Velvet Revolver [197]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BoczeQ

To jak robita jakąs grupe wypadową na VR? 28 czerwiec juz w sumie nie daleko. Jestem z Krakowa wiec kto jest z okolic niech pisze. W grupie zawsze razniej =)
  • Anonim

szkoda tylko, że band'u zabraknie!!!
  • BoczeQ

no co ty mowisz.... wczoraj bylem w spodku na koncercie marka knopflera i wisiały wszystkie plakaty i zapowiedzi
  • Anonim

http://www.szpak.szczecin.pl/strony...

Pójdź tam, gdzie kupiłeś bilet - na pewno Ci potwierdzą.
  • BoczeQ

kur... wlasnie widze na stronie oddysej.... co za jebane gwiazdy z VR! Ale ja ich dorwe! Jak nie w Spodku to w Pradze!
  • Anonim

wlasnie... kto sie wybiera na Velvetow do Pragi skoro do nas nie racza zawitac?
  • Anonim

ja bardzo chętnie, ale chyba już bilety wyprzedane!!!
  • BoczeQ

no to sobie poszalałem... nie ma co... zatem trzeba sie wybrac na Iron Maiden, nie ma rady...
  • margoth

o nie jebane gwiazdy z VR tylko jebane dupki z odyssey! Ozzy, Judas wcześniej . . . sądze, ze to odyseja nawala z kontraktami, daczego do tej pory nie jest podany nowy termin koncertu judasów? bo nie potrafią się dogadać
  • Anonim

pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa du pa wielka du pa!!!

ale to twórcze, grono jest moje, rządzę bo tylko ja coś piszę!!!

flea żyjesz dołącz się do mnie!
  • Anonim

A JAK MAM SWĄ GITARE
    PAULINA MÓJ TY WIELKI GRONOWŁADNY
    O TY MOJA WIELKA PANI " pu pa" ja Cie wspomoge i podniose do gury noge!!!!
  • Anonim

GÓRA ---óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóó
    ale ja kasztan taki byk to ze śmiechuuuu
  • W-WA

uu i aa!
  • W-WA

żyje jakby co i tez cos pisze, albo raczej ty za mnie ==. No ale wspieram cie i pozwalam ci podtrzec mi zadek. Mooja łaska jest nieskończona... hehe :D:D
| |

Velvet Revolver I wiadomo o co chodzi. Uwielbiasz ich muzykę? Możesz śmiało się zapisać. Wszys...

Fotki

Miejsca grona (0)