-
mika
No właśnie.. studia studiami, ale chyba trzeba sobie postawić ważne pytanie - co dalej ? Jakie macie perspektywy ? Tak się zastanawiałam i doszłam do wniosku, że chyba po tym kierunku nie ma zbyt dużo ofert DOBREJ pracy.. Wyprowadzicie mnie z błędu ? Czy jednak jest 'trochę' racji w tym, co piszę ? -
Maciek
administrator klatki schodowej, uwentualnie konserwator powierzchni płaskich...
choć logistyka przetworów nabiałowych też brzmi arcyciekawie...
humppa! -
Anonim
Maćku nie dobijaj koleżanki:D Dużo ludzi już na studiach pracuje więc nie jest źle, po administracji jest szeroki wachlarz ofert trzeba się tylko dobrze zakręcić. Jak wszędzie zresztą. -
Anonim
-
-
Maciek
-
Anonim
baaa wlasnie chcialam sobie praktyki zalatwic:P zeby juz miec doswiadczenie :PP ale przyjmuja tylko po znajmosci.. powiedzieli ze to zbyt prestizowe zajecie zeby z ulicy przyjmowac, wiec chyba musze sie pogodzic z rola wc babci -
Pałka
>^^qqryq^^ wrote:
>praca na xero brzmi niezle..
ja mam wyzsze aspiracje na przykład...zamierzam pracować na kasie w barze mlecznym; D i wydaje mi sie że po tym kierunku mam wystarczające kwalifikacje...
są 3 podstawowe przykazania pani z okienka: trzeba wiedzieć gdzie jest pieczątka, kiedy jest przerwa i że to JA jestem najważniejsza!! jak znasz te zasady to sie nadajesz do każdej pracy w administracji publicznej; D proste -
Μιλησιος
-
Anonim
-
Maciek
>^^qqryq^^ napisała:
>nie nie nie... trzeba wiedziec kiedy zrobic sobie przerwe...
>
i, że jest to rzecz święta... opieprzyć każdego który próbuje przeszkodzić w napawaniu się chwilą wolnego... -
Anonim
oczywiscie kobiety powinny pamietac o zolzowatym makijazu ... slyszalam ze na to sa kursy....
generalnie praca po administracji jest superancka... o ile ktos lubi byc nikim ... udajac kogos -
Aniela
-
Rog
macie rację, po tym kierunku nie ma dobrej pracy, jest tylko dobra uczelnia w cv -
Segniorita Margharita;)
oj dobra tam i tak ludzie w 3/4 przypadkach pracują nie tam, gdzie się wyedukowali! -
Anonim