PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mika

No właśnie.. studia studiami, ale chyba trzeba sobie postawić ważne pytanie - co dalej ? Jakie macie perspektywy ? Tak się zastanawiałam i doszłam do wniosku, że chyba po tym kierunku nie ma zbyt dużo ofert DOBREJ pracy.. Wyprowadzicie mnie z błędu ? Czy jednak jest 'trochę' racji w tym, co piszę ?
  • Maciek

administrator klatki schodowej, uwentualnie konserwator powierzchni płaskich...

choć logistyka przetworów nabiałowych też brzmi arcyciekawie...

humppa!
  • Anonim

Maćku nie dobijaj koleżanki:D Dużo ludzi już na studiach pracuje więc nie jest źle, po administracji jest szeroki wachlarz ofert trzeba się tylko dobrze zakręcić. Jak wszędzie zresztą.
  • Anonim

praca na xero brzmi niezle..
  • Maciek

>^^qqryq^^ napisała:
    >praca na xero brzmi niezle..

żyła złota :)
  • Anonim

baaa wlasnie chcialam sobie praktyki zalatwic:P zeby juz miec doswiadczenie :PP ale przyjmuja tylko po znajmosci.. powiedzieli ze to zbyt prestizowe zajecie zeby z ulicy przyjmowac, wiec chyba musze sie pogodzic z rola wc babci
  • Pałka

>^^qqryq^^ wrote:
    >praca na xero brzmi niezle..

ja mam wyzsze aspiracje na przykład...zamierzam pracować na kasie w barze mlecznym; D i wydaje mi sie że po tym kierunku mam wystarczające kwalifikacje...

są 3 podstawowe przykazania pani z okienka: trzeba wiedzieć gdzie jest pieczątka, kiedy jest przerwa i że to JA jestem najważniejsza!! jak znasz te zasady to sie nadajesz do każdej pracy w administracji publicznej; D proste
  • Μιλησιος

jeszcze trzeba umiec jesc ciasteczka i pic kawe;P
  • Anonim

nie nie nie... trzeba wiedziec kiedy zrobic sobie przerwe...
  • Maciek

>^^qqryq^^ napisała:
    >nie nie nie... trzeba wiedziec kiedy zrobic sobie przerwe...
    >

i, że jest to rzecz święta... opieprzyć każdego który próbuje przeszkodzić w napawaniu się chwilą wolnego...
  • Anonim

oczywiscie kobiety powinny pamietac o zolzowatym makijazu ... slyszalam ze na to sa kursy....

generalnie praca po administracji jest superancka... o ile ktos lubi byc nikim ... udajac kogos
  • Aniela

co robić?
    srać i drobić.
  • Rog

macie rację, po tym kierunku nie ma dobrej pracy, jest tylko dobra uczelnia w cv
  • Segniorita Margharita;)

oj dobra tam i tak ludzie w 3/4 przypadkach pracują nie tam, gdzie się wyedukowali!
  • Anonim

tak często się zdarza
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)