Władysławiacy [1427]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

szukam osób, które chcialyby ewentualnie po wakacjach zapisać sie na zajęcia z siatki do MOS Wola. Napisałam im maila i dowiedzialam się, że na zapisy do normalnego klubu jestem juz za stara, ale możliwe, ze po wakacjach zorganizują rekreacyjną grupę, w której mogą grać starsze osobniki. Potrzbuję przynajmniej 15 chętnych dziweczyn (nie wiem czy facetów też.. zapytam ich tam jeszcze o to). Mam nadzieję, ze all wypali, bo narazie jakoś kiepsko jest w wawie z miejscami do grania.. chyba że o czymś nie wiem to mówicie! :))
  • Anonim

napisałam jeszcze raz i oto co odpisali:
    "Zgłaszać się mozna telefonicznie , mailem lub osobiście. Będzie tworzona lista osób ubiegających sie o przyjęcie i prosze się na nia zapisywać.Mogą być dziewczyny i chłopcy, ale raczej tworzymy grupy jednorodne , a nie koedukacyjne.Pozdrowienia"
    No więc zgłaszajcie się, bo to chyba dobry pomysł:). :))
  • Conrado

Siemka Kaliko no to super. Mogłabyś coś więcej napisać o tym. Ja bym chetnie chodził i jeszcze bym pewnie pare osób ściągnął POzdrawiam
  • Anonim

no narazie wiem tylko tyle :) ale będę ich tam jeszcze molestować, bo musze się gdzies zaczepić :)
  • cookie

witam :)

tez bym sie chetnie dowiedzial czegos wiecej ....

a na razie moge Wam zaoferowac sale do gry w czwartki i niedziele 18-21.

Nie jest imponujaca, ale jest za darmo.

Dajcie znac jak macie ochote :).

Pozdrawiam
  • Anonim

a gdzie :)? i mamy kombinować jakaś ekipe czy szukasz kogos na doczepkę :)?
  • Conrado

Ja z Mosem jeśli wypali to bardzo chętnie. Wczęsniej byłem na 3 treningach tylko bo to strasznie ode mnie daleko, ale jak się uda prawko zdać to bedzie gicior.
  • cookie

na doczepke ...

Gramy w dosc niestabilnym gronie, szczegolnie teraz - w wakacje

Ile by Was przyszlo??
  • cookie

salka jest w szkole na Przyczółku Grochowskim między ulicami Cyrkowa i Kwarciana

musze wiedziec ile Was bedzie ...

moje #GG: 2093472
| |

Od lat wpajają nam do głowy, że jesteśmy rodziną. Drwimy sobie, gdy mówią o nas 'elita ... (...

VIII Liceum Ogólnokształcące im. Władysława IV

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)