był łatwiejszy, niż kolokwia na ćwiczeniach;)
    O ile dobrze pamiętam, cena z egzaminu była wystawiana na podstawie mediany - 5 dostawała osoba, która napisała najlepiej - nawet, jeśli nie odpowiedziała poprawnie na wszystkie pytania. A na poprawie były te same testy, co w pierwszym terminie:)
    Nie ma co się stresować, na pewno dobrze pójdzie;)
  • Ania

I przygotujcie się na to, że na egzaminie pilnuje kilka osób; -)
  • K8

wyslalam paru osobom pytania jakie byly w zeszlym roku, mozecie je miedzy sobie rozeslac?
  • Anonim

jeszcze raz wielkie dzięki za materiały:)
    PS. jeśli jeszcze coś wam się przypomni to dajcie znać:)
    pozdrawiam!
  • Dawid

spoko luz. z tego co pamiętam to dużo było poprawek. sam chyba za 3 razem zdałem
  • Anonim

boś gupi gupek i tyle... ja za 4;D pozdro Żeglarz i Bartuś haha:)
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)