PW WAiNS/ KNSiA [1349]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .::boska.monia::.

hym. czy ktoś się może orientuje jak wygląda obrona lic. we wrześniu w odniesieniu do mgr uzup.? :> tzn czy zdając we wrześniu miałabym możliwość pójścia na uzupełniające od października? i jakie dokumenty/ podanie trzeba złożyć i do kogo jeśli chce się bronić we wrześniu...? z góry dzięki za odp; )
  • Anonim

Jeśli chodzi o dokumenty to chyba powinnaś złożyc teraz przy czym trzeba poinformować P. Jadzię, że chcesz sie bronić we wrzesniu.

Jesli chodzi o terminy obron wrześniowych to na pewno po 15 września bo wtedy kończą sie urlopy wykładowców. Przy czym rekrutacja na mgr trwa do 19 wrzesnia czyli teoretycznie nie wiele czasu ale... terminy zawsze są wyznaczane tak aby dać możliwość studentom zakwalifikowania sie na studia magisterskie.

Pozdrawiam

Dzięki Emilka, trochę mnie pocieszyłaś :) a skąd masz takie info, że rekrutacja trwa do 19 września? Wiesz chyba więcej niż nasza strona wydziału :P Chociaż tam jest jakaś dziwna informacja, że do któregoś tam sierpnia jest rekrutacja, a dalej że rekrutacja kończy się nie później niż właśnie ten 19 września... Mam nadzieję, że jutro się coś dowiem..; )
  • Anonim

Nie ma problemu:)
    a wiem bo sie tym bardzo inetresowałam i o terminie 19 września dowiedziałąm sie w dziekanacie juz jakis czas temu, w poniedziałek rozmawiałam z Panią Jadzią i nadal twierdzi ze rekrutacja jest do 19 września:)

A to że obrony wrześniowe w takich terminach zeby umożliwić studentom dostanie sie na magisterskie wiem od swoej promotorki Kotowskiej i od prof. Jankowskiego także myśle ze są to rzetelne informacje. Poza tym im bardzo zalezy na tym zebyśmy zostali na mgr wiec nie będą nam robić problemów, a w dodatku przyjmują wszystkich z licencjackich "jak leci"ze sie tak wyraże:P

Pozdarwiam

hehe wiem, że rzadko bywam na seminarium, ale przecież też jestem u Kotowskiej :P dziś właśnie z nią rozmawiałam i powiedziała to samo co Ty; ) a dodatkowo mnie pocieszyła, że mam jeszcze szansę zdawać w lipcu :D hym. więc do roboty? :P
  • Anonim

Ojej wybacz jakos nie skojarzyłam:P ona nie jest zbyt chętna na wrzesnień bo wiadomo ze jak sie wszyscy obronią w lipcu to bedzie miała później wolne:D a co ciekawego mówiła na seminarium moze coś o obronach???
  • Anonim

dzisiaj dała zakres tematyczny z czego bedziemy pytani na obronie. powiedziłą ze na chwile obecna nie przyjmuje juz do sprawdzania prac tylko dopiero po 20 czerwca a prace mozna zlozyc najpozniej do 30 czerwca w dziekanacie. a jezeli chodzi o obrone we wrzesniu to ona nie bedzie dostepna od 15 lipca az do 10 wrzesnia, wiec tak naprawde mało czasu zostało zeby jej dać swoją prace do sprawdzenia...
  • Anonim

a mogłabyś to przekazać dalej:D tzn. napisac tutaj albo wysłać na maila???

Dzięki z góry
  • Martusia

Dziewczyny, takie rzeczy to sie na prv załatwia... :]
  • Anonim

ale to jest tylko zakres z czego bedziemy pytane a to jest raczej ogolnie wiadomo kazdemu :)
  • Martusia

Chodzilo mi o niezasmiecanie watku o obronach we wrześniu:P
  • Anonim

tak na marginesie to jestem ciekaw ile osób bedzie się broniło we wrzesniu :) bo ja chyba własnie tak :)

pozdr.
  • .:Mikołaj:.

Raczej nieweile z licencjackich i wszyscy z magisterskich. Myślę, że w naszym przypadku to jest tak - kto się wyrobi teraz to broni się teraz. Ja jeszcze wierzę, że dam radę :-)
  • Anonim

chociaz jestem z mgr ciagle wierze, ze lipiec jest realny hehe :)
| |

Grono Wydziału (wcześniej Kolegium) Nauk Społecznych i Administracji

Wydział Administracji i Nauk Społecznych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)