Vin Diesel [136]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magduśka

Dziewczyny,która po tym filmie nie mogła jeszcze zasnąć,tak jak ja z jego powodu...on jest śliczny..
  • Magduśka

heh,gdyby tacy zdarzali sie w Polsce.. nawet śniadanko do lóżeczka bym zrobiła .. :]
  • Oluś

Fakt...wyglada tam wspaniale. zreszta nie tylko tam..... nie mniej jednak taki facet w polsce by sie przydal ::)
  • Magduśka

palce lizac :)))
  • Anonim

a czemu nie wzieli go do drugiej części he? mamuśki:P
  • Magduśka

bo byl za ładny :P i zadne mamuśki.. hah..ja sie mlodo czuje
  • Anonim

bosz tak siem mówi:P
  • Anonim

mamuski...te sny prorocze...:P podnietka vinem dizlem trwa:P...jazda jazda:P
  • Magduśka

czy ja wiem- podnietka... po prostu fajny koleś i tyle.. nie moge go uwielbiać tak na całość,bo w końcu go sobiście nie znam...
  • Magduśka

a Ty zydku z yelonek.. mozesz sobie mowic mamuska..ale nie na mnie :P
  • Anonim

very sory:P
  • Magduśka

no!
  • Magduśka

oż..myślalam ze jestes facetem; ]
  • Oluś

Vin jest tylko symbolem :) i tak go nie poznamy... ja mam swojego idealka na polskie warunki i mi dobrze :) nie musze poznawac Vina... ehhh
  • Oluś

Vin jest tylko symbolem :) i tak go nie poznamy... ja mam swojego idealka na polskie warunki i mi dobrze :) nie musze poznawac Vina... ehhh
  • Anonim

a twój "polski ideałek" nie ma nic przeciwko że wzdychasz po kątach do innego?:>

Magduśka spoko...facetem też moge być:P
  • Magduśka

heheh, no to przyznam,ze uniwersalna jestes :) ja tam bym nie mogla..fajnie byc dziewczynka i moc sobie czasem powzdychac do kogos.. :P chociaz wzdycham do kogos innego niz Vin teraz.. i on jest calkiem inny.. ale co tam...Vin ładny jest heh..
  • Anonim

heh...a moze zalozymy grono kto do kogo wzdycha..i bedzie tak jakos duszno:P...nie udzielam sie juz...psieplasiam:P
  • Magduśka

eee..mysle ze nie bedziemy sobie chuchac wzajemnie :p hehe
  • Magduśka

bo ktoś moze miec nieswiezy oddech (ble)..
| |

Vin Diesel, właściwie Mark Vincent (ur. 18 lipca 1967 w Nowym Jorku), aktor amerykański. Znany z ...

Fotki

Miejsca grona (0)