-
Czy ktos z u obecnych widzial nieoficjalna strone siodemki? Dla zainteresowanych podaje adres : http://www.css3.prv.pl
Jezeli macie jakies pomysly aby cos zmienic lub po prostu chcecie sie wypowiedziec na temat strony to piszcie :) -
Hayato
na temata VII moge sie wypowiadac!! kochalem ta szkole jak do niej chodzilem :D teraz placze ze juz nie chodze do niej :((( -
Hayato
-
Nati
ciemna strona siodemki jest niewatpliwie pani grunhaut!! agata, ona tam jeszcze uczy?? -
-
Hayato
-
Nati
-
Hayato
ja tam z nia nie mialem ......dzeiki bogu ale moja wychowawczynai byla danuta domrat :/ -
Nati
hmmm, kojazre to nazwisko,a le nei pamietam czego uczyla. ja milam najzajefajniejszego wychowawce -hnata - fizyk, ale luzak straszny -
Hayato
no pani DD uczy geografii.....no to jest ta co w psychiatryku byla :P -
Nati
-
Ja mam z mrs Burliga caly czas, a co do Grunhaut to mialam z nia w zeszlym roku nauczanie indywidualne i bardzo mila pani :P Przy Frau Zajkowskiej kazdy nauczyciel w siodemce jest milutki.
-
Nati
jestem teraz na stronie, ktora polecilas i pekam ze smiechu, zamaist pisac mgr. ja konczylam VII pare lat temu i widze, z enie ma juz wielu super profesorow :( a swoja droga, ja tez spisywalam powiedzonka nauczycieli, wiec w wolnej chwili cos pewnie powklejam -
Hayato
-
Poza lekcja jest bardzo mila. Jak mialam z nia indywidualne to byla wspaniala, teraz jakos sie taka drapiezna zrobila. Moze to dlatego, ze w tym roku konczy swoja kariere i chce zeby legendy o niej na dlugo pozostaly w szkole :)
-
Hayato
-
Mowisz tak bo nie widziales (albo nie pamietasz) jej rozweselonej miny kiedy liczyla ostatnio ilosc nieobecnosci na niemieckim. Kiedy tylko jej wychodzilo ponad 50% to prawie na krzesle podskakiwala. Bylam widzialam, mozesz nie wierzyc :P
-
Hayato
a skad wiesz ze nie widzialem?? skad wiesz ze nie maile mz nia nigdy lekcji ciio??:> -
Nigdy nawet nie wpadlam na to ze moglbys nie miec :P Po twojej poprzedniej odpowiedzi (ktora moglam przeciez zle zrozumiec) uznalam jednak ze ja lubisz i ze moze nigdy nie widziales u niej euforii szczescia po oblaniu kolejnego ucznia, ale widze ze jednak widziales :)