Waga [2405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KINIA :)

wpisujecie sie o czym teraz myślicie.... moze być ciekawie ....
    ;p
  • MoŻdŻeR

ja myslę tylko o tym żeby mi wreszcie gipsik zdjeli i żebym szybko mógł w piłeczke grać (niestety szybko to nie zagram po kontuzji kolana) ...... no a poza tym to ja zawsze jestem głodny więc myslę czy to nie czas na małe co nieco :P
  • Anonim

Ja mam dużo myśli, jak zwkle tych egzystencjonalnych; ]

myslę o Niej..
    myślę o moich 'wielkich planach'
    myślę o moich wielkich zmianach..

Ciągle myślę;]
  • Anonim

o tym jak chętnie bym zjadła dużą pizze i obejrzała jakis dory filmik.No i miło by było sie do kogos przytulić
  • niewyżyta Niemra

Oto moje aktualne myśli: Jak ja nienawidze tych wszystkich ludzi!!
  • Anonim

a ja myślę o tym....jak bardzo nie chce mi się ruszyć z domu...i jednocześnie jak bardzo mi się z niego ruszyć chce.
    typowe!!
    :)
  • MoŻdŻeR

Gosiaczek to wpadaj do mnie :P
    hehe ... też bym sobie filmik obejrzał ... a pizza ... mmm ... mówiłem już że czuję lekki głód ? :)
  • Wania

Ja wlasnie mysle dlaczego nie mam drugiej polowki. A i mysle dlaczego tak dlugo siedzialem na sloncu, bo mnie wszystko piecze:)
  • Марго

ja mysle o tym,ze jestem tepa i ze boli mnie brzuch. i ze grono jest głupie,ale jednoczesnie fajne. i mysle sobie,ze chcialabym byc teraz nad jakims jeziorem
  • Anonim

Możdżon pomyślimy zobaczymy; -)
  • Martek

a ja myśle o tym że mam przed sobą 6 wolnych dni:D i remoncik w domu:/

a ja mysle o tym jaki ten swiat jest beznadziejny i zastanawiam sie co robić dalej.... :D
  • Martek

kinia co tak pesymistycznie?:P
  • Isabela

a ja myśle o tym co za beznadziejny film oglądam następnie o tym że mnie boli wszystko po trzech godzinach jazdy na rowerze a także że nie powinnam siedzieć w wawie w ten weekend no a przede wszytskim że kolesie są beznadziejni
  • Anonim

co do facetów to musze sie niestety zgodzić.Ale do tego można sie przyzwyczaić
  • Anonim

Też widziałem beznadziejny film....
    a kobiety są podłe;]
  • Anonim

to jest reakcja na zachowania facetów

Iska - wiem co czujesz bo mnie tez wszystko boli po jeżdzie na rowerze a zwlaszcza moja pupcia; p
    no co do tych kolesi to dobre stwierdzenie ale nie wszyscy...
    ;P
  • Mike

ja mysle, ze chyba naprawde nie macie co robic skoro piszecie tutaj o czym myslicie:P
    osobiscie mysle o tym, ze niezle sie spalilem na sloncu i ze 7 godzin spedzone na turnieju w kosza bez jedzenia to byl nie do konca przemyslany pomysl :P
    mysle tez, ze wino nastraja pozytywnie i z tej okazji pozdrawiam wszystkich :)
  • Martek

widze Mike że też nie masz co robić skoro się przyłączyłeś:P
| |

Jako ze horoskopy (w ktore nie wierze absolutnie) mowily, iz Wagi sa wydelikaconymi artystkami, potr...

Fotki

Miejsca grona (0)