Velvet Goldmine [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • the waves

Widzę, że wiadomość o glamrockowej imprezie w Le Madame rozchodzi się bardzo szybko!

Jako organizatorka zapraszam wszystkich fanów "Velvet goldmine", Davida Bowie, Briana Ferry, Brian Eno, Iggy Poa, Lou Reeda i reszty glamowych gigantów.

Będzie:
    - leciało "VG"/"Idol"
    - wizualizacje
    - srebrne balony wysypoujące sie z kibla
    - happeningi (np. mozliwość zrobienia sobie zdjęciaw specjalnie zaaranzowanym miejscu)
    - mnóstwo aluzji do lat '70

Mam nadzieje, że Wy podejmiecie wyzwanie i pokażecie Warszawie jak mogłabyby być gdyby glam-rock 30 lat temu do niej zawitał!

A zatem obowiązkowo: buty na koturnach, pióra, cekiny, ciała w brokacie. Makijaż teatralny - panów bez make-up nie wpuszczamy :)

Ale mogą być i smokingi i barokowe suknie - co kto woli i na co kogo stać (niestety)

Podkreślam, że wejście w przebraniu 8zł, dla sztywniaków - 12 zł!!!!
  • Grono.Net

Będę będę będę!

A wy będziecie?
  • piczyz

My bedziemy:) Ja i moj wąż boa zanurzeni w zlocie.
  • piczyz

My bedziemy:) Ja i moj wąż boa zanurzeni w zlocie.
  • Kłejt

TAK!!!!

życie jest piękne
  • кaro

ja tez chce..ech..czemu to w wawie..ech...
  • Anonim

czemu w czwartek (jesli juz mamy psioczyc)???
    w pracy sie zachwyca jak przyjde w boa i z mocnym makijazem...o koturnach juz nie wspomne...
  • nois

karolindo nie dojrzałem cięż w tłumie...

a w ogóle to fajsko się ludki poprzebierały (momentami czułem się wyjątkowo za dwanaście złotych...) ale nie działo się nic, na densowym parkiecie jakieś disko... next time ma być inaczej!
  • nois

a - i dlatego właśnie po godzinie siedzenia i niedowierzania oboje z siostrą wyszliśmy
  • piczyz

skoro byles z siostra to chyba mi migneliscie jak wychodziliscie.. ale nie bylam pewna czy to ty.. ja i moj czarny gej bylismy wlasciwie nie do poznania
  • Anonim

to kiedy nastepny raz?
    bo neistety ten przegapilam... cholera ale szczerze mowiac to nie mam zbyt wiele atrybutow zeby sie przebrac. =(
  • Fru!

Szkoda poraz piewrszy,że u mnie w mieście nie bylo czegoś takiego,poraz drugi kiedy bedziecie sie bawic znow........hehe to moze wpadne;]...............
    mrał.
    Bo boa z czerwonych piór i kiecka w zielone,błyszczące łuski czekają;]...........
    hehe
| |

Now, just because someone sees, you know, two naked people asleep in bed together, it doesn't necess...

Fotki

Miejsca grona (0)