-
Gosik
Witam wszystkich! Niedawno zobaczyłam , że tyle was jest tutaj a teraz odzywam sie calkiem sluzbowo na razie,macie moze przykladowe opisy techniczne tego projektu u tej babki?(kleszczynskiej chyba-jak zwykle nie wiem),prosze pomóżcie...bo ja juz mam dosyc tego choc w sumie niewiele przy tym siedzialam, ale slyszalam ze wy tu na wspolprace stawiacie :), a to mi sie podoba :),hihi wiec chyba tu zostane na dluzej,a jak wam idzie? -
Anonim
-
Gosik
w sumie do 1 , ale do 2 tez sie przyda :) (a co se bede zalowac?), a bylas u tego chlopa czy u tej babki ? ale i tak przeslij jesli mozesz,DZIEKI :)
goski@op.pl -
Anonim
-
-
Anonim
czy mi też ktoś może wysłac opis I projektu ale u faceta parela@o2.pl
zgóry dziękuje -
Anonim
hmm a to jest roznica czy facet czy babka? opis to chyba opis... ale jak nie chcesz to nie :P -
Gosik
w sumie to jest roznica bo on nam troche inne punkty podawal, ale ja nie pogardze :), dzieki! -
Anonim
Ja też
A różnice były my nie kolorowaliśmy ani ulic nie nazywaliśmy i łuków nie musieliśmy opisywać -
WeBsZtEr
Jak możesz madziu to też mi wyslij przykładowy opis do projektu nr. 2
zygbi@poczta.fm -
i mi i mi:)do drugiego projektu poprosze madzia_max1@wp.pl
dzieki wielkie!!! -
izucha
ty sie masia najpierw spytaj o prawa autorskie bo projekt nie twoj; p moj tez nie :] -
izucha
-
Anonim
Ja oddałem na razie drugi.
Kazała mi opisac plan i tam zapytała się jakie ma znaczenie gdzie siekładzie kan. deszczowa a gdzie sanitarna
Ale to jest tylko na zaliczenie -
WeBsZtEr
-
Anonim
są dwa odcinki ocdinki
ale tam trzeba tylko narysować kanalizacje i przesunąć płot itp
wszystkie istalacje są