PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jula

Hej ludzie,jak idzie pisanie?Czy ktoś może wie kiedy oprócz października można bronić się u prof.Sobczaka?styczen?
  • Anonim

hh ... narazie nie idzie... w końcu są wakacje.... obrony są w styczniu jeszcze a pracę trza oddać mu do połowy grudnia... a wogóle to jak wam idzie pisanie mgr?? Kto się broni w styczniu ... może ja?? A ktoś coś wie o innych terminach?? Podobno jak się zbierze kilka osób to obrona może być i w listopadzie? Coś wiecie??
  • Anonim

wow, czyli nie tylko ja sie z tym "bawie" az do polowy grudnia; ] marne pocieszenie, ale zawsze ... tylko, ze ja u Kietlinskiego.
  • Jula

no własnie ja planuje chyba w styczniu.i faktycznie dobrze slyszales,jak sie zbierze kilka osób to podobno nie ma zadnego problemu zeby bronic się wczesniej np w listopadzie.do stycznia daleko i chcialoby sie miec to juz za soba ale np przy tempie w jakim ja pisze tę swoja prace ( a raczej jej nie pisze bo jestem w fazie medytacji nad nią i ogolnie patrzenia się na kserówki) to jednak bedzie ten styczen...
  • Anonim

heheh "w fazie medytacji ..." nic dodac, nic ujac; ) mysl, ze nie tylko ja z tym zostalam, troche podnosi mnie na duchu :]
    pozdrawiam i zycze owocnej pracy :)
  • Jula

ja też się pocieszam,że nie tylko ja...;)
  • Anonim

h ... ja jestem w fazie ... odpoczynku nad nią ... ale może jak się zbierze oprócz nas jeszcze 2 osoby to się obronimy np. w listopadzie. Trza się popytać ... ja wogóle mam trochę ale ... pracuje ... i szukam motywacji ... i chyba ją znajduja ale ... sami wiecie ... To co jak myślicie idziemy na listopad?? pozdro
  • Jula

Daniel,skoro i Ty bys chciał to juz są 3 osoby(mozliwe że Ania Ś jeszcze),pewnie jeszcze z jedna osoba i by pozwolili sie nam bronic w tym listopadzie.No ale do tego czasu trz3ba jednak cos napisac a u mnie to kiepsko wygląda...
  • Anonim

Głowa do góry napewno jakoś to będzie!! Ja także liczę na oświcenie ... ale ja jestem jak najbardziej za tym listopadem ...
  • Mary

Czytam i oczom nie wierzę - nie jestem sama :) dobrze że jest to grono bo bym sama coś kombinowała z terminem późniejszym niż wrzesień a wcześniejszym niż styczeń, a tak ustawiam się w kolejce na ten listopad, jakby co to jestem chętna, yyy chyba że znów jakiś poślizg złapię, ale na razie nie ma co krakać.
    pozdro dla wszystkich "piszących" :>
  • Jula

no to najrozsądniej bedzie poczekac do konca sierpnia i zobaczyc jak idzie nam to pisanie,i wtedy sie wszyscy zdecydujemy czy do listopada damy rade napisac czy nie.jak myslicie?bo w sumie ja teoretycznie tez pisze sie na ten listopad,tylko to moje "pisanie" ciezko idzie...i nigdy nie wiadomo(odpukać)
  • :)))

ludzie błagam nie zostawiajcie mnie samej na wrzesień...;p
  • ..:oLa:..

a znany jest jakiś konkretny termin na wrzesień? bo Sobczak cały czas mówił o październiku...

ja byłabym chętna nawet i na wrzesień, ale jak narazie to Sobczak mi na maile nie odpisuje, wysłałam mu już cały ostatni rozdział ale nie wiem czy się nadaje. Jak będzie dużo do poprawy to się pewnie nie wyrobię do września..Szczególnie jeżeli obrona jest przewidziana na początek września? czy ktoś zna w ogóle szczegóły?
  • Anonim

Tak ja mam z nim prawie codzienny kontakt ... współpracuje z nim w nowej pracy. Dziś z nim rozmawiałem ... powiedział że obrony mogą być w każdym miesiącu do 15 grudnia .... to jest dark termin jak on to dziś ujął... w każdej chwili są obrony jak będzie co najmniej 5 tka. A i trzeba pisać podanie do dziekanatu jak chcemy się bronić w styczniu. Oddajemy pracę jak na styczeń do 20 grudnia już obłożne. Dla niego to no problem tak dziś powiedział. To my w końcu decydujemy. Ja lecę na listopad bo będzie ciut więcej czasu ... A jak wy ... Piszcie to zawsze się go osobiście dopytam o szczegóły w jakiś kwestiach ...
  • :)))

kto sie wyrobi na wrzesień? piszcie! :)
  • Jula

o własnie,a kto się pisze na listopad lub styczeń?bo ja chyba jednak ten styczeń...
  • Anonim

hej ... ja jestem jak najbardziej chętny ale może na wcześniej... żeby się bronic później czyli listopad składamy pracę do 20 września ... a do stycznia do końca października. Przy czym to ważne do 15stego listopada składamy podanie w dziekanacie z podpisem promotora o przesunięciu terminu obrony. Z tego co mi mówił Sobczak. Ja zebrałem się i wiem że się nie wyrobię do 20 tego. Chyba że z badawczym, podobno jest już 4 chętnych na styczeń z tego co mówił Sobczak. Pozdro ... a jak wy ... kto w końcu idzie na styczeń lub grudzień?? Musimy w końcu coś wspólnie postanowić a będzie łatwiej później z terminem obrony ...
  • Jula

Ale jak chcemy w styczniu się bronić to mamy już do pażdziernika składać prace?troche to dziwne?wpadłysmy jeszcze na pomysł zeby składac podanie o max przedłuzenie terminu a jesli sie uda wczesniej napisac to zlozymy wczesniej prace i moze wczesniej obronimy.bo tak to ciezko przewidziec o ile przedluzyc.jestes pewny ze mamy do pazdziernika zlożyc prace jak chcemy sie styczniu bronic?jakos nie moge uwierzyc...
  • Jula

aa i jeszcze jedno,to co mówi sobczak trzeba konfrontować z tym co mówi dziekanat,bo niestety Sobczak nie jest zbyt zorientowany w tym i jak mu mówiłam wcześniej ze do 15 wrzesnia trzeba składać podanie o przedłuzenie terminu to był zaskoczony.tak wiec lepiej sie dowiadywac tez w dziekanacie
  • Magda Ignarska

A czy są może chętni na październik. I na którego dokładnie września jest ustalona obrona bo ja nie mogę się tego dowiedzieć od Sobczaka.
  • 1
  • 2