-
*Martuśka*
Mam prośbę do osób, które broniły się u dr Skonecznego:) może ktos pamięta o co pytał, ogólnie jak wygląda u niego obrona?w komisji mamy dr Kotowska-recenzent i przewodniczący-dr Nosek! będe wdzięczna za wszsytkie rady i wskazówki dot. obrony:)bo to juz w czwartek:/ HELP:) i z góry dzięki:) -
~♥~Martuś~♥~
Dolaczam sie do prosby kolezanki!
Wiemy jedynie, ze bedzie pytal z podstawowych rzeczy z kc, kpa i prawa administracyjnego. tylko zalezy co kto rozumie pod pojeciem "pytania podstawowe" :D
a co do dr. Kotowskiej, to czy bardzo meczy z pracy? -
Monika
ja bronilam sie u Kotowskiej, a Skoneczny byl recenzentem, w komisji byla jeszcze kisilowska. To promotor zadawal pytania z pracy, Skoneczny-recenzent z KC, KPA i prawa adm. -
Anonim
mam pytanko do tych co pisali prace u skonecznego jak to u niego wyglada? Pomaga cokolwiek pisać czy raczej tylko przeszkadza? -
-
~♥~Martuś~♥~
A wiec tak: dr Skoneczny to czlowiek ze specyficznym poczuciem humoru < nie raz i nie dwa nazywal nas Dodami Elektrodami:P >, ale z drugiej strony ma duza wiedze na temat nieruchomosci. potrafil ksiazkowo recytowac przez 5min co powinien zawierac np.wstep.
ogolnie caly rok mozna sie obijac, dopiero jak zbliza sie termin obrony to wszyscy biora sie do roboty.
A na obronie okazal sie w porzadku.
|
|
Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji
Miejsca grona (2)
-
Klub Muzyczny Red Star Aleja Wilanowska 361, Warszawa
-
Gmach Główny Plac Politechniki, Warszawa
- Dodaj miejsce