-
Magduśka
Dziewczyny,która po tym filmie nie mogła jeszcze zasnąć,tak jak ja z jego powodu...on jest śliczny.. -
Magduśka
heh,gdyby tacy zdarzali sie w Polsce.. nawet śniadanko do lóżeczka bym zrobiła .. :] -
Oluś
Fakt...wyglada tam wspaniale. zreszta nie tylko tam..... nie mniej jednak taki facet w polsce by sie przydal ::) -
Magduśka
-
-
Anonim
-
Magduśka
-
Anonim
-
Anonim
mamuski...te sny prorocze...:P podnietka vinem dizlem trwa:P...jazda jazda:P -
Magduśka
czy ja wiem- podnietka... po prostu fajny koleś i tyle.. nie moge go uwielbiać tak na całość,bo w końcu go sobiście nie znam... -
Magduśka
a Ty zydku z yelonek.. mozesz sobie mowic mamuska..ale nie na mnie :P -
Anonim
-
Magduśka
-
Magduśka
-
Oluś
Vin jest tylko symbolem :) i tak go nie poznamy... ja mam swojego idealka na polskie warunki i mi dobrze :) nie musze poznawac Vina... ehhh -
Oluś
Vin jest tylko symbolem :) i tak go nie poznamy... ja mam swojego idealka na polskie warunki i mi dobrze :) nie musze poznawac Vina... ehhh -
Anonim
a twój "polski ideałek" nie ma nic przeciwko że wzdychasz po kątach do innego?:>
Magduśka spoko...facetem też moge być:P -
Magduśka
heheh, no to przyznam,ze uniwersalna jestes :) ja tam bym nie mogla..fajnie byc dziewczynka i moc sobie czasem powzdychac do kogos.. :P chociaz wzdycham do kogos innego niz Vin teraz.. i on jest calkiem inny.. ale co tam...Vin ładny jest heh.. -
Anonim
heh...a moze zalozymy grono kto do kogo wzdycha..i bedzie tak jakos duszno:P...nie udzielam sie juz...psieplasiam:P -
Magduśka
-
Magduśka