- 1
- 2
-
Anonim
Witam :)
czy ktos wie kiedy mozna zastac naszego Pana profesora ? Jak postepy w pisaniu/bronieniu prac na tym własnie seminarium ?
pozdrawiam
a.m. -
JeżU
o to samo pytalem w innym temacie, ktos sie nawet podobno broni w lipcu slyszalem, ja mam wciaz 5 stron i licze ze ktos powie cos o konsultacjach i urlopie naszego drogiego dr'a. -
JeżU
-
Anonim
podobno dopeiro w e wrześniu. Ja narazie ostro skrobię pracę. Mam nadzieję, że do końca tygodnia skończę bo mi jeden rozdział został tylko i wtedy spróbuję mu jakoś podrzucić. Jak mi się uda czegośc dowiedzieć to napiszę.
pozdro
am. -
-
JeżU
no ja osto wciaz nic nie mam wiec czekam tez na krzepiace informacje od tych co tez nic nie maja -
Anonim
jesli to cie pocieszy to powiem ci, ze tez mam niewiele. jeszcze nawet nie skonczylem pierwszego rozdzialu... bronie sie u Naruniec. pozdro! -
JeżU
-
JeżU
-
Anonim
w poniedziałek będę go łapał. Przynajmniej próbował :)
a jak praca ? :) -
JeżU
no ja ruszylem mam juz z 10 stron... mam abitny zamiar napisac wiekszosc do srody i tez go zlapac bo potem mnie nie ma, wiec jak bys mial info czy jest mozliwosc go zlapac na kns badz w pkin jakis kontakt to pisac od razu hehe... slyszlem ze obrony sa jakos 15-17 ale to tylko plotki -
Anonim
niee...chyba jakoś pod koniec...nie wierzę że się wszycy wyrobią do 15 ...raczej mało prawdopodobne....nie ?; > -
JeżU
nie wiem, masz info jak mozna go dorwac sroda czwartek siedze narazie po nocach i mam zamiar ukonczyc wiekszosc przed wyjazdem...
takie info nie jest zadowalajace :/
Dyżury w czasie wakacji:
2.07.08, 9.07.08 godz. 15:00-18:00 sala 510
Sesja jesienna:
10.09.08, 17.09.08, 24.09.08 godz. 8:00-10:00
sala 510 -
Anonim
ja tam podbijam w czwartek do pkin :) na farta mam naadzieję, ze hgo zastanę ...chociaz chciałbym mu zostawić tę pracę; ) -
JeżU
-
Anonim
-
JeżU
-
martyna
no wlasnie na stronie jest ze 29 a jak bylam u dr to powiedzial ze bedzie prawdopodobnie 30-stego...ale prawdopodbnie to nie napewno...moze ktos ma jakies świeższe info? -
...Ruda...
-
JeżU
a kto sie broni, bo ja skladalem papiery 22giego, a powiedziala mi ze termin byl do 18stego i bronie sie w pazdzierniku... ? -
...Ruda...
- 1
- 2