PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam :)

czy ktos wie kiedy mozna zastac naszego Pana profesora ? Jak postepy w pisaniu/bronieniu prac na tym własnie seminarium ?

pozdrawiam

a.m.
  • JeżU

o to samo pytalem w innym temacie, ktos sie nawet podobno broni w lipcu slyszalem, ja mam wciaz 5 stron i licze ze ktos powie cos o konsultacjach i urlopie naszego drogiego dr'a.
  • JeżU

podbijam temat ktos ma info :) ?
  • Anonim

podobno dopeiro w e wrześniu. Ja narazie ostro skrobię pracę. Mam nadzieję, że do końca tygodnia skończę bo mi jeden rozdział został tylko i wtedy spróbuję mu jakoś podrzucić. Jak mi się uda czegośc dowiedzieć to napiszę.

pozdro

am.
  • JeżU

no ja osto wciaz nic nie mam wiec czekam tez na krzepiace informacje od tych co tez nic nie maja
  • Anonim

jesli to cie pocieszy to powiem ci, ze tez mam niewiele. jeszcze nawet nie skonczylem pierwszego rozdzialu... bronie sie u Naruniec. pozdro!
  • JeżU

i jakktos go znalazl ?
  • JeżU

i zna terminy obron ?
  • Anonim

w poniedziałek będę go łapał. Przynajmniej próbował :)

a jak praca ? :)
  • JeżU

no ja ruszylem mam juz z 10 stron... mam abitny zamiar napisac wiekszosc do srody i tez go zlapac bo potem mnie nie ma, wiec jak bys mial info czy jest mozliwosc go zlapac na kns badz w pkin jakis kontakt to pisac od razu hehe... slyszlem ze obrony sa jakos 15-17 ale to tylko plotki
  • Anonim

niee...chyba jakoś pod koniec...nie wierzę że się wszycy wyrobią do 15 ...raczej mało prawdopodobne....nie ?; >
  • JeżU

nie wiem, masz info jak mozna go dorwac sroda czwartek siedze narazie po nocach i mam zamiar ukonczyc wiekszosc przed wyjazdem...

takie info nie jest zadowalajace :/

Dyżury w czasie wakacji:
    2.07.08, 9.07.08 godz. 15:00-18:00 sala 510
    Sesja jesienna:
    10.09.08, 17.09.08, 24.09.08 godz. 8:00-10:00
    sala 510
  • Anonim

ja tam podbijam w czwartek do pkin :) na farta mam naadzieję, ze hgo zastanę ...chociaz chciałbym mu zostawić tę pracę; )
  • JeżU

jak idzie kto jeszcze nie napisal ?
  • Anonim

obronę mamy 29 wrzesnia :) wiecie ?:)
  • JeżU

ja slyszalem ze 30stego
  • martyna

no wlasnie na stronie jest ze 29 a jak bylam u dr to powiedzial ze bedzie prawdopodobnie 30-stego...ale prawdopodbnie to nie napewno...moze ktos ma jakies świeższe info?
  • ...Ruda...

obrona jest we wtorek (30 września) od godziny 14.
  • JeżU

a kto sie broni, bo ja skladalem papiery 22giego, a powiedziala mi ze termin byl do 18stego i bronie sie w pazdzierniku... ?
  • ...Ruda...

ja się bronie:) :(
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)