-
:)))
-
Anonim
Jak to jaki...? zawarłem to w opisie lazurytow i klonów...w ktoryms poście...:] -
Isabela
Ja nie jestem z 16.10 ale z 17.10 więc bardzo blisko dlatego też sie wpisuje; P -
Isabela
Ja nie jestem z 16.10 ale z 17.10 więc bardzo blisko dlatego też sie wpisuje; P -
-
spoko jak najbardziej zapraszam... zamysł jest taki nie chodzi o teorie(horoskopy) tylko o praktykę, życie, jak chcecie to opisujcie :) -
Anonim
Ja sie dziwie dlaczego tyle horoskopow opisowych sie co do nas (do mnie na pewno w wiekszym stopniu) sprawdza....zaobserwowali to u wag...cholera to mnie zadziwia...! -
randy
Lo.
Jaki jestem :] Zawsze trudnosci mi sprawialo opisywanie siebie, ale sprobuje :D
Jestem osoba towarzyska, nie znosze gdy nic sie obok mnie nie dzieje. Nie potrafie dlugo usiedziec w miejscu. Imprezy, koncerty to jest to co lubie. Latwo nawiazuje kontakty, ale nie lubie gadac o pierdolach :)
Jesli chodzi o "zycie" na codzien:) Jestem straszliwie leniwy, ciezko mi sie do czegokolwiek zabrac. Na studiach sobie radze, nie mam piatek samych, ale samych 3.0 tez nie :) Do nauki ciezko sie zbieram, w sumie nigdy nie ucze sie na bierzaco a dzien przed egzaminem/zaliczeniem. Jakos mi sie zawsze udaje to zaliczyc. Znajomi mowia mi, ze gdybym nie byl takim leniem, to bym wiele juz osiagnal :) Ja tam nei wiem :)
Co do ludzi/znajomych to jestem tolerancyjny. Szanuje poglady innych i nie lubie gdy ktos narzuca mi swoja wole. Jesli chodzi o prace to wiadomo, ze trzeba sluchac szefa itd. :) Nie lubie rzadzic ludzmi, nigdy do tego nie daze. Mysle, ze mozna na mnie polegac. Dla przyjaciol zawsze zrobie co tylko bede mogl, ale tych przyjaciol jest niewiele:) Z wad to czasem mam takie stany, ze nie moge na kogos patrzec. Wynikaja wtedy z tego rozne nieprzyjemne sytuacje, potem trzeba przepraszac itd. Bywa tak, ze przez jakis czas kogos lubie, a po jakims czasie nie moge na niego patrzec i wylodowuje caly swoj gniew na nim :)
Jesli chodzi o kobiety to mam duzo znajomych, ale ogolnie ciezko mi sie zakochac :) W sumie znam moze ze dwie ktore sa interesujace, tzn. ze kazda spedzona z nimi chwila jest interesujaca :) Obydwie sa duzo starsze ode mnie :) Jestem straszliwie zazdrosny :) Nie tylko o "moja" kobiete, ale rowniez o kolezanki, ech... Nie jest to dobre, staram sie nad tym panowac, ale nie zawsze mi sie to udaje:)
Co do zwiazkow uczuciowych, to zakochalem sie chyba tylko raz tak naprawde:) w wadze, tak btw. :) No ale odrazu kosza dostalem :D Odczulem to strasznie, hehehe, no coz... Pomijajac to wydarzenie, moje zwiazki sa zazwyczaj krotkie i burzliwe, wszystko przez ta moja zazdrosc :)
Uch, to tyle narazie :)
luomo, o ktorej godzinie sie urodziles ? ja o 15:05 :D -
-
randy
-
nio moze znajdziemy kogoś kto urodził sie dokładnie w tym samym czasie co któryś z nas:P -
paula bluer
he he he - to ja wskocze na chwilunie do was - zdaje sie ze ladne halo rozpetales!!! hi hi, bedziemy mieli okolo 28 nowych tematow he he :-P pieknie, pieknie....l..;) -
Anonim
Ja sie urodzilem jakos o 13...!Randy co do Twojego opisu...mam tak samo wlasciwie ze wszystkim...dziwne nie? ale w koncu wagi...:]... -
troche sie zgadza z tym co ja przeżywam
jestem ufny (o zgrozo), a potem dostaje kopniaki, ja juz byłem zakochany na zabój tez w wadze z tego samego dzionka... ale coz juz nie i trezba zyc dalej :P -
Anonim
Juz 3 wagi z tego grona w ktoryms temacie napisaly ze maja nerwice natrectw lub hipochondrie...!hmm..my tez? ja czasem wariuje trzeba przyznac...brak magnezu czy co? :)) -
Psychodel Vinegret
siemano woodstock!!!
5:55;) to był dzien!! ok.10 godzin po mnie wybrali papieza-cale szczescie nie ogladam telewizji bo,jak wiemy, w nasze urodziny papiez jest na kazdym kanale;))(prywatnie to lubie kolesia)
nikt z moich znajomych(gdy jeszcze nie znali daty moich urodzin) nie obstawial ze jestem waga. wage daja mi na ostatnim miejscu;)
ja jednak uwazam ze mimo zewnetrznego poyebania czuje w sobie jakas wewnetrzna harmonie.
mowia o mnie: uczuciowy, wrazliwy, duzy temperament, ekstrawertyk zdecydowanie, lekkoduch, marzyciel-czasem przyłapuje sie ze juz od dobrej polgodziny marze o jakichs rzeczach nie z tej ziemi;))uzdolniony wszechstronnie ale najbardziej humanistycznie i muzycznie, pomysłowy, decyzje do podjecia musze dobrze przemyslec choc w sprawach uczuc kieruje sie wlasnie uczuciami i intuicja i umiem szybko wybrac, dobry gust np.do ubran, tuningu wozów,wyposazania mieszkan czy designu srebra(czym sie troche zajmuje),zmysl organizatorski,
ład i psychodelia jak jin i jang!!!;))
no ciekaw jestem czy mamy jakies wspolne cechy;))
sciskam was drodzy rowiesnicy; * -
Anonim
No nareszcie jakiś pojeb...:))...w dobrym tego słowa znaczenia..w koncu wagi nie lubią "prozy" zycia...!!!!
I zgadzam sie z przedmowca (przedpisakiem??w koncu pisał nie mowil:])...mam podobne jazdy...!
Co do yin yang...idealna filozofia...z tymze z małymi wyjatkami...ale ogolnie yin yang = waga :]
Pozdro psychodel -
Psychodel Vinegret
Yo Yo Skandall Bond!!!dzieki za mily komplement(pojeb-a jest jakies inne znaczenie??;Dhehehehe
Pozdro brachu -
Kurrash
-
-
Claudine9