- 1
- 2
-
*madzia*
Kończę gimnazjum i mam do podjęcia trudną decyzję... Czy iść do Władka... Jedni narzekają ,inni polecają... Jak czyta się to forum odechciewa się nawet próbować... Czy warto jest iść do Władka? A jeżeli tak to do jakiej klasy? -
Anonim
Warto. Idź na profil jaki Ciebie interesuje. Ale pamietaj że jak Ci się zmienią zainteresowania to profil nie bedzie Ci przeszkadzał w ich realizowaniu. Ja chodziłem do mat.-fizu i z mojej klasy sporo osób poszło na studia nie zwiazane z tymi przedmiotami(np. prawo, socjologia, medycyna).
Dlaczego "jak czyta się to forum odechciewa się nawet próbować"? -
Anonim
Ja chodziłam do tej szkoły 6 lat (gim i LO). Powiem ci, że jak dla mnie to to za dużo. Szkoła ogólnie fajna i dość charakterystyczna (ach ten remont..). Nauczyciele jak wszędzie - albo trafisz na fajnych albo nie. Nasi na koniec trochę zwariowali i cieszę się, że już nie będę musiała ich oglądać. Ludzie też rożnie. Musicie się sami zatroszczyć żeby klasa była zgrana, ale to już nie zależy od szkoły do jakiej pójdziesz. Moja klasa akurat zgrana nie była wcale. Mimo to jakoś przeżyliśmy te 3 lata w zgodzie. W sumie myślę, że warto iść do władka, bo ta szkoła ma jednak swój klimat, który tworzą i ludzie i ten, jak na szkołę dość nietypowy współcześnie, budynek. -
*madzia*
No coż... Wchodzę na forum i czytam:
Ludzie - same kujony
Nauczyciele - beznadziejni
Wódka - wszędzie
Narkotyki - wszędzie
Remont - zawsze
Sala gimnastyczna - nigdzie
Piszę to jako osoba, która jeszcze nie zna tej szkoły i próbuje czegokolwiek się o niej dowiedzieć... Tak naprawdę na każdy temat jest więcej złych wypowiedzi i moje odczucia są również negatywne, bo wymieniacie bardzo mało zalet tej szkoły :( -
-
Rafał Szymańczuk
Bo z wadami zawsze wiaza sie zabawne historie, a w wymienianiu zalet nie ma nic ciekawego:) -
Grażyna Filipiak
Gorąco zachęcam do starania się o przyjęcie do naszej szkoły, zwłaszcza, że czas ku temu odpowiedni. -
Anonim
hmm... 3 lata sa w sam raz, ja spedzięlm 4 i mimo tych wad o ktroych piszesz (a wierz mi, ze każdy kujonem to tam nie jest), wspomnienia mam ogólnie mile i nastepnym razem bym się nie zastanawiał...
-
Anonim
Zalety:
Ludzie - wiekszość bardzo fajna, do tej pory utrzymuje z nimi kontakt
Nauczyciele - wiele mnie nauczyli, pomogli uwierzyć we własne siły(matematyka - Skibińska, polski - Radomski, fizyka - Klingiert). W jakiej innej szkole pani od fizyki po postawieniu mi jedynki za nieprzygotowanie się zapytała by mnie na przerwie czy się na nią nie obraziłem?
Wódka - wszędzie
Narkotyki - w odpowiednich ilościach i jak ktoś chce(dużo mniej niż w innych szkołach)
Remont - zawsze, napatrzyłem się na niego i poszedłem na inżynierie ladową;)
Sala gimnastyczna - nigdzie, bieganie w parku i ukrywanie sie za drzewem też mają swoje plusy. Lekcje z panią Neneman były naprawde fajne. -
mg
-
*madzia*
Ja nie twierdzę,że ktoś mi każe, ale nie chcę żeby ludzie nie utrzymyywali ze mną kontaktu bo nie piję... to nie takie proste... -
Anonim
Jeśli nie ktoś nie chciałby utrzymywać z Tobą kontaktu, bo nie pijesz, to na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z takimi 'znajomymi'.
A szkołę lubiłam (powiedzmy) i nie wahałabym się drugi raz iść :) -
~k^
ej no nie chrzań gupot. nikt nie będzie Cie odrzucał tylko dlatego że nie pijesz z nim w opór wódy. trzeba być asertywnym albo wiedzieć kiedy przestać i nalać sobie coli... -
mg
-
*madzia*
Nie chrzanię głupot tylko tak jest naprawdę... Jeżeli chodzi o znajomych to gdybym każdego kto naśmiewa się z powodu tego ,że nie piję odrzucała to została by ich garstka... -
mg
nie nie to nie jest tak, w tej szkole nikt nie bedzie robil wyrzutow jesli nie bedziesz pila itd, kazdy sobie znajdzie tu miejsce -
~k^
jejq fajni znajomi... nie zazdroszczę... szczególnie w tym wieq :| a tak generalnie nieoficjalnie to w szkole sie czasem uczymy (przynajmniej tak było za mojej kadencji :P ) i nie bałdzo był czas na picie aczkolwiek pamiętam pare przezacnych akcji ale to było w pierwszej klasie to jeszcze gówniarze byliśmy... :P -
*madzia*
-
mg
a tak z drugiej strony u nas najbardziej zatwardziali abstynenci dawal za wygrana w drugiej max trzeciej klasie -
~k^
hyhy no ale miał wtedy te swoje 18 latek (jeśli to było liceum hyhy) i w sumie mógł sobie pozwolić. a po wtóre presja otoczenia :P -
mg
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płn.
- Załóż własne grono tematyczne